Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Взех си куче.....може би ротвайлер !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Взех си куче.....може би ротвайлер !

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
    Препарата, за който говорите се казва Frontline. Наистина това е качественото спасение.
    Само, че има едно друга подробност.. Бягат от него и идват на тебе.. Така, че се оглеждай..От таблетките за вътрешни паразити, аз ти предлагам на Royal canin..
    За каишките съм чувал, че замайват кучето и го карат да повръща, но това при по дребните породи и мисля, че при твоя хубавец няма да има проблеми, но аз лично им нямам доверие..
    Frontline Combo слагах на моята Немска Овчарка, през целия и живот. Макар и с Frontline, пак му махах по 5 кърлежа на година. Но ветеринарите ми казаха, че ако не му слагам Фронтлине, ще махам по 50. А това, че идват при теб, поне при мен не беше така.
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    0878 23 58 34- Радо

Коментар

Промерис Дуо , освен против бълхи и кърлежи , действа и против краста, 2 месеца е действието му, а е и по-евтин. За съжаление не знам къде може да се намери вече. Възможно е и да му е променено името, но пък има гугъл.
      подаръци за мъже от FACOM
      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Аз съм най-доволен от "капка" фронтлайн за кърлежи и бълхи. Също така не се скубят с пръсти а се развиват обратно на часовниковата стрелка. Има спец. щипки за целта, много полезни са /и за хора ако не параноясваш да ходиш на лекар за целта де/. Този сезон съм развил 10-тина на песа и няколко на котката, че все забравям да им взема капката... Фронтлайн не пази от закачане на паразити и от хапане на бълхи. Просто всичко, което е пило от кръвта на животното умира в рамкте на ден два... Та и да не ги махаш, пак ще се махнат...

Коментар

За това казвам Адвантикс на Байер,за 4г. кърлеж кучетата не са имали.

Коментар

Първоначално публикуван от Борислав Ангелов (fnqkhhhzzz) Преглед на мнение
            За това казвам Адвантикс на Байер,за 4г. кърлеж кучетата не са имали.
            То маи това е бившия Промерис.
            подаръци за мъже от FACOM
            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Нашите са с Scalibor и сме доволни.

Коментар

Първоначално публикуван от dim_ara Преглед на мнение
                Нашите са с Scalibor и сме доволни.
                Същото му сложих ,вчера бягахме 15 км. и нито една гад ,освен една голяма муха се беше впила и смучеше кръв и то доста,по реката ги има само,по нашия край им викаме стършел без да знам дали наистина е такова !Ужилването е болезнено ,мухата е примерно 4-5 пъти по голяма от обикновена и леко по дълго тяло,после става голяма подутина с диаметър 1 см. може и по повече по човека !

Вчера имах следния случай,прибираме се след разходката ,пускам песа на воля,цял ден е свободно пуснат,само вечер е вързан,и след 3-4 часа майка ми ме вика и на двора ми показва парче печен на скара салам подобен на камчия,чисто парче салам не цапано с пръст,пепел и т.н.На мирис не мирише подозрително на препарат или отрова,от трите страни на двора гранича с пътища ,само едната страна имам съсед който е известен с това че мрази животни и трови котките трепе кучета и т.н Предупредих го ако нещо се случи с кучето първо при него ще отида.Може би късмет че кучето не го е надушил първи,а може и да е изял нещо но едва ли ,щял е да намери и това парче в тази ситуация !Съвети без саморазправа ?Отмъщение също неща,обаче ако нещо се случи с кучето ми няма да имам спирачки !
                Последно редактирано от Roninn; 02-06-13, 09:58.
                Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                Анатолий Пейчинов o8875о9815
                https://dvrbg.com/

Коментар

Конска муха или овод им викат по Северна България. Голяма гад е това.
                  "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                  Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                    Същото му сложих ,вчера бягахме 15 км. и нито една гад ,освен една голяма муха се беше впила и смучеше кръв и то доста,по реката ги има само,по нашия край им викаме стършел без да знам дали наистина е такова !Ужилването е болезнено ,мухата е примерно 4-5 пъти по голяма от обикновена и леко по дълго тяло,после става голяма подутина с диаметър 1 см. може и по повече по човека !

Вчера имах следния случай,прибираме се след разходката ,пускам песа на воля,цял ден е свободно пуснат,само вечер е вързан,и след 3-4 часа майка ми ме вика и на двора ми показва парче печен на скара салам подобен на камчия,чисто парче салам не цапано с пръст,пепел и т.н.На мирис не мирише подозрително на препарат или отрова,от трите страни на двора гранича с пътища ,само едната страна имам съсед който е известен с това че мрази животни и трови котките трепе кучета и т.н Предупредих го ако нещо се случи с кучето първо при него ще отида.Може би късмет че кучето не го е надушил първи,а може и да е изял нещо но едва ли ,щял е да намери и това парче в тази ситуация !Съвети без саморазправа ?Отмъщение също неща,обаче ако нещо се случи с кучето ми няма да имам спирачки !
                    Трябва да научиш кучето да не яде храни от други хора..
                    Трудно става, но трябва..
                    Първо трябва кучето да е сито винаги. Сега в жегите му трябва много вода.
                    Храната я давай само ти. Да знае, че единствено и ти си човека, който го храни..

Коментар

• От: Взех си куче.....може би ротвайлер !

Като съм при него ,ако не му кажа яж,няма да яде,обаче като ме няма едва ли !Незнам обаче как парче салам би стояло дълго време без да го надуши,пък аз бях на далече от кучето,без какъвто и да е контрол !Не ми се вярва да го пожали салама ,ако го намери !
                      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

Като съм при него ,ако не му кажа яж,няма да яде,обаче като ме няма едва ли !Незнам обаче как парче салам би стояло дълго време без да го надуши,пък аз бях на далече от кучето,без какъвто и да е контрол !Не ми се вярва да го пожали салама ,ако го намери !
                        Това означава, че донякъде, ако не на цяло, кучето се е научило, че само ти си човека с храната.. За салама може и да не ти се вярва, но в клетката на моето едно парче шпек стоя 3 дни и не го беше докоснал.. Даде му го човек, който гледа по цял ден от близо 6 години..

Коментар

.....Съвети .......обаче ако нещо се случи с кучето ми няма да имам спирачки !
                          Кучето ти е външна охрана, и най-податливо на атаки, така че сложи някъде дълбоко в главата си възможността дабъде убито....И за да си сигурен кой и какво - записващи камери (просто за да си сигурен във фактите).
                          Преди няколко години когато "Джф" (мъжка породиста немска овчарка) умря за 2-3дни, бях сигурен че е с раздран хранопровод от замразените кокали донесени от сестра ми....по ред причини с лекуващия лекар му направихме аутопсия, и се оказа нещо вирусно...а нямаш си идея колко бях сигурен че е от кокалите и какъв скандал щях да заформя..
                          П.П. това с камерите си го мисля от много време за мен, но пуста криза, дано при теб е различно
                          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

По една случайност част от видеонаблюдението по столицата съм ги изграждал ,в апартамента имам и на паркинга,обаче на къщата още не,в случая има огромна зелена пелена освен и ограда,зеленото е жив плет от моята страна умишлено и камера няма да хване парче салам между плета !Сот имам навсякъде,както и инфрачервени бариери,днес получих сигнал от гаража и прелетях за 14 мин.оказа се че за 3 часа спрял тока,откраднали кабелите на съседната махала !

Коментар

........и камера няма да хване парче салам между плета ......
                              Щом си в този бранш, значи познаваш наличната техника и нейните възможности.....мисли и действай нестандартно, периметрово наблюдение от върха на комина на къщата, може и по-висок гръмоотвод да и сложиш ( с камери в четирите посоки ), тогава салама може и да не се види, но подхода и отхода при хвърлянето със сигурност.....
                              П.П. И аз съм параноик, и преди години събрах в къщи дежурните полицаи защото цигане си делеше през оградата кремвирш с кучетата ми, и нямаше как просто ей така да го убия, действието не е подсъдно.....ами останаха си жив гадчетата, а дали предотвратих нещо или то на тяхно си животинско ниво се разбираше и до ден днешен незнам
                              Последно редактирано от дядо владо; 02-06-13, 23:56.
                              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Днеска 18 км. по гугъл мапс с 6-7 почивки по 1-2 минути,разрани си и двата крака ,оставяше петна по асфалта но бягаше,мисля че малко прекалих с километрите,но времето беше чудесно за това !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X