Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Натурален сок

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Натурален сок

Айде моля някой да ми обясни защо този сок който аз сам си стискам ще се развали до другия ден,
    а оня който е 100% натурален от гледани с любоФ портокали, деяни 6 месеца?

От любоФта трябва да е.

ПП Не се чудете на рекламата дето сменят плодовете с кутий. Показва само, че децата се лъжат лесно.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

понеже ще си купувам такова чудо
      някой може ли да каже каде има хубава метална, която да действа като преса

Коментар

Първоначално публикуван от ANARCHY Преглед на мнение
        понеже ще си купувам такова чудо
        някой може ли да каже каде има хубава метална, която да действа като преса
        Ако намериш някъде в София,ми кажи ,в Варна аз неможах да намеря ,
        http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Да цената е такава но само през Февруари, Март и да кажем Април но как ще излезе сметката с цитрусите през Септември? Тогава цените им са други а и главно тези сортове дето дават много сок ги няма Но това не пречи през зимата човек да си пие пресен сок на добра цена.
          born to be wild
          Кольо Ковачев

Коментар

проблема е , че и аз се оглеждам от доста време и не намирам и нещата май отиват към аз да си я правя, но това е за друг раздел

Коментар

Браво колега, много добре си направил.Пробвай фреш от моркови супер тонизира.Магданоза и някои други зеленчуци също могат да бъдат изцедени до фреш.Само не прекалявайте за да не се получи хиповитаминоза че работата загрубява.До колкото знам 1 до 2 часа фреша е с оптималните си качества.
              Хубавото е че няма да имат консерванти, но не се знае зеленчуците от магазина с какво са тъпкани, затова на помощ идват градините по селата и роднините там за най-качествени зеленчуци и плодове.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X