Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Емирът на Катар иска да купи земя в България да пасе овце

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Емирът на Катар иска да купи земя в България да пасе овце

Нашите селяни поизмряха вече. Които не измряха избягаха по градовете и в чужбина. А е грехота тая плодородна земя да пустее. По това и по разнебитените пътища разпознавам прехода от нашенско по комшиите. Другото по което се разпознава , че у нас се копае с мотики и се оре с коне още. Викате , щели да плащат малко. А сега като няма никаква работа дали е по-добре? Ясни условия си трябват. Във всяка държава като отидеш , купиш недвижимост и се заселиш евентуално получаваш гражданство. Националност си имай каквато щеш. Ама никой не гони хора с пари щото били чужденци.
    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнение
      Къде са нашите селяни , че катарци ще се занимават с животновъдство в България?
      На нашите селяни се едно е забранено.Законите са такива и изискванията.За да ги спазиш и изкараш проекти и документи трябва да си милионер.А ако си милионер защо да се главоболиш.

В селското стопанство се изисква приемственост Дядо ти баща ти па ти.И всеки да добавя кой машина кой сграда кой друго.А нашите селяни на гола поляна какво ше направят.

Нали едно време им взеха всичко и ги направиха селскостопански работници и оператори на биологични единици

При тези закони ако ги спазваш всеки опит за животновъден бизнес е кауза пердута.

Може да си ги гледаш (това разрешават)като домашни любимциНаздраве
      К мирной жизни не пригоден.
      Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
        Нашите селяни поизмряха вече. ........
        Тц! Всички сме селяни. Като измрем всички, тогава ще даваш такива констатации. Неможе във Варна, Пловдив, Врачанско, Видинско, Русенско ...... да срещам познати на улицата. България си е едно село, даже не казвам вече, че е голямо щото почнахме да заСЕЛваме и европа и Хамерика. Сега остава да заучат азис и стъпките и тЕ ти инвазия.
        А за земята ни клатят от ЕС ЕС 2020 /нещо заеквам/, че не я продаваме на чужденци законодателно. Но и там има врътки, фирми, фондации... И после усещаме, че акаме навътре, ама късно.
        За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
          На нашите селяни се едно е забранено.Законите са такива и изискванията.За да ги спазиш и изкараш проекти и документи трябва да си милионер.А ако си милионер защо да се главоболиш.

В селското стопанство се изисква приемственост Дядо ти баща ти па ти.И всеки да добавя кой машина кой сграда кой друго.А нашите селяни на гола поляна какво ше направят.

Нали едно време им взеха всичко и ги направиха селскостопански работници и оператори на биологични единици

При тези закони ако ги спазваш всеки опит за животновъден бизнес е кауза пердута.

Може да си ги гледаш (това разрешават)като домашни любимциНаздраве
          Тони,ти защо не се редиш в бюрото по труда в София.Ако всички имаха домашни любимци като теб,аз няма да си купувам пиле ,което ако ми вържеш очите ще мисля,че ям парени трици. Повечето неща в хладилника ми са от домашните любимци на един ,дето неще да работи в града и да живее на квартира.Работи много. По 12 и повече часа на ден,ама като ида да си купя едно парче от домашния му любимец и го попитам как е,той казва: Много съм добре и всичко си имам. И му личи.

Коментар

Ами profisionslista,ти сам си си отговорил :'ма,що трябва да я продаваме' и после:'и без това кой ли ще ни пита',е те - затова !!!Щото,никой няма да ме пита,нито тебе-нито мене!Да речем,че имаш(или пък аз)5 или 500 декара земя,и един ден се събуждаш(обикновенно по коледа)и отиваш да си вземеш рента(или дивиденти)от рентиера-300лв или 30000лв,и той ти казва:'Какви ренти,какви 5 лева - ти нищо нямаш при мене'!Ти му обясняваш,че имате договор(нотариално заверен при това!),и трябва да получиш еди колко си пари!А,той най-нагло ти казва:'Имам натурален акт,че тези и тези земи са мой-как ще ти дам рента!!!'И,т.н и т.н.......Щото знаем,че всеки има пряк контакт с документите ти,заради "сигурният" договор,и познай дали съответният нотариус(който изповядва сделката)е толкова свестен,пък и които и да е друг!!!Няма да навлизам в повече подробности,но сами знаете на 'пъпа' на София само,колко такива сделки има!!!И,тъй.........стигаме до там,пак че трябва ЗАКОНИ да се СПАЗВАТ,иначе жална ни майка на нас-обикновенните хора !!!!!!!!!!!!!

Коментар

Катарците не се явили на бизнес-форума защото часа на срещата не е бил правилно подбран, съобразно националните особености. Сутринта по радиото имаше коментар. Катарците още не били станали, не се били подмили и не провели сутрешната си молитва, а нашите ги чакат на среща. С две думи - ГАФ!
              сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
              dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнение
                Тони,ти защо не се редиш в бюрото по труда в София.Ако всички имаха домашни любимци като теб,аз няма да си купувам пиле ,което ако ми вържеш очите ще мисля,че ям парени трици. Повечето неща в хладилника ми са от домашните любимци на един ,дето неще да работи в града и да живее на квартира.Работи много. По 12 и повече часа на ден,ама като ида да си купя едно парче от домашния му любимец и го попитам как е,той казва: Много съм добре и всичко си имам. И му личи.
                Повярвай ми,не е толкова добре!Може,в краен случай - или е пенсионер,или е доста ограничен(умствено),друг вариант няма!!!Защото,и аз се имам за още млад(36 лазарнека чукнах завчера),ма като си отида на село,все ме питат наборите(5-6 останаха там да живеят)какво-що,и само за овце и крави говорят - като че ли с тези хора не съм учил 8 години,и не ги познавам!!!!Макар,че аз съм си селянин,и се гордея с това - друг е въпроса,че има селяни и СЕЛЯНИ !!!

P.S-и,съм предлагал от ДОМАШНА стока на 'гражданите' - оооо,то на мажазина е толкова!!!!!!!!!!!!!Е,яжте си боклуците тогава!

Коментар

Първоначално публикуван от Чичо Преглед на мнение
                  .. Катарците още не били станали, не се били подмили и не провели сутрешната си молитва..
                  предвид целта на посещението, гафът е, че нашите не са се подмили...

Коментар

Първоначално публикуван от bon40 Преглед на мнение
                    Повярвай ми,не е толкова добре!Може,в краен случай - или е пенсионер,или е доста ограничен(умствено),друг вариант няма!!!Защото,и аз се имам за още млад(36 лазарнека чукнах завчера),ма като си отида на село,все ме питат наборите(5-6 останаха там да живеят)какво-що,и само за овце и крави говорят - като че ли с тези хора не съм учил 8 години,и не ги познавам!!!!Макар,че аз съм си селянин,и се гордея с това - друг е въпроса,че има селяни и СЕЛЯНИ !!!

P.S-и,съм предлагал от ДОМАШНА стока на 'гражданите' - оооо,то на мажазина е толкова!!!!!!!!!!!!!Е,яжте си боклуците тогава!
                    Значи аз съм от умствено ограничените щом няма друг вариант
                    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

А'ве,к'ат ти гледам аватара,май не си много в час,айде наздраве,че и аз съм на софра с жената,ама чатя от време-на време

P.S-ти си извинен - от друго поколение си!
                      Последно редактирано от bon40; 15-03-12, 20:20. Причина: от уважение

Коментар

Първоначално публикуван от bon40 Преглед на мнение

Така де, аз пък имах един приятел,който като се съберем, всички говорим само само за камионите си,а той знаеше и разбираше от поне още десет неща. Фалира. Сега е в София. Ходи на работа с костюм. Последния път ,когато се видяхме каза,че вземал 1200 лева заплата,само че всичко отивало за транспорт,квартира,храна и т.н. И пак разбираше от всичко. ..............както преди.

Коментар

Тони, я се пиши пенсионер, че алтернативата, дето ти я присъдиха, нещо ..
                          То и за пенсионера се засягам и лично, ама ..
                          Последно редактирано от Veni1; 15-03-12, 20:55. Причина: пп грешка

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                            Тони, я се пише пенсионер, че алтернативата, дето ти я присъдиха, нещо ..
                            То и за пенсионера се засягам и лично, ама ..
                            Абе ше види Бончо след 15 години......
                            Вени как е тръгнало ние пенсионери няма да станеме никога;откъде пари;всико дотогава ше се опапа......
                            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Вижте,не целя никого да обидя!Винаги съм уважавал по-възрастните от мен!!!Извинете ме,ако някой го е приел твърде лично,но нали за това е форума - освен разискването на сериозни теми,и да се помайтапим!Пък,ако не съм извинен - обиди ме на СЕЛЯНИН!!!Ще го приема с насмешка

Коментар

Ако горното е към мене - няма да стане.
                                Дълбоко уважавам труда на всеки, който работи на село - това за мен е много, ама много достоен труд!
                                Не мога да те обидя " на селянин".
                                Мога само да кажа - моите уважения!!!

А инак - на майтап много нося, и обичам готиния моабет.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X