Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да сгъстя тревата?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Как да сгъстя тревата?

Благодаря на всички за съветите!
    Минах с косачката,"посях" малко изкуствена тор от тази на бели топчета,посях райграс и обилно полях. До сега косях по 1 път на всеки 3 седмици ми се струва нормално,защото и не расте много бързо.

Коментар

Толкова много отговори от колеги,ама никой не си снима градината да я покаже.Е айди де дайте някоя и друга снимка,щото аз съм в начален стадий за двора и няма да са ми излишни идей.Незнам дали има такава тема да показваме дворовете като джипките.Ако няма мисля че ще е интересна.

Коментар

Първоначално публикуван от bozdugan Преглед на мнение
        Толкова много отговори от колеги,ама никой не си снима градината да я покаже.Е айди де дайте някоя и друга снимка,щото аз съм в начален стадий за двора и няма да са ми излишни идей.Незнам дали има такава тема да показваме дворовете като джипките.Ако няма мисля че ще е интересна.
        Ти после и снимки на жените ни ще искаш.., това да не ти е фейс бук..

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
          Ти после и снимки на жените ни ще искаш.., това да не ти е фейс бук..
          хахахахахахахахахах да да такмо си меслех че колегата е прав и се чудих как се отговаря за мене си . И ейго дойде отговора.

Коментар

Първоначално публикуван от bozdugan Преглед на мнение
            ето едната ми градина
            http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=75791

Коментар

Ако искате истинска естествена ливада, при това за най-много една година (на село стана за няколко месеца), вместо да си давате парите за райграс, просто намерете от някъде достатъчно количество от това, което остава след като на дадено място е имало складирано сено. Това освен дребни изсъхнали тревички са и предимно семена. Ефекта е потресающ, при това не иска никакви грижи, освен просто косене. От разкопана част на двор от 100-ина квадрата, за един сезон стана неразличима от останалата поляна. А там на всичкото отгоре е и сенчесто - орех,бор и липа.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Сега пък ново 20.На 2 места в тревата забелязвам,че мравките се опитват да си правят мравуняци,успа ли са да довлекат клечки и песъчинки,не стига ,че ги гоня от къщата нон-стоп,а те и тук. Какво да правя? Ако сипа от отровния прашец може да навреди на тревата.

Коментар

Пръскай с нуреле.
                  Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Здравейте.И аз се помъчих с мравките.След като наръсих и трамбовах райграса и естествено полях....на другия ден,изненада нямаше нито едно семе.Бях изумен как е възможно.И наново семена трънбовка вода,и го видях със собствените си очи.Хиляди мравки под строй,мъкнеха семена.И пак наново,но този път напръсках с отрова,после семената ги смесих пак с някаква отрова за мравки на прах.И сега няма никакъв проблем,нито една мравка.

Коментар

Re: Как да сгъстя тревата?

имам проблем с тревата под две липови дървета - дали има връзка с вида на тези дървета? под другите видимо и трева и храсти растат по-добре

Коментар

Посях райграс без да прекопавам и о чудо...има приятни "островчета" от малда тревичка.При всички положения редовното поливане е повече от необходимо.Следващата седммица отивам за още семена.

Коментар

А пък нас ни нападна детелина,превзема ни и се чудя как да я ликвидирам !
                          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                          Анатолий Пейчинов o8875о9815
                          https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                            А пък нас ни нападна детелина,превзема ни и се чудя как да я ликвидирам !
                            От агроаптеката си вземи препарат против широколистни растения - по този начин ще ти остане само райграса.
                            Нашия райграс също го беше превзела детелина, дори половината райграс въобще го нямаше ... И аз какво да правя - фрезовах мястото и засяхме тази пролет наново райграс - в момента е между 15 и 20 см висок, и другата седмица ще има първи откос Взел съм такъв препарат, но може още малко да го оставя да порастне и тогава да напръскам, че тук-там гледам взели да излизат някакви различни от райграса растения
                            Hristo Draganov
                            http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Защо не долюбвате Детелината толкова? Полянка само от Детелина също не изглежда лошо.
                              Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Ами...беше такава

Стана такава :

Тука се вижда добре....

Не ми харесва детелината !

п.п Жена ми се казва Диана ...да не се бърка с горното !
                                Последно редактирано от Roninn; 20-05-11, 00:10.
                                Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                                Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                                Анатолий Пейчинов o8875о9815
                                https://dvrbg.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X