Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Аз ли съм глупак, или ВиК не си върши работата???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Аз ли съм глупак, или ВиК не си върши работата???

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
    Като не си работил,недей да твърдиш такива нереални неща.
    Не съм чувал за аварийни групи(за комунални услуги),на които да им се плаща за брой аварий.Повечето са на щат.И то не особено висок,в общия случай.Имат и разни добавки за извънреден труд и ненормирано работно време,ама да си създават работа не ми се вярва.Дори глобяват за причинени аварий.
    Защо в нашата държава постоянно се коментира и оплюва някой и нещо?В тази тема ВиК,в другата полицията,в трета правосъдието... и още какво ли не.
    Явно сме нация от критикари.При това положение,как да очакваш,че някой си върши работата,вместо да критикува другите?!
    Има и градивна критика,ама.....трудно се отделя от плявата.
    Пич, това което казах - го казах на майтап. Мой приятел работи 6 години тоя занаят.. недей да ми обяснаваш какво ти се вярва и какво не.. повярвай!!!

пП. Спарки.. ти от де знаеш толкова неща за Драгичево ? Ако имаш нещо там, драсни едно ЛС да пиеме по кафе някой ден.. някъде си
    OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Спас Спасов Преглед на мнение
      Пич, това което казах - го казах на майтап. Мой приятел работи 6 години тоя занаят.. недей да ми обяснаваш какво ти се вярва и какво не.. повярвай!!!
      Ее,добре де....вярвам ти,че имаш приятел,който от 6 години ви чупи (и възстановява) тръбите,за да може да се прехранва.Явно се е опаричил напоследък,та ти е избил "маркуча"от налягането Или пък вече не ги намира толкова лесно тръбите и слабите им места
      То имаше един метод с клонки за търсене на вода,па и съвременни сигурно има

А и въпроса от заглавието...Можеше да го зададеш на твоя приятел,ама се съмнявам,че отговора би ти харесал(при такава формулировка де).
      Искаш отговор,пък-"не ми обяснявай".

P.S Извинявай,че пиша на "ти", без да се познаваме.Не съм искал да те обидя по никакъв начин.Просто изказах мнение,което не харесваш.
      Разчитам и на чувството ти за хумор
      Без лоши чувства...!
      Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Ее,добре де....вярвам ти,че имаш приятел,който от 6 години ви чупи (и възстановява) тръбите,за да може да се прехранва.Явно се е опаричил напоследък,та ти е избил "маркуча"от налягането Или пък вече не ги намира толкова лесно тръбите и слабите им места

А и въпроса от заглавието...Можеше да го зададеш на твоя приятел,ама се съмнявам,че отговора би ти харесал(при такава формулировка де).

P.S Извинявай,че пиша на "ти", без да се познаваме.Не съм искал да те обидя по никакъв начин.Просто изказах мнение,което не харесваш.
        Без лоши чувства...!

Така е.
        Най е добре накой друг да е виновен.
        А други - много. Кеф ти държава, кеф ти община,"Ве и ка", може и комшия, както и световната конспирация.

Коментар

Без лоши чувства...!
          Да наистина прозвуча че съм се засегнал серионзо. Не е така! Искам да кажа не че моя приятел ми прави тези мизерии.. просто той ми обясни как стоят нещата в ВиК, а иначе той въобще не се занимава с тези дето поправят спукани тръби и тнт.. просто е леко информиран и в тази насока и така.. но явно прозвуча че и той е един от "копачите" .. е извинявам се А иначе чувство за хумор има.. нЕма страшно Поздрави.
          OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
            Така е.
            Най е добре накой друг да е виновен.
            А други - много. Кеф ти държава, кеф ти община,"Ве и ка", може и комшия, както и световната конспирация.
            Е не са ли свине ? Защо ги защитавашш.. То че съм глупак, глупак съм ама.. не съм балама!

Коментар

Е не са ли свине ? Защо ги защитавашш.. То че съм глупак, глупак съм ама.. не съм балама!
              Водопроводни аварии се случват, даже и ако сам си доставяш вода от сонда. Ако си измерил високо налягане, просто си пусни заявление за обезщетяване.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                Водопроводни аварии се случват, даже и ако сам си доставяш вода от сонда. Ако си измерил високо налягане, просто си пусни заявление за обезщетяване.
                Няма как да се измери.. или поне аз незнам как

Коментар

пП. Спарки.. ти от де знаеш толкова неща за Драгичево ? Ако имаш нещо там, драсни едно ЛС да пиеме по кафе някой ден.. някъде си
                  Баща ми е от там, и сега с майка ми там си живеят. Почти всеки уикенд ги навестявам. Понякога си правя и лекички разходчици около Драгичево и Рударци. Ей-така, колкото джипката да види нещо различно от асфалт. Селимица и нагоре, Види бог, все местенца наоколо. Редовно обикалям и по автокъщите. Ей-така невинно и неангажиращо си купух и двете джипки от там, та се вкарах в настоящия филм.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    Баща ми е от там, и сега с майка ми там си живеят. Почти всеки уикенд ги навестявам. Понякога си правя и лекички разходчици около Драгичево и Рударци. Ей-така, колкото джипката да види нещо различно от асфалт. Селимица и нагоре, Види бог, все местенца наоколо. Редовно обикалям и по автокъщите. Ей-така невинно и неангажиращо си купух и двете джипки от там, та се вкарах в настоящия филм.
                    0885430026 Когато ти трекне.. и по което и време да е

Коментар

0885430026 Когато ти трекне.. и по което и време да е
                      0889072757 е моя.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X