Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Уличен Санбернар във Варна. Искате ли Санбернар?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Уличен Санбернар във Варна. Искате ли Санбернар?

Мисълта ми беше,защо не пусна обява за намерено куче,а направо го подаряваш
    Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Първоначално публикуван от FBravo Преглед на мнение
      Мисълта ми беше,защо не пусна обява за намерено куче,а направо го подаряваш
      Прав си ... но първо ми хрумна да го подаря ... и преди да ми хрумне да обявявам че съм го намерила - и той се развързал ...
      А обява : намерих куче - ама него го няма и не знам къде е ... не ми се струва много смислена ...
      Въпроса със уличните породисти кучета е по-скоро социално политически ...
      Открих форум със изброени приюти кучкарници и кастрационни центрове - и снимки направени от доброволци - които ги посещават и снимат кучетата на които им остават броени дни живот...
      Във Варна реален приют нямало ...
      Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

здр.намери ли санбернара

Коментар

Ако пак го видиш или хванеш дай една снимка.

Коментар

Разбира се.
            Видях го отдалече докато водех сина си на училище ... после като се върнах го хванах пред блока - това - вчера , днес се оглеждах доста но не го видях, но и нямам много възможност да ходя на лов за Санбернар, имам си Бемба за дундуркане ..
            Това не означава, че като се видим няма да го хвана.
            След известно търсене му намерих работно място в двора на една фирма, за да не стои гладен, сега остава да се видим отново ...

Коментар

Има - горе в Каменар е общинския. Не знам дали работи, би трябвало.

Да се намеся и аз в темата ти:
              Подарявам десетките котки, които комшийките хранят зад блока, цапат колите и развъждат бълхи. Едни такива сладки котенца са...ама да не са там. Има и няколко помияра за десерт, обичат се с котките.
              Който дойде да ги събере ще го черпим много.
              Ако прибере и комшийките, ще има парична награда и дамаджана ракия.

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                Има - горе в Каменар е общинския. Не знам дали работи, би трябвало.

Да се намеся и аз в темата ти:
                Подарявам десетките котки, които комшийките хранят зад блока, цапат колите и развъждат бълхи. Едни такива сладки котенца са...ама да не са там. Има и няколко помияра за десерт, обичат се с котките.
                Който дойде да ги събере ще го черпим много.
                Ако прибере и комшийките, ще има парична награда и дамаджана ракия.
                Символичен ремонт му е направен - но недостатъчен за да работи и като приют за кучета. И още не е заработил май ...
                http://forum.dog.bg/-f98.html

Коментар

Почти ми стана жал за горките мастии.

А дали няма някъде изолатор за полуоткачени 60 годишни бабички?
                  Условията не ме интересуват - няма да ми е жал за тях

Коментар

И аз като Ясен - ако имах къща - щях да имам много такива кучета. Ама нямам.
                    Виж, ядосахте ме със спирта. Не ви ли писна от тия трезвенически истерии? Първо прочетете как работи, и после раздавайте налудничави съвети.
                    Без спирта НЕ може. НЯМА известен друг препарат, с който да вадите от шока БЕЗОПАСНО, когото и да било, от където и да е. Знам какво пише и в рекламите, и в пищовите по реанимация. Нямате даже близък аналог, и след 300 години търсене. А стотина лекарства в една манерка, под друго име, не знаят и в Нобеловия комитет.
                    Ничии социални виждания, нямат право да махат от аварийните комплекти единственото работещо, щото така. И без това от там махнаха важни неща, и пак щото така. Мирясайте, аман от ОФ-та. Шоковата зала е голяма 100 кубометра, в нея има 100 души персонал, и това струва 100 милиона. В джоба имаш 100 грама спирт, или некролог.
                    Дивотии някви ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                      Виж, ядосахте ме със спирта. ...
                      Мнението ти за спирта го знаем. Истината е, че като лекарство могат да го ползват изчезващо малцинство.

Има си го в комплектите. Просто не се дава на първия изровен от пряспата.

Коментар

Що? Тежка лицева травма - не може да гълта?
                        Бутни му 10 кубика венозно.

Опитай се да озаптиш жена със счупен маникюр в канцелария. Опитай да направиш нещо за някой на автобусна спирка в краен квартал, когато вече скимти че е гладен, а по разписание автобуса ще дойде след половин час. Не знаеш какво?
                        Опростяваме ситуацията. През шарените дънки стърчат парчета от счупени пищяли, връзка няма, въртолет няма, няма и линейка след три минути, въпреки сладострастното възмущение на бездарни журнализги, няма даже блондинка със живописно съдрано деколте, нито бравурна музика. На светло ще стигнеш сам за един ден, а с тоя на гърба - никога. Морфин няма, понеже са го забранили "Тъпи трътки срещу дрогата", промедол няма, понеже И. Костов мрази руснаците, спирт няма, понеже пиенето е вредно според комсомолската секретарка. В аптечката има ли връв и сапун? Тогава действай.
                        Пий през едно, през едно му давай, че иначе ще пукнете и двамата. И бързай, както свърши спирта - така гейм овър. Капут значи, кранты типа. Като се изключат мозъците от болката и отчаянието. Ще ти е съвсем все едно за чернодробните титри.
                        Трезвеници, заеб...и((( Природосъобразни. Извратен отврат.

И по-добре разкарайте това оттука - на предадените кучета им трябва само любов, не екстремална безлекарствена медицина.
                        Последно редактирано от Стефан; 29-11-09, 23:14.

Коментар

Вчера и днес го видях отново .. снимах го ...
                          Нямаше как да го хвана, защото един бронхит ме е хванал мен...

Коментар

Уловен, транспортиран и настанен!
                            Има Подслон, Работа и Храна.
                            Има си и име вече - Бари.
                            А колата е мокра, в косми и ароматизирана с неповторим аромат.... но не съжалявам Въобще!
                            Днес колата се строши, намръзнах доста, имаше голямо чакане около сервиза ...
                            Но ми е весело и имам чувството че съм направила нещо добро...
                            И се усмихвам ..
                            Прикачени файлове
                            Последно редактирано от iai-bg; 16-12-09, 13:25.

Коментар

Браво, Стоева! Поздравления за добрината!

Коментар

Може и да не е 100% Санбернар, но е едно голямо добро куче....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X