Обява

Свий
Няма добавени обяви.

телефонна досада

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: телефонна досада

ако е мацка , трябва да има собствена тел.централа ) за да може да набира от различни номера. Пък и свенливи не останаха
    И за измама съм мислил , ама никой не говори, в редките случаи когато вдигам телефона се мълчи.

Коментар

Звънни ти де - със скрит номер.

Коментар

Ти представяш ли си половината форум за т@шак да ги метнем да звъним на тия номера по същият метод
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Добра идея, аз имам три стажантки дето се чудя каква работа да им измисля. Аз съм ЗА.
          Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

Коментар

БТК имаха някаква процедура при злоумишлени обаждания. Около година я прилагахме в службата защото имаше позвънявания на един номер, а никой не се обаждаше. На няколко пъти нещастниците от БТК ни уверяваха, че а-ха всеки момент ще ги установят, имали някаква яснота /ха-ха-ха/. Накрая сложихме един апарат с клип и след като се оказа, че номерата са ограничен брой ги прозвъних един по един съвсем учтиво. Голям купон - всички тези номера се оказаха свързани към алармени системи и някакви техници по алармите програмирали погрешно този номер вместо истинския.
            После излезе и, че на тези телефони има натрупани прилични сметки към нашия номер, който за нас пък беше станал почти неизползваем. Накрая всички бяхме доволни - техниците си оправиха бакиите, но не разбрах как ние за отрицателно време установихме това, което БТК не успя за година.
            Дано и при теб няма нищо злонамерено!

Коментар

е то всеки ден е различен номер, освен да почна да ги побликувам тука , за майтапа ще стане като малък указател

Коментар

Давай.

Само да не се окаже, че те търсят съвсем редовни хора, а телефонът има проблем и не се чува понякога.

Коментар

в началото и аз така си мислех , после спрях да обръщам внимание. Различни номера са Ясен. Всеки ден. Дивотия просто.

Коментар

Ясно. Т.е. не е ясно. Давай ги тука. Рано или късно гугъл-бота ще ги намери, ако не някой друг и нещата ще се изяснят.

Коментар

Аз имах един подобен случай с един мейл.
                      Преди да го хакна в спам филтъра, пуснах следната обява "Палава, 17 годишна нимфоманка със собствен терен и материално осигурена, с визия на фотомодел, търси партньор за секс" Това придружено с подходяща снимка от нета и за контакт мейла който ме дразнеше. И това в подходящ сайт. Още се чудя дали е получил много писма....

Та не, че нещо, ама я хакни една обява в мобилето за ТЛК80 със снимки на някое супер тунинговано, с телефоните които те дразнят и с коментар "Спешно -8500лв."

(Понякога се плаша каква гадина съм...)
                      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

добра идея

Коментар

Един приятел пусна телефона на друг приятел(ама с гадна жена) в обява- Продавам свиня майка с прасенце. Евтино. Оная беше откачила.
                          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                            ....
                            Та не, че нещо, ама я хакни една обява в мобилето за ТЛК80 със снимки на някое супер тунинговано, с телефоните които те дразнят и с коментар "Спешно -8500лв."

(Понякога се плаша каква гадина съм...)
                            еее, а отстъпка за съфорумци ?

верно, гадина...

Коментар

Първоначално публикуван от borko73 Преглед на мнение
                              е то всеки ден е различен номер, освен да почна да ги побликувам тука , за майтапа ще стане като малък указател
                              Тази история ми прилича най-вече на целеви обаждания от различни улични телефони. Номерата им се запазват в "пропуснати повиквания", но няма обратна връзка. Вероятно са "проверки".
                              ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Със сигурност са "проверки", надявам се си взел необходими мерки.

А това с нахалниците се решава лесно

Преди време брат ми имаше номер от Лооп мрежата на мтел
                                и се случи че някакав непознат номер отново в лооп започна да му звъни и да го псува.. ей така за купона.
                                Но за нещастие на непознатия.. брат ми работеше на смени
                                и понеже им беше скучно на всичките му колеги, звънкането започна в обратната посока този път денонощно.
                                На 3тият ден, номерът беше закрит

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X