Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Електро пастир - защита от кучета

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Електро пастир - защита от кучета

Ще ги тровиш?! Ма ти верно ли? И кфо после? Няма да си навъди 40 пумчовци? Няма да знае, че ти си ги отровил и няма да имате сериозни търкания след това? Ти там за малко ли си или смяташ да си живееш още дълго? Щото нещо не вярвам така да си решиш проблема...
    Относно чуването, има си въздушни пушки дето не се чуват особено и поне животинката няма да се мъчи дълго ако си решил с убийства да си решаваш проблемите. Наистина като животните са без документи, ваксини и прочее можеш да си решиш проблема и през институциите, те се кефят да отбиват номера и що да не дойдат? Това с отровата е не разбираема за мен форма на съдизъм... Да не говорим, че реално животните не са виновни за нищо, а стопаните им са отговорни за тях. Ама само си пишем тук опции дето няма кой да ги чуе. Явно всичко е предрешено...

Коментар

Колега явно НЕ ме разбираш!!!

Тук си писал от къде си, писал си и име, сега напиши, че се шегуваш, че никога НЕ би сторил нищо лошо на никого и на никакво живо същество и разбира се темата си пуснал защото ти е скучно и ти е била интересна тематиката, в това си изречение аз НЕ се шегувам ама ти ме послушай защото те грози Наказателен Кодекс, сега вече се надявам да ме разбереш.

Публично се защити за да седи черно на бяло, щото от гугъл кеша не се трие лесно и прави каквото сметнеш за добре, само бъди малко по-разумен и схватлив

Успех и НЕ ни казвай какво е станало, за твое добро е!
      Бъдете живи и здрави!

Коментар

Ще стане електропастир но не може да го закачиш за мрежата.Трябва да си оградиш градинката с него.Смятай че веднъж барне ли се този помияр,няма и да помисли да припари повече.Виждал съм ефекта на моя електропастир който имам.Пипа се помияра и с вой се изстрелва обратно,а веднъж един влезе вътре през отворената врата,тръгне да излиза пипа се и само скимти и бяга и така докато пак не се пипне.
        " И най-тъмната нощ е обречена на изгрева...."

Коментар

Моето куче по невнимание облиза няколко капки антифриз. Добре, че до час беше в клиниката, два дена го напиваха, за да го спасят. Ако бях закъснял повече от 4 часа, животинчето няма шанс.

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
            Моето куче по невнимание облиза няколко капки антифриз. Добре, че до час беше в клиниката, два дена го напиваха, за да го спасят. Ако бях закъснял повече от 4 часа, животинчето няма шанс.
            Така е голяма мъка е с антифриза но за щастие НЕ всичкия антифриз е опасен, опасна е съставката етиленгликол, сладка, безцветна течност, чух, че се продава като реактив и хората сами си бъркат течности за охлаждане от нея защото била в концентрирано съдържание и не била скъпа, но била СИЛНО ОТРОВНА за хора и животни.
            Бъдете живи и здрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X