До: Почти безплатна енергия?
Отводняването на мините е правено с двигатели задвижвани с възвратно постъпателни движения от серия греди със снадки като на влаковите колелета.Началното движение е взимано от огромни вятърни мелници на майната си.В последствие мелниците са заменени от парни машини.А иначе отводнителната помпа на края на сисетемата си е цилиндър с бутало и закрепен звънец на нея или клепало.Като спре да се чува и бегом навън.
Първоначално публикуван от Dobril Dossev
Преглед на мнение
Отводняването на мините е правено с двигатели задвижвани с възвратно постъпателни движения от серия греди със снадки като на влаковите колелета.Началното движение е взимано от огромни вятърни мелници на майната си.В последствие мелниците са заменени от парни машини.А иначе отводнителната помпа на края на сисетемата си е цилиндър с бутало и закрепен звънец на нея или клепало.Като спре да се чува и бегом навън.
. Особено скептичен съм към, накои учЕни, които идват при мен със следния проблем: "Измислил съм нещо страхотно, но е толкова страхотно, че няма да го разбереш. Трябват ми 200 000лв. да направя прототип."
. Една от инсталациите които съм виждал, създаваше енергия от завихряне на вода. Струваше луди пари а работи няколко седмици. Загрятата от нея вода беше такъв жабуняк, че не ставаше за нищо. Производителността и беше около 1/3 от тази, на вакуумно-тръбен колектор.

Коментар