До: Отглеждане на прасета...
Прасето както и наследника му човека яде всичко, от дърво цимент керемиди пръст мърша риба миди вафли картофи жълъди през кашони найлон и смески до трюфели и саламура от сирене, само дето от последното много умират и с нищожен щанс за спасяване
Впрочем прасето е много нежно от към отравяния, трудно се спасява ако го искаш живо де
Поздрави,
Първоначално публикуван от Volk
Преглед на мнение
Прасето както и наследника му човека яде всичко, от дърво цимент керемиди пръст мърша риба миди вафли картофи жълъди през кашони найлон и смески до трюфели и саламура от сирене, само дето от последното много умират и с нищожен щанс за спасяване

Впрочем прасето е много нежно от към отравяния, трудно се спасява ако го искаш живо де

Поздрави,
Ефектът е подобен с риба , но тогава месото има дъх на риба , докато с червата няма нищо подобно. Що се отнася до остатъчните субпродукти като крака , кожа и т.н. , ако няма къде да ги пласираш , те също може да влязат в менюто. Но винаги всички месни храни задължително се варят! В България печалбата от свиневъдството винаги е зависела от себестойността на фуража , и ако си уредиш почти безплатен , високо протеинов фураж си цар. А иначе ако те интересува , имах някъде рецептите на Фуражния завод в Горна , мога да се разтърся и да ти ги пратя. Те си ги пазят в тайна и навремето помня , че със зор ги намерих.
Коментар