Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да се справя трайно с джанки-саморасляци

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Как да се справя трайно с джанки-саморасляци

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
    Събираш джанките и вариш ракия

Коментар

От: Как да се справя трайно с джанки-саморасляци

Първоначално публикуван от Mil68 Преглед на мнение
      Здравей. Виждам, че става чесане на езиците и тропане по клавиатурата. Написал съм името на препарата и начина на третиране за да постигнеш това, което има аз, а именно: Къщата ми се намира на две улици, сега си седя на барбекюто, пия си ракийка, а очите ми се наслаждават на зелената морава, двата входа са обгърнати от чемшири, а по цялата ограда висока 0.5м., но с обща дължина вкл. ъгъла, са разсадени 60-70бр. чемшири високи 0.5м./40/40см.. Както колегата по горе писа - иска косене. Направата на горе долу 1дк. от лехи засадени с какво ли не , на зелена морава радваща окото, ми отне малко време и повечко работа, но това е един път. После за подръжката трябва постоянство. Сега във влажния период кося през пет дена, около един час ми отнема, но ме радва когато по възрастните хора се спират, и се радват на това което сме направили със съпругата си. Има украса от естествени дървени саксии ( не знам как да ги опиша) на сред моравата в различни части от терена. За да се подържа всичко това - морава,чемшири и т.тн. има нужните косачка, тример с корда, храсторез за чемширите и естествени доктори за моравата. Мога да щракна някоя снимка ако искаш. Истината е в по горния ми пост, а после бавно, но славно всичко ще стане.
      Здравей! Имам и бензинови тример и трион, ел. косачка и храсторез. Оборудвам съм, но ми трябваше изпробвана и успешна технология за жанките, а оттам нататък - ясно. Ще се коси и поддържа, за да стане английска градинка. Това са основните 1-2 поляни, с които искам да започна, а след това да изчистя още няколко, но ми трябваше трайно решение. Благодаря ви, колеги! Пишете, ако се сетите още нещо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Днес.

Зареждам...
      X