От: Отстраняване на кърлежи, подходящи инструменти ?
Съчувствам ти за неприятностите
Впрочем - има как да се внимава. Забелязал съм през тези няколко месеца, че кърлежите не обичат слънце. За съжаление - кучето също
. Също така по ниската трева вероятността да ги повлече подире си е по-малка. Нашата хаймана е светла и взирайки се непрекъснато в краката му по време на разходка отбивам атаките на поне няколко преди да са се впили, още толкова на цимента в двора докато го пощя старателно преди да го пусна вътре, също още незабити. Всяка една гад старателно смачквам докато се уверя че е мъртва. Е, винаги има и друг някъде скрит, снощи пак скубах, този път с козия крак и съм доволен от резултата.
За случката с хъскито - едва ли причината е различна от зараза с нещо, донесено от кърлежа и дали ще му останат челюстите в кучето или не - не е толкова съществено, според мен
.
Първоначално публикуван от mitkochanev
Преглед на мнение
Съчувствам ти за неприятностите

Впрочем - има как да се внимава. Забелязал съм през тези няколко месеца, че кърлежите не обичат слънце. За съжаление - кучето също

За случката с хъскито - едва ли причината е различна от зараза с нещо, донесено от кърлежа и дали ще му останат челюстите в кучето или не - не е толкова съществено, според мен

Коментар