Обява

Свий
Няма добавени обяви.

телефонна досада

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: телефонна досада

ами да май ще се окаже нещо такова, наистина номерата нямат обратна връзка..

Коментар

Как седят нещата в България с рекламните обаждания ? И там ли първо ги върти робот, и после прехвърля на човек ако ти вдигнеш и проговориш ?

Тук са машини - прозвънява, засича дали ще вдигнеш, ако да - дали ще отговориш, ако да - прехвърля набързо на оператор, все едно той се е обадил. Голяма напаст са.

Ако и в Бг е така - може да те набира рекламна машина, но просто да не може да засече че си отговорил и да не те прехвърля на оператор.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Тук разговорите са още много скъпи за подобна реклама и не е навлязла.
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

ами надали е реклама , защото в началото вдигах и виках Ало като гламав.. по скоро е или проверка или както е предположил колегата Izparitel , нещо от Сота да са объркали, но не ми се вярва...

Коментар

Бе и на мене ми се случи,на мобилния .В 1 часа посреднощ.Вдигнах-мълчат,и се чуват някакви шумове,като от работещ телевизор.
            После на другия ден проверих номера в гуглето и ми излезе...американска Самоа...Нерде Ямол,нерде Стамбул...

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
              Как седят нещата в България с рекламните обаждания ?
              Зле, но не чак като при вас.

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
              Тук разговорите са още много скъпи за подобна реклама и не е навлязла.
              Ти влез в някоя база данни с предполагаеми паралии и пак ще си говорим. Аз - от собствен опит. Преди 4г още, на мобилния телефон. Закрих го после, по друга причина. Новия засега е чист.

Коментар

Първоначално публикуван от NOTY Преглед на мнение
                Добра идея, аз имам три стажантки дето се чудя каква работа да им измисля. Аз съм ЗА.
                Давай ги насам - аз колко работа мога да им измисля.....
                Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Колега на 90% са проверки с цел обир, и аз сам го изживял, престанаха когато кучето стана на около 1,5 до тогава беше ад, и нищо не можеше да се направи в тях години, дано не сам прав но вземи все пак някакви мерки.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X