Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Уплашено куче?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Уплашено куче?!

Първоначално публикуван от matador Преглед на мнение
    Изпражненията са и нормални,пие вода излиза от колибата разходи се малко и пак си влиза сега погледнах пак носа-влажен е.Преди малко,беше хванала някакъв таралеж в двора и си играеше с него и го лаеше след това пак си се прибра и всичко от начало.Направи ми впечатление,че иска да си влезне в клетката но аз съм я затворил и съм я пуснал да си ходи по двора,но както казах тя се завря в другата колиба.Според мен е стрес и другото което е сутринта видях,че като чуе по-странни шумове започва да трепери и и беше леко червено около зениците-сега не е! Идва въпроса как да се преборим със стреса?
    Вземи я при теб, говори й, нещо което обича като храна/гранули, пилешко, зеленчук-моя за обелки от краставица човек убива/-не те плаша, но съм виждал куче умряло от инфаркт, следствие на стрес.Бавно ще стане успокояването, но това животно за мен е стресирано, не болно/той и стреса си е болест, но там лекарствата са по-лошият вариант за лечение/.Моят на две години след новогодишни фойрверги беше полуумрял-три дена спа в леглото ми, апликиран за чаршафите и гледащ като настъпан съсел.
    п.п.-първата нощ го докарахме до спринцовка 20мл/л с водка-беше обезумял и почти не ни познаваше...

Коментар

Най-добре да я види доктор.
      Против бяс би следвало да е ваксинирана!
      Имах Ротвайлерка с родословие от Унгария, която беше епилептичка.
      Проявява се след 3-тата година като първите припадъци са леки и не винаги се забелязват, но са повод за необяснимо безпокойство у животинката.
      Дано просто се е уплашила от нещо и премине.
      Обърни и малко повече внимание, за всяко куче това е много важно.
      Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
      ... turn on your A/С !

Коментар

Колеги,роди просто нямам думи,нито корем имаше,нито гърдите и бяха надали докторите ме наплашиха че едва ли не вече ще умира и предполагаха ГАНА и БЯС и тамън тругвахме към доктора да я види и на средата на двора в тревата гледам 2 кученца скимтът е днеска какво ми мина през главара не е истина!
        Последно редактирано от matador; 06-06-10, 20:06.
        [SIZE=5][SIZE=2][/SIZE]

[/SIZE]

Коментар

Колега, честито, ама ти жива риба не остави...
          За 60 дена да не забележиш нито един признак на бременност...

Коментар

Ехе... тъкмо сядам да пийна една ракийка... Много готина и весела тема стана! Наздраве!
            Като гледам как се тревожиш за кучето, не се притеснявам за съдбата на малките. Ако нямаш какво да ги правиш- има си и такава тема във форума.

Коментар

Темата си е направо за някакъв " златен фонд"

Коментар

Ха стига бре!
                Това наистина е изненадващо. Имал съм две женски кучета и двете родиха по два пъти. За въпросните 62 дни бременност животното се променя доста, направо не знам как не си забелязал нищо
                Както и да е, честито, да пораснат здрави и силни. Снимай ги
                LZ1PER

Коментар

Mерси,прсото ми е за първи път и почти бях сигурен,че няма как да е бременна гърдите и бяха малко уголемени,но почти незабележимо.Малките са 2 още не съм ги гледал обстойно едното прилича на нея,а другото леко сиво,ще ги снимам.

П.с. Казвали са ми,че е хубаво поне веднъж да роди,дано е така

ПОЗДРАВИ!
                  [SIZE=5][SIZE=2][/SIZE]

[/SIZE]

Коментар

Кое пале на кого прилича, поне 20-на дена време за порастване и кърмене им дай.
                    Хубавото е, че не е прегоряла кучката-първото разгонване принципно е на 7/9 месеца и се пропуска, второто е на 14/18 месеца и се реализира, иначе може да не допусне мъжкар до себе си въобще.

Коментар

Това е за " бисери "
                      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Честито! По-добре това пред някаква болест.
                        2 кученца не са ли малко или при първо раждане е нормално. Съседът ми гледа Лабрадори и женската му роди на 9-10 месеца 11 малки от които 2 умрели и в последствие оживаха 6.
                        Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                        Телефон - в профила!

Коментар

Само да допълня.
                          Щом каза, че ти е за първи път да гледаш женско куче и то ражда при теб имай впредвид, че раждането може още да не е приключило. Зависи колко са кученцата, може през нощта да роди още. Моята самоедка ражда повече от 12ч седем парчета. Следи я, може да се наложи да има нужда от помощ, не че няма да се справи, но ако си наоколо защо да се мъчи животното.
                          LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                            Кое пале на кого прилича, поне 20-на дена време за порастване и кърмене им дай.
                            Дано разпознаването на белезите е успешно... Аз не мога да ги позная, поне до първите 6 месеца.
                            Ето и примери:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMGP9549111.jpg
Прегледи:1
Размер:288.6 КБ
ID:5183649
                            Туй чудо ми го подариха с увещанията, че е немска овчарка... Беше помияр от класа, не по-голям от пинчер и понеже "кръвта вода не става" изчезна от къщи на втората си година. Търсихме го, баща ми ходи и до общинския приют... Не го намерихме. Е, за пред щерката измислихме, че е отишъл да се прави на паметник в градската градина. Версията ни доскоро се приемаше чистосърдечно .
                            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 018111.jpg
Размер:135.5 КБ
ID:5183651

Име:DSC061511111.jpg
Размер:136.6 КБ
ID:5183652 А това е последното ми попадение на "немска овчарка"

Коментар

Дам,наистина си прав,но както казах не и беше надут корема,така че и да роди още, не очаквам голям брой! Но кой знае!
                              [SIZE=5][SIZE=2][/SIZE]

[/SIZE]

Коментар

Име:DSC00661.jpg
Прегледи:4
Размер:205.8 КБ
ID:5183676Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00072.jpg
Прегледи:2
Размер:136.9 КБ
ID:5183677Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00662.jpg
Прегледи:2
Размер:166.6 КБ
ID:5183678 ето я мойта калпазанка,която се погрижи днешния ден да бъде иначе така спокоен!
                                Първоначално публикуван от komisar Преглед на мнение
                                Дано разпознаването на белезите е успешно... Аз не мога да ги позная, поне до първите 6 месеца.
                                Ето и примери:[ATTACH=CONFIG]215659[/ATTACH]
                                Туй чудо ми го подариха с увещанията, че е немска овчарка... Беше помияр от класа, не по-голям от пинчер и понеже "кръвта вода не става" изчезна от къщи на втората си година. Търсихме го, баща ми ходи и до общинския приют... Не го намерихме. Е, за пред щерката измислихме, че е отишъл да се прави на паметник в градската градина. Версията ни доскоро се приемаше чистосърдечно .
                                [ATTACH=CONFIG]215661[/ATTACH]
                                [ATTACH=CONFIG]215662[/ATTACH] А това е последното ми попадение на "немска овчарка"
                                [SIZE=5][SIZE=2][/SIZE]

[/SIZE]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X