Колеги предстои ми покупка на поливна техника.Става въпрос за поливка на 30 дка от река с помпа. Реката е на около един килиметър растояние.Ще ми трябвя пълно оборудване маркучи помпа евентуално пръскачки.Въобще не съм наясно с поливките разчитам на помощ от вас.Имам още 20дка но до тях имам водоснабдяване с язовирска вода , при тях помпата отпада.Благодаря на отзовалите се предварително !!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Съвети за поливане на 50 дка картофи
Свий
X
-
До: Съвети за поливане на 50 дка картофи
А бре човече ти пресметна ли цената на един километър маркучИ дали ше качва помпата и колко ше излезе кубик вода
Но без поливане няма земеделие
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
-
Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнениеА бре човече ти пресметна ли цената на един километър маркучИ дали ше качва помпата и колко ше излезе кубик вода
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнениеА бре човече ти пресметна ли цената на един километър маркучИ дали ше качва помпата и колко ше излезе кубик вода
Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнениеИма едни поцинковани тръби за такива цели. Дължината на тръбата е 6 метра, а диаметърът - 100 мм.
Т.е. около 170 бр. тръби решават проблема.Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...
Коментар
-
на всичкото отгоре, трябва да се плаща такса и на "водното" за ползване на вода за поливане...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнениеПитащия колега е от района на Перник... Ще му трябва и въоръжена охрана покрай металните тръби...
Коментар
-
Първоначално публикуван от DIZELA_86 Преглед на мнениеКолега охраната нее проблем кажи за теа търби дето споменаваш.Какво представлява какви пари е. Ти занимаваш ли се с поливни култури кажи нещо повече и за помпите.А който иска може да постигне чудеса
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнениеДизелче извини ме но досега занимавал ли си се с поливане на земеделска продукция ако сега почваш чети никой не се е родил наученА който иска може да постигне чудеса
Коментар
-
Имам две книги еднакви за производство на картофи пусни ми на ЛС адрес и ще ти пратя едната по ЕКОНТТи да не мислиш че съм голям специалист
садиме компир всяка година но за лично ползване и ситния за добитъка.Та при при сушава година сме вадили по две кофи от декар
за ужас.Сега съм насадил един декар ама под вода и мисля да ги поливам че да чакаш дъжд от Господа не си е работа.Миналата година идвадих идеални картофи но валя много баш кога цъфтят тогава им трябва най много вода и овреме гърлене.Абе тука има много добре запознати колеги що не се обаждат.Бг.Бул Краси Начев и други които са по в час тях питай.Поздрави
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Първоначално публикуван от DIZELA_86 Преглед на мнениеКолега охраната нее проблем кажи за теа търби дето споменаваш.Какво представлява какви пари е. Ти занимаваш ли се с поливни култури кажи нещо повече и за помпите.Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...
Коментар
-
От: До: Съвети за поливане на 50 дка картофи
Обади ми се за помпата.088пет722пет99
http://www.hydropompi.com/
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар