Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Таванен вентилатор.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Таванен вентилатор.

Меракландисъл съм се за таванен вентилатор. Поне 1.50-2м. да върти бавно с големи, широки перки. Като едно време в Мексико.
    Това което намирам струва над 500лв и никъде не пише с какви обороти се върти. Има и по 100-200лв. също не пише. На всичките перките са тесни, което предполага висока скорост.
    Някакви идеи?
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Търсиш до намиране на правилния - тия бавните са тихи,не вибрират,обикновенно имат 3-4 скорости / моите са с 4 / и имат дистанционно ако те мързи да ставаш от дивана,около 250-400 долара масовите тук,с вградени лампи,да свети ако трябва не само да духа.

Мести въздуха на най-бавна скорост,не го чуваш даже в спалнята,идеален е ако си беден и не ти се занимава с климатици,а вън е нормална температурата.

TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Таванния вентилатор е голям ташак... Никога повече...
      Имахме такъв в миналото - ползваше се особено по време на секс - и вършеше работа... Ама то като правиш секс движиш се интересно е ...абе става...долу горе..(ама климатика е по добре)

Ама за всички останали случаи - не става... Ако върти бавно - никакъв ефект... даже е вреден... защото горещия въздух е на тавана и го сваля надолу... много лошо мнение имам...
      И го махнах...Верно че по филмите го има - ама щото нямат климатици...На тавана е най горещия въздух...
      Климатик климатик и това е...
      Заради единия секс...

Коментар

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Е ти не ебеш ли на климатик🙄 или в тия жеги си отебал?

• Венци- малкия
        Венци- малкия коментира
        Редактиране на коментар
        Докато се върти добре.. ама как ебеш ако кучето те гледа..

• mishomishev
        mishomishev коментира
        Редактиране на коментар
        ама как ебеш ако кучето те гледа..

хахахаха - прав си! Един път пробвахме(тъй се случи) ама не издържахме и двамата... Изобщо не е комфортно - особено като кучето напира да се включи)) Минава ми мерака и сичкото - и го гоним

Върши работа, имам 2 различни в къщи.
      Няма сми да диря точен модел понеже са купувани преди 3-4 години.
      И двата са с 3 или 4 скорости, реверсират се (важно е), моите са с вградена лампа (единият е лед) и двата са с RF дистанционно.
      С перки от МДФ са, доста масивни и са безшумни... донякъде.
      Абе щом аз мога да спя докато работят без да ме дразни, при положение, че ВСЕКИ климатик ми пречи - ок са, мисля.

Та идея не зная каква да дам нито насока - от големите вериги са вземани, демек от тук.
      Не от пещери и китайски ъндърграунд.
      Не, че не са китайски...

Дистанционните са екстра - може би една батерия да съм сменил.
      Като се има предвид, че и на двата осветлението се ползва като ОСНОВНО, демек - почти ежедневно.

За мен - стават!
      Враг усраине

Коментар

• Esper
        Esper коментира
        Редактиране на коментар
        Ми ако можех предпочитам в землянка или пещера.
        Ама като не може все нещо или ше дува или ше бучи а най-често и двете.
        Е - тоя вентихоптери само духат.
        Пак е нещо.

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        То всичко което охлажда и духа освен ако не навираш сладолед на клечка някъде

• Juiced
        Juiced коментира
        Редактиране на коментар
        Аз спя в тежките жеги и когато е много влажно на климатик но с функция да абсорбира влага. Работи абсолютно безшумно, полъхва хлад и сваля температурата не драстично , но няма влага в жилището и е приятно, като излезеш после навън не подлагаш организма на температурен шок , а само влагата е проблема. Става и за секс ама трябва да е насмогнал...

Може би има смисъл като интериорен акцент, практически, не почти...Имал съм много отдавна, в предишното жилище.Можеше и да обръща посоката на въртене, и имаше 3 степени, беше шумен.Аз му курдисах реостатен ключ, за плавно регулиране на осветлението, обаче вентилатора бучеше.Ако няма климатик, като едно време, може...Трябва да видиш подробно какво предлагат точно скъпите, дори и китайски.Евтините не стават...

Коментар

Ползваме таванни вентилатори на две места, в нас в апартамента има само на балкона и на къщата под навеса 2 бр., за всички останали случаи по стаите са само климатици, така че според мен таванния бавнооборотен вентилатор е идеален за под навеси, не е комфортно за в стаите, да не говорим за спалнята, това от личен опит.

Има големи вентилатори в Бриколаж с размах на перките метър и нещо, с големи метални перки като през соца в месарниците, нямат лампи под тях, виж ги.

Коментар

Имам климатици навсякъде, но забелязвам, че повече ползвам таваните вентилатори. Смешно е да се говори, че са ташак-работа. Дори съм монтирал такива от стоящите, само че висят от тавана. На бавна степен от ъгъла обдухва перфектно стаите.

Коментар

Благодаря на всички.
            Коментарите със секса ще ги пропусна. Не искам да съм на мястото на тия на които им трябва вентилатор да им го вдига.
            Имам лошо отношение към климатиците лятото. Сега в истинските жеги съм ги пуснал, но предпочитам друго. Искам да пробвам с вентилатор, от тия които правят моментен полъх. Като робите с перата дето махат на султана. .... га е нямал климатик.
            Търсих нилски делви, ама вече ги няма тия екстри. Не може да им се планира пробега.
            Бриколажа е добро инфо. Утре ще се разтичам по тия магазини. Може да имам късмет.
            Идеята за вентилатор на терасата е добра. Ще гони комарите.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

• дядо владо
              дядо владо коментира
              Редактиране на коментар
              Ела бре да видиш, Имам климатик 24-ка в гаража, ама н€а кинти и термоизолация, та ограничавам употребата му.. От хола си в ж.к. Изток го прехвърлих таванния вентилатор в гаража (сервиза) в Костинброд и си го ползвам всеки ден, .малко чоплене по електрониката трябва за да се регулират оборотите. В хола едни обороти бяха ураган, същите в гаража са повей на магистрална кака ( нали стана дума че за духане се плаща)🤣

Когато не е много горещо, предпочитам вентилатор.Обаче, тези с перките са шумни, и с малко степени.Миналата година си купих без перки, тип Dyson, и съм много доволен.Има 20 степени.Ако са измислили такъв и за таван, ще е идеален

Коментар

• Juiced
              Juiced коментира
              Редактиране на коментар
              Тези тип дайсън са с насоченост а на таванният вентилатор идеята е да циркулира въздуха в цялата стая.

За тия които са забравили - всички климатици имат режим "вентилатор", и могат да създават полъх без да "правят студ"...
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Степени имат купешките. Мислех сам да си правя, ама ако намеря днес нещо смислено, хич няма да се занимавам. Иначе си поръчах това: https://www.aliexpress.com/item/1005...3e531802V1FBWv

А имам няколко такива:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:StepRoland.jpg
Прегледи:0
Размер:191.0 КБ
ID:7006454
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                ...Мислех сам да си правя, ама ако намеря днес нещо смислено, хич няма да се занимавам. Иначе си поръчах това: https://www.aliexpress.com/item/1005...3e531802V1FBWv...
                С това ще управляваш вентилатора? Хм, иновативно и нетрадиционно...
                Любопитен съм да споделиш какъв е резултата...

И коментаторите...

Коментар

Tова е за управление на стъпкови мотори. Резултатът ще е отрицателен.

Коментар

Знам какъв ще е. Но все пак е интересно да разбера какво е станало. Може да се е появила нова електрика или механика. Знае ли човек...
                    Не трябва да бъдем тесногръди и предубедени...

И коментаторите...

Коментар

При "колегата" винаги има интересни неща
                      И най-вече първо поръчва, после пита
                      Панайот Бърдарски
                      0887 60 77 22

Коментар

• krassitch
                        krassitch коментира
                        Редактиране на коментар
                        Тия, дето питат, каква кола да си купят?Не е ли същото?

Активност за темата

Свий

Тук са 8 потребители онлайн. 3 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X