Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Таванен вентилатор.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
    Не ми разбирате идеята. Не искам да духа. Искам моментен полъх. Трябва да се върти с по-малко от 30 об в минута с големи перки, малко на брой. Най-добре да са 2. ..или само 1.
    Намерих точното решение на твоя въпрос, поствам от нета превод и снимки:

Ако една от екзотичните ви фантазии е да сте се излегнали в пълен лукс на екзотичен плаж, докато един роб ви охлажда с огромно ветрило от щраусови пера… Е, това е една не съвсем лесно осъществима мечта, но определено можете да сбъднете поне част от нея. Онази с гигантското ветрило. То няма да е от щраусови пера, а от текстил, и няма да го размахва роб, а специален безшумен германски мотор. Интериорното решение се монтира на тавана. Конструкцията на ветрилото е от карбонови пръчки, а моторът, който го задвижва – от алуминий, използван в самолетостроенето. LoftWing, разбира се, се предлага в разнообразна цветова гама, за да се впише във всеки интериор. Данните показват, че е далеч по-ефективен от обикновените вентилатори при охлаждането на различни помещения. И спестява електроенергия.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.jpg
Прегледи:127
Размер:42.9 КБ
ID:7006851

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2.jpg
Прегледи:123
Размер:57.9 КБ
ID:7006852

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      В тая жега трябва бизнес да се отваря - една по прашки да ти вее с перата и без да щипеш вентилатора,е няма да е 100 кинта и с WD-40 няма да минеш

• drukman
      drukman коментира
      Редактиране на коментар
      Таш*к ви се струва, ама от 2-3 дена точно това ми се върти в главата.
      Само конструкцията ми се види нефелна. ...или правена да лови око.
      Ако някой може да ми каже за къФ е втората пръчка и безсмисленото рамо от зад, си взимам думите назад.
      Смятайте, вече съм го почнал.

ПП Споменах за това кое колко тихо работи и Женя умря от смях. Каза, че мен и банциг не може да ме надхърка, та тоя проблем отпадна.

• stefsab
      stefsab коментира
      Редактиране на коментар
      Май служи за динамчна противотежест. Иначе ще трябва с анкери в тавана да го монтираш.

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
    Не ми разбирате идеята. Не искам да духа. Искам моментен полъх. Трябва да се върти с по-малко от 30 об в минута с големи перки, малко на брой. Най-добре да са 2. ..или само 1.
    Че това е съвсем елементарно. Взема се вентилайзер с подходяща конструкция и четен брой перки. Олющват се излишните перки, и се оставят само 2. Ориентират се така, че да са перпендикулярни на посоката на въртене (като аеродинамиката на ге-класа), намаляват се оборотите, и воала.
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X