Вчера излезнахме за малко вечерта, и като се прибрахме всички външни лампи бяха развити до кабели, фасонките липсваха и цяла нощ кучето не излая нито веднъж. Днес също не лае, а това е нетипично за него. Затова си мисля, че е упоено. Как мога да разбера дали е така и какво да направя?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Упоено /може би/ куче
Свий
X
-
От: Упоено /може би/ куче
Прилага се ******************************** и кучето онемява. Изход - като правило смъртоносен. Потърси ветринар.Последно редактирано от Чавдар (V93); 27-12-14, 15:59.0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеПрилага се *******************и кучето онемява. Изход - като правило смъртоносен. Потърси ветринар.Последно редактирано от STROIL; 27-12-14, 20:49.Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
Най-добрият ром е студеният ром!
Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от expat Преглед на мнениеВчера излезнахме за малко вечерта, и като се прибрахме всички външни лампи бяха развити до кабели, фасонките липсваха и цяла нощ кучето не излая нито веднъж. Днес също не лае, а това е нетипично за него. Затова си мисля, че е упоено. Как мога да разбера дали е така и какво да направя?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bat_Pepo Преглед на мнениеИ такива ли има бе деде..?! Баси хората...Няма невъзможни работи.Тел.0888344659
Коментар
-
Яде, пи вода, тича, радва се - по-вяло от друг път, и изобщо не лае. Странното е, че котарака е с подута глава накриво, все едно е след мач с Кличко. Може би и той е хапнал нещо. Ветеринарят не откри наранявания по гърлото и устата и даде някако хапче и паста.
Коментар
-
Първоначално публикуван от expat Преглед на мнение.....а някой върна фасонките и лампите пред вратата, като пак е прескочил оградата.много внимателно ти се казва, че ходиш по тънък лед в грешно време и място.....
П.П. Към питащите за ... ... ... - опит, ветеринарно медицинска практикаПоследно редактирано от Goblin; 30-12-14, 16:24.0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от expat Преглед на мнениеКучето е с разстройство, а някой върна фасонките и лампите пред вратата, като пак е прескочил оградата.
Изроди! Мамка му!
И наистина много интересно ква е целта на цялата тая гимнастика
Коментар
-
Първоначално публикуван от Санда Преглед на мнениеКогато бяхте при вет. имаше ли разстройство? Ако не, заведи го пак и му кажи за разстройството. Има бавно действащи отрови...
Изроди! Мамка му!
И наистина много интересно ква е целта на цялата тая гимнастика
Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнениеА къде се развива действието на случката?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар