Обява

Свий
Няма добавени обяви.

телефонна досада

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• телефонна досада

Колеги, случвало ли се е на някой, на домашния телефон, да има всеки ден телефонни позвънявания от различни номера, все по едно и също време-около обед. Като вдигна се мълчи. Когато не съм в къщи , после намирам мигаща слушалка , че е звъняно.. и така от доста време..и все различни номера, а кръгът хора които звънят на домашния ми тел. е строго ограничен. Някой може ли да изкарва пари, само от звънене по хората , малко малоумно ми се вижда.. та се чудех.. ако и на друг..

До: телефонна досада

Може да те проверяват дали си у вас и дали има система кога си у вас и да искат да ти дойдат на гости когато е сигурно, че те няма.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
      Може да те проверяват дали си у вас и дали има система кога си у вас и да искат да ти дойдат на гости когато е сигурно, че те няма.
      Това ще да е.

Коментар

Братче, не ми е приятно да ти го кажа, но май те проверяват, да речем готвят се да те окрадат, или нещо такова. Имаш пълното право да подадеш жалба в полицията за телефонен тормоз и те от своя страна да засекат кой ти звъни. Защото, ако недай Боже, те оберат това си е улика. А иначе аз отдааааааавна вече не вдигам телефона, когато ми звъни непознат номер, камо ли скрит, инкогнито, или както му се казва там. Който има добри намерения и те търси за нещо, дори и да не се познавате, той ще остави съобщение и вече ти, ако прецениш ще го набереш, нали така? Само престъпниците се крият, брат.
        Последно редактирано от мишоци; 01-04-10, 19:39. Причина: правопис
        Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
        Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

звучи логично, единствено , че номерата не са скрити.. даже от преди ги триех , но от последните три дни не съм трил клипа... това ме учудва

Коментар

Я напиши номерата?

Коментар

02 9370447 -този три пъти днес
              02 9500810 - този два пъти вчера
              02 9201548 този от онзи ден
              и така назад към месец, другите не съм ги записвал... не че ми пречи да си звънят , ама в един момент човек колкото и дебил да е/като мен/ , почва да му прави впечатление.. дано е нищо , но може и друг да му се случвало и да сподели..

Коментар

Зависи от номера моят домашен е с една цифра различен от този на районна поликлиника...вече съм половин доктор и добър медико консултант

Коментар

Чудесно! Записвай си ги и после каквото сабя покаже. Както и да го погледнеш това си е телефонен тормоз и ти имаш абсолютното право да подадеш жалба в РПУ-то. Най-малкото полицията има методи за да откаже от тези му вредни навици извършителя, повярвай ми, много са убедителни . Е, все пак може да е някое дете, или тъпир, на който му е скучно. Ако е така това е малката беля все пак.
                  Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                  Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

ами то като във филм стана вече , като се прибера и поглеждам за поредния непознат номер дали е звънял и ако не е чак малко се безпокоя))))) винаги е около обяд

Коментар

Докога ще ви уча?
                      http://www.google.bg/search?hl=bg&cl...=&oq=&gs_rfai=

Коментар

Ясен, това наистина изкарва някаква проектантска фирма????, но само за един от номерата.. всички останали са фантоми

Коментар

Още нещо - пусни си търсене с твоя номер. Може да научиш интересни неща.

Коментар

А може би някоя свенлива мома си пада по тебе...
                            Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Замислям се и дали не е поредния "бай мангал" който ще ти плаче че е блъснатото ти дете и трябват едни пари за едно нещо просто днес на "смяна" е Фикри и върти стотицата телефони 98765ХХ+1,+2, утре е Айше в същия пазарен сегмент, други ден Шукри и така ...около обед в къщи са само доверчивите старци и....като чуят измамниците "неправилен" глас, защо да се хабят да разиграват "театрото"
                              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X