Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Упоено /може би/ куче

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Упоено /може би/ куче

Сега по време на разходката повърна бяла пенлива течност.

Коментар

Първоначално публикуван от expat Преглед на мнение
      Сега по време на разходката повърна бяла пенлива течност.
      Вероятно стомашни сокове от празен стомах...
      Ако може да си го позволиш финансово помисли за храненен чрез система
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

По-добре закарайте и оставете кучето в клиника или в хотел за кучета, ако държите на него. А охраната на дома си организирайте по друг начин. Може двете случки да нямат връзка, но самия факт, че кучето е неразположено е притеснителен, независимо от причините за това. И с оглед на празничните дни по-добре е животинката да е под наблюдение.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Вчера го закарах при друг ветеринар, който му даде активен въглен и препоръча да му давам да пие вода със сол ...

Било е отровено, но отровата не го е хванала, а само го е стресирала. Вечерта си възвърна лая.

Коментар

И сега чисти чифтето , и почвай нощните наряди
            Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
            За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от expat Преглед на мнение
              Вчера го закарах при друг ветеринар, който му даде активен въглен и препоръча да му давам да пие вода със сол ...

Било е отровено, но отровата не го е хванала, а само го е стресирала. Вечерта си възвърна лая.

Било е напръскано със спрей...гаранция. Ако бяха искали да го тровят вече щеше да си е отишло. Знам защото навремето на една наша кавказка овчарка пазач му приложиха същия номер. По-късно се опитаха да откраднат микробус от двора. Симптомите и реакцията на животното бяха същите. Предишната вечер бяха счупили и уличната лампа.

Приготви се добре колега. Правили са оглед и в бързината са развили лампите с фасонките заедно. Върнали са ги за да не забележиш че се готвят да те тупнат.
              Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 30-12-14, 17:39.

Коментар

Коткa ,рaзтройство,повръщaне,дaно не е ГAНA.Тaкa си отиде едно любимо мое куче,белгийскa овчaркa.Може дa нямa нищо общо с aйдуците ,инaче и при нaс сa нaпълзели ,нaредил съм прожектори и по дворa и по пушкaлото,мa ше ги млaтa с приклaдa,a и си имaм 40кг.лют пaзaч,хрaня го обилно вечер с кокaли и е нещо стрaшно и не признaвa никaкви хрaнителни примaмки,преди няколко дни един ротвaйлер си имa сериозни спомени по корпусa едвa ги рaзкaчих,зa aйдук по сред нощ не могa дa го мисля.Сподели с ветеринaрa,aко е печен ще го излекувa.
                Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
                  Коткa ,рaзтройство,повръщaне,дaно не е ГAНA.Тaкa си отиде едно любимо мое куче,белгийскa овчaркa.Може дa нямa нищо общо с aйдуците ,инaче и при нaс сa нaпълзели ,нaредил съм прожектори и по дворa и по пушкaлото,мa ше ги млaтa с приклaдa,a и си имaм 40кг.лют пaзaч,хрaня го обилно вечер с кокaли и е нещо стрaшно и не признaвa никaкви хрaнителни примaмки,преди няколко дни един ротвaйлер си имa сериозни спомени по корпусa едвa ги рaзкaчих,зa aйдук по сред нощ не могa дa го мисля.Сподели с ветеринaрa,aко е печен ще го излекувa.
                  И мечка Гризли да има в двора боклуците пръскат през оградата. Вече се продават спрейове разработени за кучета хвърлят до 6/7метра. После чакат три минути и са вътре. Няма общо с хранителните примамки. Кучето е като алармата. Разчиташ че ще ти даде сигнал а не че никои не може да го преодолее.

Коментар

При мене се бяха умъкнали гадовете мръсни и извлекли доста желязо

дупка в оградата а най злата кучка пусната да обикаля...

Аз я гледам тя ме гледа а железата ги нема

Кръсти се да не те нападат...че знаеш какво ги спира ама после айде у ЦСЗ
                    К мирной жизни не пригоден.
                    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Кучето ти е най-малкият проблем...Аз бих се притеснявал за сигурността на хората в имота. Откога живееш там? Подаде ли сигнал в полицията?
                      Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

За сигурността си да мисли влезлия,иначе да, кучето е за сигнал,аз на закон не разчитам,а на себе си,после ще се мисли,отговорност за всеки ,както за мене така и за айдука,чакам ги!Скоро обраха комшии пред Коледно ,присъствах на полицейския протокол-парлама,та и полицаите си казаха ,защитавайте си близките и те знаят какъв ни е уср....ан закона по темата!!Та темата е за кучето на колегата!Дано не е гана и го излекуват!п.с.куче на сурови захранки ,вервай че се обажда добре и се чува ,колкото и да не искаш.
                        Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X