Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сибирско Хъски

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Сибирско Хъски

Първоначално публикуван от penka Преглед на мнение
    Липсват ми всички бели, лудории и номерца, които правеше.
    Ами решението е, знаеш - запознаваш я с някой господин от същата порода и проблемите ще се подновят с нова сила!

Коментар

Много би ми се искало да можех да разреша по този начин проблема, но уви. Тя е вече на 10 години и да ражда би било доста опасно за нея. Може външно да не й личи, но все пак възрастта си е проблем. Е, какво пък. Нали си ги обичаме такива, каквито са. Би следвало да намираме хубавото през всеки период от техния, а пък и от нашия живот. Поне се опитвам да е така.

Коментар

penka убедена съм че като стигнтем тази възраст и на мен ще ми липсват лудориите му,но за сега честно казано понякога ми идват в повече.
        Ето ни и нас все пак кротък защото е вързан))

Коментар

Прекрасен вълчо! Да ви е жив и здрав и много да му се радвате! Сега, като започна вече да поразхлажда времето, надявам се и ние малко да живнем и пак да тичаме по плажа.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:____Сватбарка.jpg
Прегледи:1
Размер:52.1 КБ
ID:5204944 Това е моята принцеса.

Коментар

Мнооого красиви животинки!Де да бяха и толкова добрички))След нападенията на моя красавец,ме"посъветваха"да го кастрирам щял да се"укроти"но....аз не съм съгласна да му разбутвам хормоналния баланс,все пак е само на 3 години и ми се иска да му намерим дама,та ако има някой от Плевен с женска може да направим"сватлъка"!

Коментар

Здравейте! Имам хъски от около месец, на около полвин годинка и ми е много жал, защото по цял ден съм на работа а то седи на двора..... дори днес като минавах покрай съседната къща го чух как вие..... когато съм при него е най-щастливото куче на света. обръщам му внимание когато мога. вечер съм го изкарвал в 10-11 часа защото по-рано не е имало как, но ме е страх да го пускам без кайшка, а кучето като я види и бяга.... как мога да го науча да се върти около мен и да ме слуша..... от време на време поне. Не съм привърженик на възпитанието с бой, но ми се е налагало да го тупна леко по дупето някой път, а не мисля че това е начина..... ако някой може да ми даде съвет за възпитанието му моля да пише!

Коментар

Много трудна работа е да го научиш без каишка И освен това изисква време, което ти нямаш. Ако пробваш без сериозно обучение, скоро ще има обява "изгубено хъски"... Защо мислиш има най-много такива обяви за хъсъците? Те са свободолюбиви и видят ли начин - хукват и ...

Коментар

За да бяга, като види каишката, сигурно си има причина. Ще трябва да я споделиш, за да получиш адекватен съвет.

Коментар

Абе, не знам, май си им е вродено на тези хъскита да правят дивотии и да са палави. Поне с моето е така и имам такива наблюдения. Каквато дивотия най - малко очакваш да направи, точно нея прави. Винаги гледа да ухапе нещо, чехли, обувки, растения, други предмети... Разхождам го то от бягане и лигавене започва да скача по мен, ама и аз го закачам де, и като е кално и като започне да скача по тебе и ставаш целия на марок. Ама определено е забавно, все дивотии мисли. Преди имах Немска Овчарка, не че е лошо куче, даже напротив, ама ги нямаше тези лигавни и дивотии. А и не знам вашите дали са така, но моето особено като види дълбок сняг или висока трева и скача вътре, много интересно с 4те крака скача, такова странно някакси, не като обикновено. http://australianhusky.com/wp-conten...y-Puppy-51.jpg Ето така някакси, както си стои и скача нагоре с четирите крака май няма да ме разберете за какво говоря, както и да е определено са интересни и игриви(палави) животинки. Радостни са като им обръщаш внимание, ама то кой не е доволен като му обръщат внимание.
                    Ако е машина, нека бъде немска!
                    XJR 1200
                    ETZ 150
                    Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Този скок, който те озадачава го правят всички полярни хищници, които ловуват плячката си под снега. Целта е да се забие по-дълбоко.
                      Сега, в този сняг хъскитата направо пощръкляват

Коментар

Моята така лови и мишки, много е смешна и забавна. Беше.Вече не лови. Остаря.Така ми липсват лудориите й! Колега, хъскито е нормално да е палаво, да прави бели, да има много идеи и да си ги осъществява - това си му е в длъжностната характеристика.

Коментар

Вече не лови. Остаря..
                          И нашия го набеждават, че вече бил дърт и не му дават да се среща с красавици като твоята. А той, колко да е дърт - като му умножа годините по седем, излиза, че ми е набор. Ноо, както и ние гледаме да имаме наследници, оставихме и на него от едно от поколенията му един клонинг. Обаче не е същият баш, както излиза. Винаги синовете са по-големи калпазани от бащите си... по един или друг начин.

Коментар

Моята е на 12 години. Ако ги умножа по 7...Напоследък живна и съм доволна. По едно време почти не ходеше, но комбинацията от диета и намаляване на теглото + хранителни добавки даде невероятен ефект. От няколко дни даже започна отново да тича, да заглежда мъжките и да върши глупости, което е добър признак /същото е и при нас, хората; важното е да има вкус към живота/.Сега чакаме внучката да се разгони и ако стане сватбата и се пръкнат пра-внучета, сме решили да си вземем едно малко от кучилото. Забелязвам, че хората, които гледат по две хъскита, масово казват, че техните кучета се чувстват по-добре и по-жизнени; явно имат нужда от компания от себеподобни. Още не сме го измислили как ще се справим с два броя, но все ще я нагласим някак.

Коментар

Забелязвам, че хората, които гледат по две хъскита, масово казват, че техните кучета се чувстват по-добре и по-жизнени; явно имат нужда от компания от себеподобни. Още не сме го измислили как ще се справим с два броя, но все ще я нагласим някак.
                              Потвърждавам и аз, нашите (е, на дъщерята де) двама хъсъци, баща и син, живеят в разбирателство. Старшинството се спазва и тичат доволно по двора. Като казах двор, той си е задължителен за тия зверове както знаеш; ако си в апартамент, по-добре да размислиш за второ. Виждам такава ситуация у едни приятели, мм-не е много добре.

Коментар

Живеем в апартамент, двор няма. Разчитаме на дълги разходки навън. Точно това ни е и проблема, заради който написах, че не знам как ще се оправим.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X