От: Компостиране - въпроси
А дали няма да е по-добре да си завъдиш торни червей
Предполагам не си се разбързал
. При нас на едната къща е подобно положението, само дето имаме към 15-20 канадски дъба (чинар) и есенно време има по много листа. До скоро ги събирахме в един ъгъл на паркинга до оградата. И един приятел дето се беше хванал с калифорнийски червей за тор, ми разправяше да ми донесе някоя кофа да го изядат
.
Ние по принцип не ги събираме да гният, ами по-скоро ги горим в парното, ама понякога не можеш да смогнеш, пък не може само листа да гориш
. Разни познати рибари идваха да ровят в камарата за червей, че се бяха завъдили.
Та не знам, ама ако ги събираш в някой голям съд, дали да не им пуснеш червей, пък предполагам и торта ще е по-хубава.
А дали няма да е по-добре да си завъдиш торни червей
Предполагам не си се разбързал
. При нас на едната къща е подобно положението, само дето имаме към 15-20 канадски дъба (чинар) и есенно време има по много листа. До скоро ги събирахме в един ъгъл на паркинга до оградата. И един приятел дето се беше хванал с калифорнийски червей за тор, ми разправяше да ми донесе някоя кофа да го изядат
.Ние по принцип не ги събираме да гният, ами по-скоро ги горим в парното, ама понякога не можеш да смогнеш, пък не може само листа да гориш
. Разни познати рибари идваха да ровят в камарата за червей, че се бяха завъдили.Та не знам, ама ако ги събираш в някой голям съд, дали да не им пуснеш червей, пък предполагам и торта ще е по-хубава.

Коментар