Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос относно хладилник

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос относно хладилник

Добър ден! Имам 2 хладилника и взеха да хвърлят нещо топа. Първият ми е такъв https://zora.bg/product/gn-1101e на 6 години е , пролетта взе да чатка нещо , не знам от къде, към месец после спря. И понеже пия мляко , отвърям едно шише , малеее прокиш, меря температурата 10 градуса поправимо ли е? Взех да го ползвам за охлаждане на бира само. Другият ми е минск атлантик, държеше фронта уж, отварям едно шише мляко таз заран от него пак прокиш, нямам думи. Препоръчайте ми читав хладилник но фрост, който ще ме изкара следвщите 10-20 години без ядове, че ми писна от калпава техника....

Ми...няма такъв хладилника 10-20 г...

За протокола ...имам го тоя от твоя линк,ползва се само за бутилки,бира,кола и т.н

Работи отлично,като натрупа лед в камерата,почва да хлади по слабо...размразяваш и после е Ок... веднъж годишно е достатъчно.

Днес си купих меко казано огромен фризер...с ясното съзнание,че до 7-8 г ще ходи на боклука...
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

Турски "Беко" ползвах на вилата си на морето, изгниха му ламарините, но не спря да работи 15-на години. Събориха вилата сега в единия от ваканционните хапартаментчета съм примъкнал подобно 'Беко", което купих преди 15 години за майка ми. Ще видим колко ще изкара в агресивната среда на първа линия.
      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Миналата година хвърлих индезит ...мисля 9 г изкара,пролетта се проби АЕG мисля 8 г ...

Всъщност за последните месец и половина,съм купил три комбинирани хладилника и вчера тоя фризер.....

п.п Вече почнах да гледам за най евтините с най дълга гаранция

Размрази крауна и виж как се държи след това...компресора спрямо обема е мощен,и хлади много добре и при топли бутилки,ги изстудява бързо...ако не е изпуснал фреона...няма какво да му стане....
        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
        Анатолий Пейчинов o8875о9815
        https://dvrbg.com/

Коментар

Имах стар хладилник Бош на 20г. Работи държи температура, Докато не му сложих смарт контакта и видях че харчи 7кв на ден или 210 на месец - 50лв ток на месец- излетя към вторични
          Имайте го в предвид

Коментар

Аз вече две години съм с комбиниран хладилник и фризер Горение . За сега забележки към работата нямам то и поне гаранцията 5 години вероятно ще изкара без проблеми . Предишния Уирпул пак от този клас му изгниха ламарините но до ден днешен си работи в базата . Купувал съм го за 420 долара през 1997 година .
            Последно редактирано от sek.1; Днес, 07:37.
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
              Ми...няма такъв хладилника 10-20 г...

За протокола ...имам го тоя от твоя линк,ползва се само за бутилки,бира,кола и т.н

Работи отлично,като натрупа лед в камерата,почва да хлади по слабо...размразяваш и после е Ок... веднъж годишно е достатъчно.

Днес си купих меко казано огромен фризер...с ясното съзнание,че до 7-8 г ще ходи на боклука...
              На късмет е работата. С брат ми преди време си купихме два еднакви (обикновени, не са но фрост) хладилника Whirpool, в един ден. На моя му изфъштя фреона на 9-тата година и го хвърлих. На брат ми, същия вече е на 13 години и още работи без ремонти.

Аз си взех Ariston Hotpoint, по препоръка на хладилния техник. За сега си работи кротко и тихо в ъгъла.

Старият го размразявах на 6 месеца. Този новия "no frost" - нито веднъж, просто не трупа лед.

В стария, бутилка домашно прясно мляко изкарваше 5 дена. Новия си има отделение "0 градуса" и в него млякото изкарва 7-8 дни.
              Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

И у дома работи едно Беко, 93-ти набор. 2005г. го закарах на хладилен техник, нещо имаш проблем. Като го вземах ми каза да не пипам настройки и да не му го карам повече. Още работи, само прави лед на стената на гърба. В един апартамент взех пак Беко, работи вече 5+ години. С всяка техника вече съм с най-дългата гаранция и да не е баш най-евтиното. Пералня Канди миналата година даде фира, я тя била с оставащи 6 месеца от 5 годишна гаранция. Викам сервиза - счупен барабан. За седмица и вече беше с нов. Пералнята купена за 460 лв., в интернет гледах барабани от 200 до 350 лв.
                Ford Maverick II 2.3 XLT
                Ford Mondeo MK5

Коментар

Само Самсунг!

Коментар

• BENZBOSS
                    BENZBOSS коментира
                    Редактиране на коментар
                    И аз съм така ма моя е на няма и годинка та си трая

• Паджеровод
                    Паджеровод коментира
                    Редактиране на коментар
                    Моят току що направи 10 години. За това време нито веднъж не е протекъл, замирисал. Не натрупва грам лед Не е размразявана нито хладилната, нито фризерната част. Всичко сам си прави. Препоръчах го на приятел и сега ме гони да ме черпи.

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                  Миналата година хвърлих индезит ...мисля 9 г изкара,пролетта се проби АЕG мисля 8 г ...

Всъщност за последните месец и половина,съм купил три комбинирани хладилника и вчера тоя фризер.....

п.п Вече почнах да гледам за най евтините с най дълга гаранция

Размрази крауна и виж как се държи след това...компресора спрямо обема е мощен,и хлади много добре и при топли бутилки,ги изстудява бързо...ако не е изпуснал фреона...няма какво да му стане....
                  Само ще видя кога ще стане това с размразяването, че му смъкнах най-горния ред няколко отделения надолу и квото имаше за разваляне от минска, ги прехвърлих при него. Сега на рафта до камерата е 5радуса. Преди гледах , че отзад пише охлаждащ агент пентан някакъв. Много си го харесвах хладилничето, защото е по-голямо от минибар, и се побира в колата като тръгна за някъде, където няма хладилник. Ако се опре до хладилен техник, знаете ли във Варна читав такъв , който няма да му се изтропа отгоре?

Коментар

Първоначално публикуван от trav Преглед на мнение
                    Имах стар хладилник Бош на 20г. Работи държи температура, Докато не му сложих смарт контакта и видях че харчи 7кв на ден или 210 на месец - 50лв ток на месец- излетя към вторични
                    Имайте го в предвид
                    Така описано, имам съмнения, че "умният" контакт не е измервал правилно енергията.
                    В тоя период каква е била общата ти сметка за ток?
                    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

General Electric -40г., 15 при мен, сдаде багажа.
                      Liebherr - кара 18г.
                      Samsung вече 7г. държи хлад.

Коментар

Благодаря ви за включването! Възникна ми едно косвено питане. Понеже се изхитриха напоследък с доставката на техника, че и на всичко друго - ботурясват ти го пред входа и се оправяй. Веднъж взели ти парите и на никой не му дреме за теб, ако може само да им платиш и сам да си го докараш от чужбина... Та замислям да си закупя транспортна количка за стълби , ама и те се изхитриха, пишат с големи- товароносимост 300 кг, после, по надолу написали еди каква си товароносимост по стълби по малка, разбира се бях гледал такава на парксайд, ама не ми хареса качеството на изработка и не си я купих... Харесал съм си тази https://www.onlinemashini.bg/transpo...albi-hbm/70571 какво мислите? Не мисля да си я купувам специално за хладилника, но ми се налага нерядко да мъкна тежки неща по етажите, то техника то джибри итн...

Коментар

Първоначално публикуван от Joca Преглед на мнение
                          Благодаря ви за включването! Възникна ми едно косвено питане. Понеже се изхитриха напоследък с доставката на техника, че и на всичко друго - ботурясват ти го пред входа и се оправяй. Веднъж взели ти парите и на никой не му дреме за теб, ако може само да им платиш и сам да си го докараш от чужбина... Та замислям да си закупя транспортна количка за стълби , ама и те се изхитриха, пишат с големи- товароносимост 300 кг, после, по надолу написали еди каква си товароносимост по стълби по малка, разбира се бях гледал такава на парксайд, ама не ми хареса качеството на изработка и не си я купих... Харесал съм си тази https://www.onlinemashini.bg/transpo...albi-hbm/70571 какво мислите? Не мисля да си я купувам специално за хладилника, но ми се налага нерядко да мъкна тежки неща по етажите, то техника то джибри итн...
                          Тази ми се вижда малко нефелна, на нашите на работа им взех нещо такова, може и същата да е https://topinstrumenti.bg/product/to...00-mm-yaparlar . Върши работа, но повече от 100-тина кг май не са качвали. Повечето фирми срещу доплащане имат и качване до апартамента, наскоро роднини си взеха пералня, аз ходих да свалим старата само преди това, да разчистим място за новата.
                          Ford Maverick II 2.3 XLT
                          Ford Mondeo MK5

Коментар

Наскоро купувах пералня от техномагазина. Предлагат както качване до жилището, така и извозване на старата.
                            Едва ли е по-различно за хладилниците.
                            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 3 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X