Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за моторна гръбна пръскачка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Питане за моторна гръбна пръскачка

Първоначално публикуван от ГАЗ69 Преглед на мнение
    Баща ми в началото на годината си донесе една такава пръскачка от Германия.Ползвахме я само веднъж и е като нова.В момента не ни е необходима,защото мястото,което щяхме да обработваме с нея го продадохме.Ако проявявяш интерес мога да го попитам дали е склонен да я продава.Предполагам и цената ще е по-приемлива.При интерес от твоя страна ще ти пратя и техническа информация.
    Ok,чакам марка,модел и цена!На ЛС!

Коментар

Здравейте Колеги, аз мога да кажа само добри думи за марката Oleo-mac. Предлаганите праскачки са изключително здрави, дуракоустойчиви и най-евтини от не китайските праскачки, които се предлагат на пазара. Впечатлението ми относно марката е лично, но то е изградено на база петгодишниа ми опит като човек отговарящ за сервизната обезпеченост на машините в България. Новите модели (MB 80)вече са снабдени с катализатор, а могат да се монтират към тях и бустер помпи. Ако някои иска да получи допълнителна информация да пита.

Коментар

По мое мнение щил . Имам няколко машини Щил и съм много доволен пръскачка 1на но я използвам повече за обдухване на асвалт проблеми не съм имал , баща ми пръска с нея когато има 1 2 дървета и е много доволен следгараниония сервиз също е добър докато на другите фирми куца но все пак решението си е твое

Коментар

Азащо не си вземеш електрическа като не искаш ръчна .Цената е около 200лв и е на вибрационен принцип.Казват че акумулатора издържа за 16 часа работа.На тежина не е много по тежка от обикновена.Аз съм си наумил догодина да си вземам.Имам и моторна -на един приятел дето не я ползва но не съм очарован.Оргинално пръска много финно и се наложи да преправям дюзите це многоо време и бензин отива иначе.А ти за дървета ще ти трябва доста мощна да качи до горе

Коментар

Първоначално публикуван от piper Преглед на мнение
            Не знам кой какъв е,и с какво се занимава,но виждам ,че темата леко промени насоката си.
            Въпросът беше за пръскачките,цените и качеството им, а се превърна малко в на кой му е по-голяма "пръскачката".

Моля-дайте мнение за пръскачките.
            Какви са Oleo-Mac?

Да разбирам ли,че пръскачка за 400-500 лв. е боклук?

И да обясня-имам 2 дка.овощна градина която отглеждам като хоби.

"Защо се съмнявате в часовете работа,аз ако имам 2-3 декара няма никога да инвестирам в моторна пръскачка,защото е икономически неефективно,с 1 ръчна спокойно ще се справя."-Да,така е ,но с ръчна удоволствието става на мъчение.
            Затова търся в долният ценови диапазон.Ако и аз отглеждам 20 дка. ще си купя реномирана марка, но в моят случай е малко...излишно,нали?

Та дайте някава насока,моля!
            Oleo-Mac са Италианска марка аз имам доста техника на тях(косачки 2,тример и моторна метла това е безупречна техника по евтини са от Хускварна и Щил и са малко по скъпи от всички Китайски боклуци.
            Двигателите им са Бригсови и са безотказни,при добра поддръжка нямаш никакви ядове.

Коментар

Скоро е АГРА в Пловдивския панаир,там ще бъдат всички сериозни вносители на техника.

Ако някой го интересува мога да дам съвети,аз лично си купих нова на френската фирма Мънклоф.
              ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Начев Преглед на мнение
                Скоро е АГРА в Пловдивския панаир,там ще бъдат всички сериозни вносители на техника.

Ако някой го интересува мога да дам съвети,аз лично си купих нова на френската фирма Мънклоф.
                Честито тогава!

Дай някакво инфо за нея.Вносител,дистрибутор,цена.Ако не е удобно тук-на лични.

Коментар

Явно темата вече не е актуална, но все пак, не мога да премълча отличните си впечатления от пръскачките Соло. В интерес на истината, сравнението което правя е на база опита ми и с някаква инталианска(така и не и запомних името), което значи, че нямам претенции за някакво обобщение.Просто личен опит. Пръскачката работи отлично 6-та година, използва се в малко дворно място с 30-40 дръвчета отглеждани като хоби.Все още пали "отраз" и изобщо не е капризна.По разпръскващата и дозираща система има какво да се желае (количеството на работния разтвор се изменя значително във височина, съответно към върха на високостъблените формировки намлява)

Коментар

Благодаря за мнението колега,но поради това че все още не съм купил пръскачката кажи от къде си я купил и на каква цена е била.

Коментар

Това беше преди 6 години,цената няма да е актуална, а и честно казано, не я помня. Имаше един агроцентър на изхода на гр.Пловдив, мисля че улицата се казва Брезовско шосе. Бяха три или четири модела различаващи се по обем на резервоара и двигателя.Моята е средна с 8 литров резервоар за работния разтвор

Коментар

Здравеите колеги,
                        Позволявам си да пиша в тази тема, за да не създаваме само нови теми . Предварително се извинявам за офф-топика.
                        Бабата има една много хубава череша , която за съжаление има "месо".Та искам да я напръскам с препарат.
                        Ако някой може да ми услужи с ръчна пръскачка за някой друг ден,
                        ще съм много благодарен и разбира се ще се реванширам поне с една кошница готова продукция .

Ако има някой колега в района на София или Перник ,ето телефона ми : 0883549028 .
                        Поздрави

Коментар

От: До: Питане за моторна гръбна пръскачка

Здравейте,
                          поади това,че не редно да се иска мнение по даден въпрос,и след това да не се споделя решението искам се се похваля:
                          Купих си пръскачка!
                          Закупх си я директно от вносителя, като хората ми направиха много серозна отсъпка по повод АГРА 2011.
                          Иначе за пръскачката-много съм доволен,използвах я няколко пъти-нищо общо с ръчните/то и цената и няма ама.../
                          Ако някой има нещо да пита-на линия съм.
                          Благодаря на всички отзовали се на моят проблем за съветите и отзивите.
                          Последно редактирано от maxxx; 26-04-11, 14:28.

Коментар

От: До: Питане за моторна гръбна пръскачка

Колега би ли споделил марката?
                            Има ли файда, ако направя една диагностика? В смисъл, някакви показатели, които биха косвено показали наличието на проблем, имащ нещо общо със случая?
                            Бахти, как се изказах...

Коментар

От: Питане за моторна гръбна пръскачка

Аз имам една щил 420 за 6 минути пръска 1 декар и ако я ползвам за 20 декара оранжерия и пръскам по 1600 часа годишно.Продукцията ще е по-опасна от избухване на атомен реактор.Това е доста преувеличено но и аз имам добро мнение да марката Соло.
                              0885719173-Красимир

Коментар

От: Питане за моторна гръбна пръскачка

oleo macк MB80/
                                бях пуснал линк, но нещо се загуби/
                                http://oleomac.bg/%D0%B3%D1%80%D1%8A...b80-pr104.html

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X