От: Как да отуча съседски кучета и котки да...
Значи, пуснах и снимка. Не казвам че тревата е пожълтяла непременно от препикаването, по-скоро е от акото. И от снимката не си личи, но на живо се вижда как котката се е опитвала да го зарие, но не е успяла, тревата е много гъста, здрав чим. И по формата и по големината на акото си личи че е котешко.
Значи, пуснах и снимка. Не казвам че тревата е пожълтяла непременно от препикаването, по-скоро е от акото. И от снимката не си личи, но на живо се вижда как котката се е опитвала да го зарие, но не е успяла, тревата е много гъста, здрав чим. И по формата и по големината на акото си личи че е котешко.

. Засега белината ме заинтригува. Смятам да поръся по плочките и пътеките около тревата. И все пак други идеи?

. Ама не става. Тепърва да вдигам по-висока ограда (заради немарлив и безотговорен кучесобственик!!!) пак не си е работа. Във Франция конфискували лошите кучета!? Ми и тук ги конфискуват и повдигат обвинение с/у собственика. Ама в София. И в някой друг град още. А в това забутано село на кого да се оплача!? На арменския поп!? Ми нали най-малкото ще ме спукат от бъзик бе, приятелю
Коментар