От: В пипалата на земеделските октоподи
Това за 20-30 дк работи ли,или трябва да са повече,че тия мошеници които ми обработват земята,ми казват че са изгубили договора и не са декларирали мойте земи,и отказват да ми платят,макар че ги обработват, и при тях на компютъра излиза че ги ползват,но не дават кинти понеже не ги били заявили??? Аман от мошеници,според мен трябва да се спрат всякакви субсидий,та да спрат да крадат и да се удавят,и стози бизнес да се захванат хора който умеят.Сега какво се получава-взимат субсидий,изнасят навън веднага след жътвата,и после олиото и хляба скъпи понеже били такива на външните пазари,тогава за какво вземат субсидий като цените са международни???Нали е пазарна икономика?Да се пробват да оцеляват без субсидий,и без това ядем само вносни храни на европейски цени,субсидирани от други.
Един не много коректен, но възможен и най-важното "работещ" начин за вкарване в правия път на самозабравили се арендатори: декларирате си нивите в Общинската служба по земеделие и ги очертавате за получаване на субсидии (има още време за стопанската 2012/13г.). Получава се двойно деклариране с "арендатора" и администрацията иска правно основание за ползване... и?
Познахте - той няма, а вие си представяте нотариалния акт или решение на поземлената комисия. Субсидиите са за вас, а за него бонус - санкция.
Познахте - той няма, а вие си представяте нотариалния акт или решение на поземлената комисия. Субсидиите са за вас, а за него бонус - санкция.
. Иначе му пусни една нотариална покана, съвместена с един съдебен иск за самоуправство, придружен с жалба в полицията.
Коментар