Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за езеро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: съвет за езеро

Извинявам се закъсната публикация но замисли се за помпа и филтър с активен въглен химикал е но не е разтворим а и не е вреден алгите в аквариумите се чистят точно така а когато се замърси вадиш го преварява се въглена и обратно във филтъра

Коментар

Първоначално публикуван от жеко Преглед на мнение
      Извинявам се закъсната публикация но замисли се за помпа и филтър с активен въглен химикал е но не е разтворим а и не е вреден алгите в аквариумите се чистят точно така а когато се замърси вадиш го преварява се въглена и обратно във филтъра
      Алгите в аквариумите НЕ се чистят така поради ред причини.
      Въглен се използва след третиране с лекарства за почистване на басейна. Във всички останали случаи въглена е излишен.
      ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
      СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
        Имам приятел, който с това се занимава, продава и изгражда фонтани. Та от него знам - 1 чаена лъжичка калиев перманганат на 100 л. вода. И няма алги и жабуняци, а на човека не му вреди да се кисне вътре.
        Такаа, вчера реших да видя какво ще стане по тая рецепта. Значи проблема е ,че започна да ми блатясва 1000л резервоар за вода който използвам за захранване на домашния хидрофор. При наличието на 500-600л вода сложих 1чаена лъжичка калиев перманганат и водата в момента е тъмно лилава! Голям майтап, от чешмата тече мастило!
        Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

До: Съвет за езеро

Ей, не съм видял!!!
          На 100 л вода се слагат няколко кристалчета! 1 чаена лъжичка е ужасно много!!!

Резервоара ще се избистри до утре, спокойно. Само дето може малко да се оцвети, но не му пречи!
          ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
          СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X