Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за косачка.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Съвет за косачка.

Аз ползвам електрическа косачка на "Гардена" вече 3 година.Мисля,че при избора едно от важните неща е обема на коша за събиране на тревата-колкото е по-голям,толкоз по-рядко ще ходиш да го изхвърляш.Иначе гледам,че тук се препоръчват хубави марки.

Коментар

От 2 години кося двора ни с Partner Colibri II+ (любителската марка на Husqvarna). Моторът е 25 куб.cm, 0.7 kW, 8-10000 об./мин, правена в Италия. Кордата реже дори коприви високи по 1 м и джанки по 1 см дебели. Цената беше 288 лв., гаранция – 2 год.
      ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

В момента в Метро има Ейнхел на много добра цена(226 лв). Аз се заимах с такава. На външен вид и като качество на изпълнение изглежда добре. След тестовете ще споделя впечатления и от работата.
        LZ1DWW

Коментар

Аз си купих една китайска бензинова ,доста добра работа върши привода е с вал с нож и корда.

Коментар

http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=20102

Коментар

Тази е много добра,но цената малий.
              Прикачени файлове
              0осем9осем7шест0осем7едно
              Миро

Коментар

Първоначално публикуван от tazz77 Преглед на мнение
                E, то бива мързел,ама това...
                088пет722пет99
                http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от tazz77 Преглед на мнение
                  Наистина малко акъл но навреме да ти дойде.Много оригинална идея,пък и става по равномерно косенето.

Коментар

Сещам се за една разлика между електрическите и бензиновите косачки - наклона на терена. До колкото знам с бензиновата може да се коси до определен наклон на терена (не понасят накланяне), докато с електрическата практически няма ограничения...
                    Don't hunt IF you can't kill
                    първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Първоначално публикуван от hammer Преглед на мнение
                      Сещам се за една разлика между електрическите и бензиновите косачки - наклона на терена. До колкото знам с бензиновата може да се коси до определен наклон на терена (не понасят накланяне), докато с електрическата практически няма ограничения...
                      Ползвам 3-броя бензинови косачки,двете са палцови и се ползват
                      70% по-наклонен терен,в балкана и няма проблеми.
                      0осем9осем7шест0осем7едно
                      Миро

Коментар

Първоначално публикуван от hammer Преглед на мнение
                        Една малка подробност . Там където има големи наклони - няма електричество наблизо Ако пък наклона е прекалено голям за косачката, то той обикновено не се коси, просто защото няма нужда
                        LZ1DWW

Коментар

Кося с една почти антикварна немска бензинка и по наклон от 45 градуса не виждам ниакъв проблем.

Коментар

Първоначално публикуван от Митко (smile) Преглед на мнение
                            В момента в Метро има Ейнхел на много добра цена(226 лв). Аз се заимах с такава. На външен вид и като качество на изпълнение изглежда добре. След тестовете ще споделя впечатления и от работата.
                            Първоначалните впечатления от машинката са доста добри. Коси добре с кордата(дори и тънки издънки). Моторчето се държи много добре. Само докато е студено трябват няколко дърпания, за да запали. В общи линии, точно такова нещо търсих

Има и минуси естествено. Като косиш мята тревата навсякъде(включително и по лицето).

И един съвет - не косете коприва без да сте се облекли като космонавт . Опит натрупан по експериментален път
                            LZ1DWW

Коментар

Нкой работил ли е с моторна коса 4 в 1 на GARDENIA ЗА 490 ЛВ.

Коментар

Нито пък ако в тревата има изпопадали плодове, че ставаш целия в мармалад .
                                подаръци за мъже от FACOM
                                промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X