Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да сгъстя тревата?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Как да сгъстя тревата?

На мен детелината ми харесва,когато райграса ми оплешивя леко, разхвърлях тревна смеска и се появиха разни други тревички.Сега и изгледа и аромата на ливадката определено ми харесва повече.Но това е въпрос на вкус.

Коментар

Детелината е мор за райграса!Единствената и правилна рецепта сега в летния сезон е поливане всяка вечер по хладно и рано сутрин и косене всяка седмица.
      Прикачени файлове
      B+

Коментар

Аз в райграса не харесвам нищо друго, освен райграс
        Махнах рози, махнах всичко, има едни туи само (пречат ми, като го кося). Сега новия райграс (сят май по Великден беше) излезна, зачими и стана много хубав.
        Гледам, появили са се разни широколистни растения тук-там из него, но скоро ще напръскаме с препарат против широколистни и да видим какво ще стане.
        Детелини и всякакви други такива са мор за райграса, тъй като надделяват откъм коренова система и изпиват силиците на райграса (той е със сравнително плитки корени).
        Надделеят ли широколистните, фрезовайте и сейте наново райграс - според мен така резултата ще е най-добър после.

Направих си лично аз поливна система за райграса с пръскала на Гардена (sprinkler system), от тия, дето се крият в земята, засега бива работата, но ще видим като настанат големите жеги ... Захранвам пръскалата с помпа от геран (от чешмата нямат никакъв шанс просто ...).

Ето с такива пръскала:
        http://www.youtube.com/watch?v=GC1Kw2P64HY

Hristo Draganov
        http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Косене и поливане му е майката . От време на време му хвърлям изкуствен тор он онзи на белите гранулки.

Коментар

Първоначално публикуван от bg2001 Преглед на мнение
            Косене и поливане му е майката . От време на време му хвърлям изкуствен тор он онзи на белите гранулки.
            Тези бели гранулки направиха чудеса с мойта трева.Видимо и бързо стана по-гъста.

Коментар

За азотен тор ли става въпрос .....амониева силитра ли ?
              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
              Анатолий Пейчинов o8875о9815
              https://dvrbg.com/

Коментар

Ползвам този на Vilmorin.Съдържа 20%Азот,10%Двуфосворен пентаоксид,10%Калиев оксид и т.н.Предполагам е азотен.

Коментар

Дам,точно за това иде реч.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                  X