Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да предотвратя това ?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Как да предотвратя това ?

Миналата година имах подобен проблем. Взех репелент "Stop outdoor" на Oropharma. Ефекта беше нулев. Пръскане на колата не помогна, пробвах и пръскане на котките - все едно ги пръскам с вода. Като има кой да ги храни си обикалят района и не им пука за нищо

Коментар

В квартала където се нанесохме преди 2 години имаха същия проблем. Една женица ди събира и храни и бяха над 50 парчета. За щастие на съседите ми, мойто кутре Лимончо много обича да си "играе" с котките. Лека полека останаха 2-3, които много добре са научили маршрутите над земята и се придвижват предимно по клоните - сега са конкуренция с катериците. Естествено имаше дълги клетви и "чиба, чиба, пумияр скапан..." но проблема се реши. П.П. За да не се получат недоразумения, нито една от котките не е пострадала директно от кучето. Просто при постоянен тормоз и по 3-4 пъти гонки на ден, понеже котките са умни, но мързеливи животни, решиха че има много по-изгодни за живеене места от това пред блока. Интересното е, че и съседката прихвана от ъкъла им и сега ходи с торбите отпадъци и ги храни в парка през 3 преки от нас Та ако имате биологично решение на проблема - със сигурност ефекта ще е продължителен.
      Ако не свършва добре, значи не е свършило!
      0888 315 794
      LZ1UPI
      A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
        В квартала където се нанесохме преди 2 години имаха същия проблем. Една женица ди събира и храни и бяха над 50 парчета. За щастие на съседите ми, мойто кутре Лимончо много обича да си "играе" с котките. Лека полека останаха 2-3, които много добре са научили маршрутите над земята и се придвижват предимно по клоните - сега са конкуренция с катериците. Естествено имаше дълги клетви и "чиба, чиба, пумияр скапан..." но проблема се реши. П.П. За да не се получат недоразумения, нито една от котките не е пострадала директно от кучето. Просто при постоянен тормоз и по 3-4 пъти гонки на ден, понеже котките са умни, но мързеливи животни, решиха че има много по-изгодни за живеене места от това пред блока. Интересното е, че и съседката прихвана от ъкъла им и сега ходи с торбите отпадъци и ги храни в парка през 3 преки от нас Та ако имате биологично решение на проблема - със сигурност ефекта ще е продължителен.
        Много обичам животните, но градските жители, които хранят бездомните животни, да си ги вземат да си ги гледат вкъщи, като са толкова добронамерени.
        "Light travels faster than sound. That is why some people appear bright before you hear them speak."
        LZ1NWW
        B(+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
          Подарявам два броя биологично оръжие срещу котки, еле единия е не спасяем, може да стои под дървото с котката 12 часа, не лае, само си стои и чака.
          подаръци за мъже от FACOM
          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Да са пОфАла. Днес едно куче (жената го обърка с агне) си се навлече в двора на вилата и се настани между шезлонгите все едно, че всеки ден си е там. От трийсетина метра с първия истрел го поканих да си ходи (в казармата доста отпуски имах от стрелби). В началото не стъпваше с единия крак, но докато му отворя и други врати и му покажа пътя се свести и вече си отиде нормално. Та пак искам да кажа, че не са чак толкоз смъртоносни китайските въздушни пушки.

Коментар

Котка влиза в правата вяра най-лесно с куче , за предпочитане ловджийска порода - дупкар, лисичар, а може и прасар.
              Сега сериозно.
              Батка, ма'ни тия работи с пушката, даже не си помисляй! Ша 'земе да ослепиш някое дете ................. После което няма да изкараш много сред живите, нали се сещаш? Аз поне не бих преглътнал такова нещо, за теб незнам. А и самата животинка, повярвай ми, грам не ти желае лошо, просто хайванчето не осъзнава, че ти прави мизерия. Не ме разбирай погрешно, котки НЕ обичам, и тук и сега ама хич не съм на тяхна страна. Онези работи по магазините ............ кво да ти кажа, по-добре да пробваш нещо изпитано, проверено, доказано. Нещо като антивалерян, нещо което ги отблъсква, или ги плаши. Попитай някой ветеринар, те знаят.
              Виж, Майстора подарява свиреп ''коткогон'', верен и безотказен като АК.
              Успех и дръж ни в течение, много ми е интересно!
              Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
              Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от Veselin Monkov Преглед на мнение
                Да са пОфАла. Днес едно куче (жената го обърка с агне) си се навлече в двора на вилата и се настани между шезлонгите все едно, че всеки ден си е там. От трийсетина метра с първия истрел го поканих да си ходи (в казармата доста отпуски имах от стрелби). В началото не стъпваше с единия крак, но докато му отворя и други врати и му покажа пътя се свести и вече си отиде нормално. Та пак искам да кажа, че не са чак толкоз смъртоносни китайските въздушни пушки.
                Братчед, виждам, че обичаш да стреляш на мръвка. И ти и съседа ти. Добре. А пробвал ли се с/у някой, който може да ти отвърне със същото?
                Ако искаш каня те на гости и те пускам да постреляш тъдява у нашенско, че нещо много маймуняци са се навъдили, половината Африка се е довлякла тука и упорито отказва да си ходи. Само ша ти е малко дискомфортно, когат' насреща ти лъсне 10-годишно негърче със сръбски Калашник.
                Незнам как ти идват такива светли идеи в прав текст да подкукуросваш колегата да вади и да стреля, щото котка му полазила колата. Тука при мене безпричинното и неправомерно умъртвяване на домашно животно /пък било то и скитащо/ ша ти струва 2 години пандиз и 30 000 /тридесет хиляди/ евро. Повярвай ми! Гледаме ги 'сека седмица по ТВ-то такива герои.
                Ясене, извинявай, ама то тва не се търпи! Че и да се пОфАлел милия.
                Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Няма по хуманно нещо от ефтаназията за бездомни животни.Това което описвате е безобразие,не може да наранявате живо същество и да го обричате на страдание.Интересно как бихте се почувствали ако някой ви покани на вилата и ви "почеше" с китайска въздушна пушка?
                  Няма невъзможни неща,има просто недостатъчно финансиране.....
                  GSM +359 895 236 182

А Rhf +

Коментар

мишоци и alex052 бездомните животни по нашия край нападт ХОРА. Мен лично също са ме нападали. И всеки път го правят като минавам покрай тях с моторетката. След първия смъртен случай на човек нахапан от бездомните животинки, които защитавате, по някое предаване гледах някаква откачалка на около 60 год, с кордела като на дете, която обясняваше как не били виновни животинките и колко хрисими били. Явно сте от нейната партия. По тоя въпрос няма да споря по-нататък, защото за мен е приключен.

И ако си направите труда да прочетете постовете ми в тази тема ще видите, че навсякъде твърдя, че въздушната пушка не наранява животното. В последния пост също го казах. Ако исках да го нараня след първия изстрел щях да продължа, а не да тръгна да му отварям врати. Но съм почти сигурен, че по този начин това куче си е научило урока и повече няма да влезе в нас.

Коментар

мишоци и alex052 бездомните животни по нашия край нападт ХОРА. Мен лично също са ме нападали. И всеки път го правят като минавам покрай тях с моторетката. След първия смъртен случай на човек нахапан от бездомните животинки, които защитавате, по някое предаване гледах някаква откачалка на около 60 год, с кордела като на дете, която обясняваше как не били виновни животинките и колко хрисими били. Явно сте от нейната партия. По тоя въпрос няма да споря по-нататък, защото за мен е приключен.

И ако си направите труда да прочетете постовете ми в тази тема ще видите, че навсякъде твърдя, че въздушната пушка не наранява животното. В последния пост също го казах. Ако исках да го нараня след първия изстрел щях да продължа, а не да тръгна да му отварям врати. Но съм почти сигурен, че по този начин това куче си е научило урока и повече няма да влезе в нас.
                      И като е влязло в двора ти какво, нападна ли те? Или жена ти? Но неее, ти трябваше да му покажеш кой командва тука и да го отстреляш, пък дори и с въздухарката. И леле, колко си благороден задето си му подарил живота и си му отворил и други врати, позволил си му да напусне, баси... Сега чувстваш ли се божествено? Като същество, разпореждащо се със смъртта и живота, пък дори и на бездомни кучета?

Коментар

Да бе, трябваше първо да му прочетеш правата .

Коментар

Не бе, що? Гърми, трепи на поразия, къде-къде по-добре е. И по-геройски, и по-мъжки.

Коментар

Да не говорим че винаги има вариант котката да си има стопанин (просто да е избягала от вкъщи) и той като ви намери, да ви направи физиономията на картина на Пикасо, от синия му период. Преди години комшията пред очите ми бутна котката ми от 7-мия етаж, щото имала наглоста да му се разхожда по парапета на балкона (балконите ни са свързани с общ парапет). Котката се отърва със счупен крак. На комшията не му бех на килограмите (бях ученик още), но синът му (мой набор) яде много голем лабут. Очевидно схванаха посланието, защото няколко години по-късно при същата ситуация чинно я донесоха вкъщи (явно си даде отражение че вече не бях ученик, и гонех 100-те килограма)
                            Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

То проблема обикновено са собствениците . Когато една домашна котка роди и стопанина и не успее да раздаде котетата просто ги слага в един кашон и ги пуска някъде .
                              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                                И като е влязло в двора ти какво, нападна ли те? Или жена ти? Но неее, ти трябваше да му покажеш кой командва тука и да го отстреляш, пък дори и с въздухарката. И леле, колко си благороден задето си му подарил живота и си му отворил и други врати, позволил си му да напусне, баси... Сега чувстваш ли се божествено? Като същество, разпореждащо се със смъртта и живота, пък дори и на бездомни кучета?
                                Вуйке, вилата ми се дава под наем, в нея винаги имам гости и деца и в никакъв случай няма да позволя разни бездомни и най-важно - нападащи хора кучета да ми се разхождат в двора. По нагоре казах, че няма да споря по този въпрос, защото мнението ми е непоклатимо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Днес.

Зареждам...
                                X