Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за моторна гръбна пръскачка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питане за моторна гръбна пръскачка

Здравейте,
    наумил съм си да си купя моторна пръскачка.
    Хубаваоо,ама цените много различни:китайски мотор с цени отоколо 350-450лв/,италиянски 820лв, Щил и Хускварна -1000лв.

Та понеже не съм първият с такава дилема-давайте акъл и мнения.
    Много бих се радвал на мненията на някой с китайските мотори,защото май съм се насочил към такава-на Петров.

http://www.dikarconsult.com/index.php?l=259

То колко ли ще я натоваря за годината/отглеждам 2 дка овощна градина/,та си мислех за такава ама...

До: Питане за моторна гръбна пръскачка

Здравейте , аз съм дистрибутор на ЩИЛ и мога да ти кажа че гръбната пръскачка на ЩИЛ не само защото ги продаваме са железни. По-добро на пазара няма да намерите. Издържат часове работа и като цяло са несравними с всичко друго на пазара. Идват при нас за ремонт и други модели и мога да ви кажа че почти всички са жалки опити за копиране на модела на ЩИЛ
    Ако имате някакви технически въпроси , пишете ми

Коментар

а за Петров , имам мнение което ще запазя за сега (продаваме и тях )

Коментар

Благодаря за отговора.
        То и аз знам кое е "мерцедеса"на пръскачките, но ми се иска нещо като голф или фиат-ефтино и прилично.
        Затова питам.Защото ако на Петров кара примерно 1000 часа работа-на мен ми е достатъчно-това са 5-10 години работа.
        Ама ако работата е там ,че нищо не става-това е друга бира.

Та, къде е проблема на другите пръскачки-ресурс,сервиз,части....

Имам още малко време докато жената не е надушила парите,защтото иде Коледа,подаръци......

Коментар

Първоначално публикуван от hideot Преглед на мнение
          Здравейте , аз съм дистрибутор на ЩИЛ и мога да ти кажа че гръбната пръскачка на ЩИЛ не само защото ги продаваме са железни. По-добро на пазара няма да намерите. Издържат часове работа и като цяло са несравними с всичко друго на пазара. Идват при нас за ремонт и други модели и мога да ви кажа че почти всички са жалки опити за копиране на модела на ЩИЛ
          Ако имате някакви технически въпроси , пишете ми
          Ми кажи нещо за марката Соло,и те ли копират от Щил
          ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Попадали са ни 1-2 резачки с тази марка ... много зле ... . Не намирам дори колко струва една такава машина ИМА ЛИ СЕРВИЗ и резервни части следващите 1-2-5-10-20 години
            Без лоши мисли

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Начев Преглед на мнение
              Ми кажи нещо за марката Соло,и те ли копират от Щил
              А ти колега имаш ли такава или и ти си в дилема?

След твоят пост разгледах за Соло-нея я продават Хускварана,би трябало да е добра.Но цената,цената колко ли е?

Коментар

Имам 2,немога да кажа нищо лошо за тях.
                На година имат по 1600 часа работа без проблеми,на 2 години сменям сегменти и на третата купувам нова.
                Няма да помисла и за друга марка.

А колегата дистрибутор на Щил,да не се прави на приятно разсеян,че не знае за пръскачки Соло.
                ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Начев Преглед на мнение
                  Имам 2,немога да кажа нищо лошо за тях.
                  На година имат по 1600 часа работа без проблеми,на 2 години сменям сегменти и на третата купувам нова.
                  Няма да помисла и за друга марка.

А колегата дистрибутор на Щил,да не се прави на приятно разсеян,че не знае за пръскачки Соло.
                  Колега Начев,може ли малко информация за Соло?
                  От къде се купува,и ако може някакъв ориентир за цена?/в Плевен никой нищо не е чувал за Соло/.
                  1600 часа за мен са......Хипер-супер вариант.
                  Ако противоречи на правилата на ЛС.

Коментар

Отговарям ти незнам за тия пръскачки , (резачките има са на посредствено ниво) , кажи ми каква е цената им защото имаме клиенти имат по толкова с ЩИЛ и сегментите не се сменят толкова често. И ми кажи само какво пръскаш 200дни в годината ..... по 8 часа без да спираш
                    Айде по-полека....

Коментар

Отговарям ти незнам за тия пръскачки , (резачките има са на посредствено ниво) , кажи ми каква е цената им защото имаме клиенти имат по толкова с ЩИЛ и сегментите не се сменят толкова често. И ми кажи само какво пръскаш 200дни в годината ..... по 8 часа без да спираш
                      Айде по-полека....
                      Оранжерии 20 дк.

Айде по-полека Вие с рекламите! Много е дразнещо когато търговци не отстъпват от убеждението си,без да са работили със собствените си машини,камо ли с конкурентни.

И стига с тия резачки!

Колко сте работили с пръскачка от дискутираните?Интересно е защото незнам как разбрахте кои са по-добри,пръскачката не е само двигател,интересно е с какъв вентилатор е оборудвана,системата за дозиране и разпръскване на разтвора?

Чували ли сте за Oleo-Mac?
                      ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Мен ми е много чудно как някои говорят да се намират на приказка. Да се заяждат само , не каза освен Плодив тая марка от каде да си я купи човек . Вносителите им офиса им в апартамент в Дървеница. Имаме лична пръскачка от 10години без проблем никакъв. За олео-мак ако кажеш нещо хубаво вече ще те призная за разбирач голям , за 1600ч/година няма да говорим . С това спирам да споря с вас за каквото и да е.

Коментар

Мен ми е много чудно как някои говорят да се намират на приказка. Да се заяждат само , не каза освен Плодив тая марка от каде да си я купи човек . Вносителите им офиса им в апартамент в Дървеница. Имаме лична пръскачка от 10години без проблем никакъв. За олео-мак ако кажеш нещо хубаво вече ще те призная за разбирач голям , за 1600ч/година няма да говорим . С това спирам да споря с вас за каквото и да е.
                          Вие не искате да говорите,не съм споменавал Пловдив,не се заяждам,кой модел имате от 10 години?

Защо се съмнявате в часовете работа,аз ако имам 2-3 декара няма никога да инвестирам в моторна пръскачка,защото е икономически неефективно,с 1 ръчна спокойно ще се справя.

В предния ми пост Ви зададох някои въпроси,а не ми отговорихте,защото са неудобни или като всеки търговец на подобни стоки Ви интересува само продажбата на артикула без да сте запознати с никакви технически характеристики.

Може и да се представите без да се криете зад профила си,да не би пък и да се познаваме,не ме подценявайте толкова ако не ме познавате,все пак се занимавам със зеленчукопроизводство от 1990г.,а моите родители и преди това,постигнал съм много,много съм препатил и знам какво пиша.

Дайте факти.
                          ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Не знам кой какъв е,и с какво се занимава,но виждам ,че темата леко промени насоката си.
                            Въпросът беше за пръскачките,цените и качеството им, а се превърна малко в на кой му е по-голяма "пръскачката".

Моля-дайте мнение за пръскачките.
                            Какви са Oleo-Mac?

Да разбирам ли,че пръскачка за 400-500 лв. е боклук?

И да обясня-имам 2 дка.овощна градина която отглеждам като хоби.

"Защо се съмнявате в часовете работа,аз ако имам 2-3 декара няма никога да инвестирам в моторна пръскачка,защото е икономически неефективно,с 1 ръчна спокойно ще се справя."-Да,така е ,но с ръчна удоволствието става на мъчение.
                            Затова търся в долният ценови диапазон.Ако и аз отглеждам 20 дка. ще си купя реномирана марка, но в моят случай е малко...излишно,нали?

Та дайте някава насока,моля!

Коментар

Баща ми в началото на годината си донесе една такава пръскачка от Германия.Ползвахме я само веднъж и е като нова.В момента не ни е необходима,защото мястото,което щяхме да обработваме с нея го продадохме.Ако проявявяш интерес мога да го попитам дали е склонен да я продава.Предполагам и цената ще е по-приемлива.При интерес от твоя страна ще ти пратя и техническа информация.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X