Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Емирът на Катар иска да купи земя в България да пасе овце

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Емирът на Катар иска да купи земя в България да пасе овце

Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнение
    Така де, аз пък имах един приятел,който като се съберем, всички говорим само само за камионите си,а той знаеше и разбираше от поне още десет неща. Фалира. Сега е в София. Ходи на работа с костюм. Последния път ,когато се видяхме каза,че вземал 1200 лева заплата,само че всичко отивало за транспорт,квартира,храна и т.н. И пак разбираше от всичко. ..............както преди.
    Аз,дори не твърдя,че разбирам и от 5 неща - никак даже,щото постоянно се уча,ама уча не за десет,ами ако мога и за 100 ще науча,защото имам желание и най-добрият учител на света - баща ми!!!Да ми е жив и здрав!!!!!!!!!!!Хайде със здраве,и не се сърдете на 'младото момче',че с негативни емоцйи,живота се скъсява.Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
      Ако горното е към мене - няма да стане.
      Дълбоко уважавам труда на всеки, който работи на село - това за мен е много, ама много достоен труд!
      Не мога да те обидя " на селянин".
      Мога само да кажа - моите уважения!!!

А инак - на майтап много нося, и обичам готиния моабет.

Благодаря,ако визираш мен!За труда на селяните си много,ама много прав!Поплаквам си тайно,като видя майка ми с бастунките на двора,да се старае да направи нещо,че и за нас да има!!!!!!Който няма село,не може да го оцени!ДЪЛБОК ПОКЛОН НА ТАКИВА ХОРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Прочетох в нета, че арабите не се явилили на бизнес срещата, заради жегата!!!
        Да вметна за протокола, че съм бил в Катар две години.Удивен съм, че се говори за жега през месец март!!В Катар от Ноември до към Април си е чисто наше лято, а за тези там е рай - прохлада и свежест.Разбирам да е периода от Май до Септември, да им се види горещо.
        Изумен съм, че те климатиците ги бяха монтирали навсякъде още миналият век и офицеалното работно време беше от 8 до 12ч. преди обяд, после почивка до 16ч. и работа между 16 и 20 часа.Интересно ми е как се организират подобни срещи?
        Какво може да предложи икономиката и бизнеса на Емира на Катар - Бин Халифа Алтани!?Онзи си има всичко в изобилие там, от наи високо качество и лукс, до евтина храна за пакистанците и индииците, дето са черноработници...
        Има си всичко по цял свят .. и доставки от цял свят.Е, ние с какво ще го заинтересоваме...
        Как само са се почувствали нашите едри бизнесмени там..., като знам какво богатство имат и Доха на какво прилича в сравнение със София и Европа..
        Педставих си Гаврошовците пред витрините...чакащи за сделки техните бизнесмени...
        Друга галактика, Господа..като си спомня, че след престоя ми там, разбрах че критериите за богатство и просперитет имат друго измерение.

Нямаше ли и предишно посещение на другарят Първанов и компания преди няколко години...Имаше!Ами, явно добре са се представили първият път, та са ги оценили подобаващо сега!!
        СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

В много от граничните села на запад, в Краище, вече няма жители (напр. с.Драгойчинци, където къщите са на 2 етажа, има шосе, ел.ток, църква, само живи хора няма. Останала е голямата паметна плоча с имената на мъжете, пролели кръвта си за тази земя, за която днес внуците им не искат и да чуят.
          Земята скоро ще я изкупят азиатци, после ще направят партия, и като спечелят поредните избори за Народно събрание, в което няма да има и един българин, ще си направят държава, каквато си искат.
          Проблемът е, че българите не раждаме достатъчно деца. А в природата празно пространство няма.
          ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
            ... Останала е голямата паметна плоча с имената на мъжете, пролели кръвта си за тази земя, за която днес внуците им не искат и да чуят. ....Проблемът е, че българите не раждаме достатъчно деца. А в природата празно пространство няма.
            Не, че внуците им не искат да чуят.
            Просто им е отнета всяка възможност да оцелеят достойно в тези условия. И те напускат.
            За сметка на това всяко следващо българско правителство, краде ли краде.
            Принципа е:- След нас потоп.
            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнение
              Къде са нашите селяни , че катарци ще се занимават с животновъдство в България?
              В студентски град Само нетрябва да им се продава замята, защото идва време, в което всички ще обработваме за да се храним.
              VARADERO SD2

Коментар

Чета, чета и без да искам ми идва мисълта, че големия проблем на България е, че няма стопанин. Не ме разбирайте погрешно, става въпрос за стопанин на цялата държава, някой който няма как да краде от себе си. Някой, за когото кражбата от общото, ще я приеме за кражба от неговото. Дрисльовците дето се менкат в София са нищо повече от едни елементарни далавераджии, бандити, профани и прочие обществен отпадък, събрани от села, градчета и паланки, интересуващи се само и единствено от личната изгода и дуенето на бузи пред телевизионните камери. От време на време се появява, някой малко по-стойностен, но изобилието от заобикалящи боклуци го заливат с такава помия, че за относително кратко време, човека губи опора и си заминава. Боклука за съжаление остава!!!!
                Определено стигам до извода, че тая форма на управление просто не е за тази територия. Над 60г републикански експерименти, и на практика резултата е това, което всички вие описвате от цялата страна - хаос и разпад. Такава разруха и духовно падение едва ли някой някога е очаквал да се стигне. Чума да беше минала, едва ли щеше толкова да се обезлюди прекрасната българска земя. И всичко това без една вражеска пушка да гръмне....
                Сега е време "големите" защитници на републиканската форма на управление да почнат да плюят, да се развиват теории как Левски е искал чиста и свята република, как добре се развиват западните републикански демокрации и т.н. и т.н. На тях ще кажа, че и Ботев изповядваше чистии комунизъм, но на практика видяхме до къде я докара комунизма. Идеите са едно, а реализацията им друго нещо. Нека все пак да отчетем факта, че нашето общество нито е структурирано като западните общества, нито е културно, икономически и материално е дорасло за самоуправление, което е типично за републиканската форма на управление. Няма гражданско съзнание, няма аристокрация,няма подкрепа между индивидите, личното е над всичко! Е имаме един самопровъзгласил се "елит", на който навсякъде извън България гледат с насмешка и подигравка! Ние сме като един пародиен организам от свободни клетки, всяка от която работи единствено за себе си, а не и за целия организъм. Всеки опит някой да накара клетките да заработят за общото среща невероятен мълчалив отпор. Докторите във форума знаят какво е това, а на останалите ще кажа, че това упорито ми напомня на РАК! Е след като направих диагнозата, на вас оставям да решите какво е "лечението".
                Всички знаем, че без "лечение" изхода е само един.
                Тогава защо да се чудиме, че чужденци са готови срещу някакви хартии да купуват една от най-красивите и плодородни земи в целия свят.
                Същата тая земя, за която са загинали милиони българи през над 1300г ни история, същата тая земя, която е плащана със злато, кръв, насилие, същата тая земя, за която са умирали нашите дядовци, а бабите ни са я чепкали с ръце и са я напоявали със сълзите си, за да изкарат някое зърно, за да прехранват челядта си, същата тая земя заради която брат, брата убиваше, същата тая земя която събира любовта на всички земеделци през всички времена до 1944-та! Същата тая земя, която ни храни и в момента, върху която всекидневно си плюем храчките, хвърлями си фасовете, празните шишета от газирани химикали, найлоновите отпадъци от глезотиите които си купуваме, строителните отпадъци, които са навсякъде, която ни дава водата си за да продължаваме напред и нагоре.
                Дали заслужваме земята ни да продължава да ни търпи и да ни дарява с благата си?
                ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                  Нищо чудно след някоя година Цеци като си ходиш на лов и оп виждаш мрежа с табелка(Джагатайска собственост)влизането забранено........
                  Па вземи се поразходи из Стара планина! Още преди 4 години ги имаше и мрежите, и бариерите с табелки. Каква е разликата дали е сложена от джагатаец или от Сребрьо Мутрата?
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Земята ни ???... доста грандоманско и без покритие ...
                    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                    0888 315 794
                    LZ1UPI
                    A1 (Rh+)

Коментар

Всички в един глас/европейски емисари/ревнаха,че искат щастливи прасета,свободни кокошки и душове за кравите,че и телевизия остава да им прекараме,а никой не се интересува да ли този който ги гледа е щастлив и има време за телевизия и как му се отплаща "майката"държава за това.Борбата със земята за някой е ежедневие и начин за препитание и това е техния живот.
                      Нашите управници унищожиха целия отрасъл животновъдство посредством какви ли не евро изисквания,а се пита в задачата: -Как ще го направят привлекателен за чужди инвеститори и то особено за катарците?
                      Правилно каза един от колегите.В България само милионер може да си построи ферма,ама като си милионер защо ти е да се блъскаш и от парите си да правиш оборски тор.
                      Това,че в разговорите всеки споделя своите проблеми и говори само по определена тема не означава,че е умствено ограничен.Друг е въпроса как се осъзнава действителното състояние на нещата и реалната обстановка в която се действа.
                      Човек живее с проблемите си и умира с тях,но през цялото време се бори за да ги преодолее.
                      Да не би като дойдат тези с много пари ще почнат да работят те.Ние пак ще работим,но друг ще ни реже хляба и тогава ще видим къде зимуват раците.Е все някой трябва да ни натрие носа и да ни постави където ни е местото щом като не знае сами какво искаме.
                      Именно това ни показаха в Катар,че сме въздух под налягане.Претенции без покритие.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X