Обява

Свий
Няма добавени обяви.

акумулаторна пръскачка

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #31
    Днес видях и деу пръскачка две в едно ,с литиево -йонна 12 В ,9Ач батерия ,продава се в една от големите вериги на макс .

    Коментар


    • #32
      Това с батерията е добре, но 2 в 1, наистина е излишно.
      Your conscience is all you can take to your grave.

      Коментар


      • gy6ter
        gy6ter коментира
        Редактиране на коментар
        Навярно има и само акумулаторна ?

      • TigerHunter
        TigerHunter коментира
        Редактиране на коментар
        Бих я предпочел. Ръчката е допълнително утежнение, което никога няма да ползваш.

    • #33
      от предният вторник съм горд собственик на гардения с каляска....вече е в гаранционият сервиз на първите сто литра разтвор
      основният дефект на автомобила е зад волана:confused:

      Коментар


      • gy6ter
        gy6ter коментира
        Редактиране на коментар
        Какво и стана ?

    • #34
      Аз вчера пръсках лозето. Пет машини, без намек за отслабване на батерията, хем не я бях зареждал. Е, вярно кръстачката ме тормози после, но...
      Your conscience is all you can take to your grave.

      Коментар


      • TigerHunter
        TigerHunter коментира
        Редактиране на коментар
        Май ще ми трябва и на мен. Макар че, на раменете няма как да помогне. Но поне кръста...

      • jordanov sv
        jordanov sv коментира
        Редактиране на коментар
        Тоз колан повече вреди отколкото помага. Така знам аз и така викаше баща ми, па той изкара цял живот сред железа по обектите.
        Упражнения, раздвижване, промяна на стойката ако трябва, редуване на ръцете по възможност и т.н., интервал някъв между пръсканията през който да се свърши друга работа, всичко помага. Пръскачката, предполагам - първо я качваш на някаква масичка и после подлагаш гърба?

      • TigerHunter
        TigerHunter коментира
        Редактиране на коментар
        Да. Имам една стара маса, която е до бараката и цистерните, На нея слагам пръскачката. Там я и зареждам с разтвор., Когато я качвам на гърба, почти не се налага да приклякам, Просто е въпрос и на лазарници.

    • #35
      с батерията проблем няма.. регулатора на налягането "залепна" образно казано не изключваше нито от потенциометъра нито от копчето...наложи се да резна два кабела на регулатора-първо червеният пак не изключваше а после и черният и тогава сработи ключа "вкл-изкл"....
      основният дефект на автомобила е зад волана:confused:

      Коментар


      • #36
        Я да си кажа аз. Мойта оранжина не е някаква анонимка ами си е направо марка - Топ гарден. Днеска хвърлих две пръскачки и на втората вече усетих че няма ток, но честно си изпръска всичко докрай. Значи, със сигурност не съм я зареждал повече от два месеца и поне девет пълни пръскачки съм хвърлил. купих и за 3 лева регулируем разпръсквач, добре работи.
        Понеже стана въпрос по-нагоре - днес слагах дитан - задължително първо трябва да се разтваря в по-малък съд и хубаво да се разбърка. Другите препарати дето са микрогранула, могат и направо да се слагат. Следващия път вече сериозно се каня да я пробвам с бордолезов.

        Коментар


        • #37
          Поддръжай я винаги заредена на поне 60-70%, иначе ще ревеш за батерия скоро.
          Интернет експлорър: Безплатно предоставян от Майкрософт тул за сваляне на браузер по избор.

          Коментар


          • petkov_bb
            petkov_bb коментира
            Редактиране на коментар
            Сигурно има логика,но моята китайка (вече забравих на колко години е ) Я включвам да се зарежда, само когато видя че светят жълтата и червената светлина-което е два пъти в годината. Никаква подръжка ,освен изплакване ,а зимата на по топло място за да не замръзне, ако има остатъчна вода .

          • sparkybg
            sparkybg коментира
            Редактиране на коментар
            Идеята е да се оставя заредена достатъчно, за да не и падне напрежението под праговото, след което се получават щети. Например добре заредена батерия може да не я пипаш с години, а оставена на минимум след някой и друг месец може и да умре, ако се доразреди.

        • #38
          Оххохоо, вън от всякакво съмнение - стигна ли до рев по къвто и да е повод - първо тук у темата че изокам. А ако е за батерията, освен публично ами и лично на теб, Спарки, ще ти кажа че си прав. Ясно е, че няма да се засила да меря проценти, но все пак отворих пак да видя какво пишат у книжката - да се зарежда на два-три месеца и една зарядка осигурява три-четири часа работа. Нека да са два - значи десетина - петнайсетина пръскачки или повече. Аз например като свърших и налях после две канчета вода, наблюдавах лампите отзад как се държат докато помпи - свети си зеленото и жълтото, червеното мълчи. Оставих я на вуйчо да я зареди за другата седмица.
          Абе таз година вече свърши, ама да съм жив и здрав догодина ще направя по- точна статистика. Даже мога и някои замерввания да сторя, ама няма да обещавам, хаха.

          Коментар


          • #39
            Аз експлоатирам доста моята и за сега държи. Пръскане на 160тина овошки, 2 декара лозе, тревни площи и отделно дворове против насекоми. Сигурно на година й се събират над 1000л разтвор. Зареждам я след 80-100 литра разтвор изпръскан и не усещам намаляване на заряда. Има запас и за още. Доста добре захранва двойната дюза, но на мен ми едва много, ползвам си единичната и така си ми е най - добре. Инак си я държа заредена за да живее батерията и да е готова за употреба. Дори, ако някога свърши батерията, преминаването към ръчен режим става за секунди.
            Ако е машина, нека бъде немска!
            XJR 1200
            ETZ 150
            Kawasaki Ninja ZX10R

            Коментар

            Активност за темата

            Свий

            В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

            Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

            Зареждам...
            X