Здравейте!
От няколко години по това време водиме с жената един и същи диалог: аз предлагам да вземеме изкуствена елхичка, тя си иска да и мирише свежичко на бор... и познайте кой надделяваше?
Разгеле сега се вслуша в апела ми да не съсипваме по едно дръвче всяка година, най-малкото имайки в предвид, че са му необходими няколко години да достигне тази големина, гарантираща му поредния трион декември месец. Взехме си изкуствена елхичка и като гледам украсите и обстановката си стават както всяка друга, но пък ми остава огромното удовлетворение, че сме спасили едно дръвче! И дай боже повече години да имаме шанс да спасяваме по още едно!
А, като се замисля колко много дръвчета се изсичат всяка година, за да ги подържиме няколко дни в хола, и след това на буклука.... жалко и тъжно!
Та апела ми към всички е: замислете се има ли смисъл всяка година да унищожаваме по едно дръвче, расло толкова години, за да го ползваме няклоко дни!
Хубава вечер и весели празници на всички!
От няколко години по това време водиме с жената един и същи диалог: аз предлагам да вземеме изкуствена елхичка, тя си иска да и мирише свежичко на бор... и познайте кой надделяваше?

А, като се замисля колко много дръвчета се изсичат всяка година, за да ги подържиме няколко дни в хола, и след това на буклука.... жалко и тъжно!
Та апела ми към всички е: замислете се има ли смисъл всяка година да унищожаваме по едно дръвче, расло толкова години, за да го ползваме няклоко дни!
Хубава вечер и весели празници на всички!

Коментар