Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво продават в Карфур?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво продават в Карфур?

Една от най-големите търговски вериги в света, отскоро, по моя информация може и да бъркам, отвори първия си магазин в България, в Бургас. С голямо нетърпение, от доста хора, се очаква да отвори врати и магазинът им в София. Дали е зареден така добре като в другите страни?! В гръцкия, например, можеш да си купиш от игла за шиене, хляб и дори сглобяема къща. А тук как е? За сравнение може да се ползват вече утвърдени вериги като Кауфланд, Била и Метро. По-различно ли е нивото на обслужване, зареждането със стока и т.н. Някой ако има наблюдения нека сподели. Страно, но фирмата все още няма страница в интернет!!!

До: Какво продават в Карфур?

Да бе вярно... И ние се чудиме постоянно, като минаваме по цариградско... Айде кажете ако знае някой...

Коментар

Аз лично малък Карфур не съм виждал. А големите са си добре заредени. Но не бих очаквал да е нещо много по-различно от Метро примерно.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Доскоро преговаях с Карфур да им продавам нещо, а те да го продават на краен клиент. В София ще отворят най-рано лятото и ще имат от пиле мляко. За разлика от Метро продават изцяло на дребно, т.е. не на стекове или опаковано по 2 като там. Целят се да са най-добре заредения хипермаркет и ще го постигнат без проблем. И площта на магазина в София ще е огромна.
        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
          Доскоро преговаях с Карфур да им продавам нещо, а те да го продават на краен клиент. В София ще отворят най-рано лятото и ще имат от пиле мляко. За разлика от Метро продават изцяло на дребно, т.е. не на стекове или опаковано по 2 като там. Целят се да са най-добре заредения хипермаркет и ще го постигнат без проблем. И площта на магазина в София ще е огромна.
          А места за преспиване ще предвидят ли? Щото аз като вляза в такова, иди ме търси.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            А места за преспиване ще предвидят ли? Щото аз като вляза в такова, иди ме търси.
            Ще те търся при инструментите и разните сечива
            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
              Една от най-големите търговски вериги в света, отскоро, по моя информация може и да бъркам, отвори първия си магазин в България, в Бургас. С голямо нетърпение, от доста хора, се очаква да отвори врати и магазинът им в София. Дали е зареден така добре като в другите страни?! В гръцкия, например, можеш да си купиш от игла за шиене, хляб и дори сглобяема къща. А тук как е? За сравнение може да се ползват вече утвърдени вериги като Кауфланд, Била и Метро. По-различно ли е нивото на обслужване, зареждането със стока и т.н. Някой ако има наблюдения нека сподели. Страно, но фирмата все още няма страница в интернет!!!
              Васе, още не е отворил.Като отвори ще те информирам
              Ще направя и малко снимки с гсм
              DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                Ще те търся при инструментите и разните сечива
                Разконспириран съм.

Е те там точно може едно легълце да ми сложат. Или поне да ми позволят да си нося походно. Ако трябва от тях ще го купя.

Сега сериозно. Има ли отворен такув вече, или не? Ако да, някой може ли да снима и да пусне тук?
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                  Разконспириран съм.

Е те там точно може едно легълце да ми сложат. Или поне да ми позволят да си нося походно. Ако трябва от тях ще го купя.

Сега сериозно. Има ли отворен такув вече, или не? Ако да, някой може ли да снима и да пусне тук?
                  Сега набират персонал, предполагам до месец два ще го отворят.Доколкото разбрах са го построили до Метро Бургас.
                  DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
                    Сега набират персонал, предполагам до месец два ще го отворят.Доколкото разбрах са го построили до Метро Бургас.
                    Между Метро и Пикадили, трябваше да го товорят за Нова година, но се бавят.
                    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

карфур са № 1 по продажби след "Реве" и "шварц груп". Реве са Билла и Пенни Маркет а Шварц са Кауфланд и Лидъл. Недейте да залагате на много голям успех, защото всички големи се дънят в източна европа. Просто не могат да се преборят с легалната чернаборса на Максима (Т-маркет) и подобни. Няма верига дето да не е "изревала" от източна европа. Царе сме в накои насоки

Коментар

Що бе? И в BILLA, и в Kаufland е пълно с народ. Не съм забелязал нещо да не им върви. По-скоро METRO може да го издухат качествено, с техните карти и такива разни глупости.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение

Да ще. Но кога ще? http://www.regal.bg/show.php?storyid=557699
                          Последно редактирано от Симеон; 26-12-08, 18:52.

Коментар

Карфур ще отвори магазина в Бургас, в края на февруари, нашия дистрибутор води преговори и зареждането ще е тогава

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение

Да ще. Но кога ще?
                              Като познавам някои от шефовете и тяхния начин на действие, не очаквам скоро да стартират, а ако случайно стане ще се чуе едно голямо пррр, после..........тишина и миризма и несмели обаждания "що така стана"....
                              Живи и здрави да сме ще се веселим
                              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X