Добър ден! Имам 2 хладилника и взеха да хвърлят нещо топа. Първият ми е такъв https://zora.bg/product/gn-1101e на 6 години е , пролетта взе да чатка нещо , не знам от къде, към месец после спря. И понеже пия мляко , отвърям едно шише , малеее прокиш, меря температурата 10 градуса поправимо ли е? Взех да го ползвам за охлаждане на бира само. Другият ми е минск атлантик, държеше фронта уж, отварям едно шише мляко таз заран от него пак прокиш, нямам думи. Препоръчайте ми читав хладилник но фрост, който ще ме изкара следвщите 10-20 години без ядове, че ми писна от калпава техника....
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос относно хладилник
Свий
X
-
Ми...няма такъв хладилника 10-20 г...
За протокола ...имам го тоя от твоя линк,ползва се само за бутилки,бира,кола и т.н
Работи отлично,като натрупа лед в камерата,почва да хлади по слабо...размразяваш и после е Ок... веднъж годишно е достатъчно.
Днес си купих меко казано огромен фризер...с ясното съзнание,че до 7-8 г ще ходи на боклука...Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
-
Турски "Беко" ползвах на вилата си на морето, изгниха му ламарините, но не спря да работи 15-на години. Събориха вилата сега в единия от ваканционните хапартаментчета съм примъкнал подобно 'Беко", което купих преди 15 години за майка ми. Ще видим колко ще изкара в агресивната среда на първа линия.България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Миналата година хвърлих индезит ...мисля 9 г изкара,пролетта се проби АЕG мисля 8 г ...
Всъщност за последните месец и половина,съм купил три комбинирани хладилника и вчера тоя фризер.....
п.п Вече почнах да гледам за най евтините с най дълга гаранция
Размрази крауна и виж как се държи след това...компресора спрямо обема е мощен,и хлади много добре и при топли бутилки,ги изстудява бързо...ако не е изпуснал фреона...няма какво да му стане....Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
Аз вече две години съм с комбиниран хладилник и фризер Горение . За сега забележки към работата нямам то и поне гаранцията 5 години вероятно ще изкара без проблеми . Предишния Уирпул пак от този клас му изгниха ламарините но до ден днешен си работи в базата . Купувал съм го за 420 долара през 1997 година .Последно редактирано от sek.1; Днес, 07:37.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнениеМи...няма такъв хладилника 10-20 г...
За протокола ...имам го тоя от твоя линк,ползва се само за бутилки,бира,кола и т.н
Работи отлично,като натрупа лед в камерата,почва да хлади по слабо...размразяваш и после е Ок... веднъж годишно е достатъчно.
Днес си купих меко казано огромен фризер...с ясното съзнание,че до 7-8 г ще ходи на боклука...
Аз си взех Ariston Hotpoint, по препоръка на хладилния техник. За сега си работи кротко и тихо в ъгъла.
Старият го размразявах на 6 месеца. Този новия "no frost" - нито веднъж, просто не трупа лед.
В стария, бутилка домашно прясно мляко изкарваше 5 дена. Новия си има отделение "0 градуса" и в него млякото изкарва 7-8 дни.Nissan Terrano 2,7 TDI
Коментар
-
И у дома работи едно Беко, 93-ти набор. 2005г. го закарах на хладилен техник, нещо имаш проблем. Като го вземах ми каза да не пипам настройки и да не му го карам повече. Още работи, само прави лед на стената на гърба. В един апартамент взех пак Беко, работи вече 5+ години. С всяка техника вече съм с най-дългата гаранция и да не е баш най-евтиното. Пералня Канди миналата година даде фира, я тя била с оставащи 6 месеца от 5 годишна гаранция. Викам сервиза - счупен барабан. За седмица и вече беше с нов. Пералнята купена за 460 лв., в интернет гледах барабани от 200 до 350 лв.Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
Коментар
-
Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнениеМиналата година хвърлих индезит ...мисля 9 г изкара,пролетта се проби АЕG мисля 8 г ...
Всъщност за последните месец и половина,съм купил три комбинирани хладилника и вчера тоя фризер.....
п.п Вече почнах да гледам за най евтините с най дълга гаранция
Размрази крауна и виж как се държи след това...компресора спрямо обема е мощен,и хлади много добре и при топли бутилки,ги изстудява бързо...ако не е изпуснал фреона...няма какво да му стане....
Коментар
-
Първоначално публикуван от trav Преглед на мнениеИмах стар хладилник Бош на 20г. Работи държи температура, Докато не му сложих смарт контакта и видях че харчи 7кв на ден или 210 на месец - 50лв ток на месец- излетя към вторични
Имайте го в предвид
В тоя период каква е била общата ти сметка за ток?
Коментар
-
Благодаря ви за включването! Възникна ми едно косвено питане. Понеже се изхитриха напоследък с доставката на техника, че и на всичко друго - ботурясват ти го пред входа и се оправяй. Веднъж взели ти парите и на никой не му дреме за теб, ако може само да им платиш и сам да си го докараш от чужбина... Та замислям да си закупя транспортна количка за стълби , ама и те се изхитриха, пишат с големи- товароносимост 300 кг, после, по надолу написали еди каква си товароносимост по стълби по малка, разбира се бях гледал такава на парксайд, ама не ми хареса качеството на изработка и не си я купих... Харесал съм си тази https://www.onlinemashini.bg/transpo...albi-hbm/70571 какво мислите? Не мисля да си я купувам специално за хладилника, но ми се налага нерядко да мъкна тежки неща по етажите, то техника то джибри итн...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Joca Преглед на мнениеБлагодаря ви за включването! Възникна ми едно косвено питане. Понеже се изхитриха напоследък с доставката на техника, че и на всичко друго - ботурясват ти го пред входа и се оправяй. Веднъж взели ти парите и на никой не му дреме за теб, ако може само да им платиш и сам да си го докараш от чужбина... Та замислям да си закупя транспортна количка за стълби , ама и те се изхитриха, пишат с големи- товароносимост 300 кг, после, по надолу написали еди каква си товароносимост по стълби по малка, разбира се бях гледал такава на парксайд, ама не ми хареса качеството на изработка и не си я купих... Харесал съм си тази https://www.onlinemashini.bg/transpo...albi-hbm/70571 какво мислите? Не мисля да си я купувам специално за хладилника, но ми се налага нерядко да мъкна тежки неща по етажите, то техника то джибри итн...Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
- 1 like
Коментар
-
Наскоро купувах пералня от техномагазина. Предлагат както качване до жилището, така и извозване на старата.
Едва ли е по-различно за хладилниците.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 3 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар