Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво продават в Карфур?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какво продават в Карфур?

Първоначално публикуван от ivo hondata Преглед на мнение
    За карфур говоря и за пореден път се убедих че качественно и ефтино - такова животно няма те така или иначе нашите са за бой видели за 1 левче 2 литра натурален сок при условие че един килограм плодове съответно е 3.40 ама какво да ги правиш
    И аз мисля, че се бъркаш с Кауфланд. Карфур е до Метро и почва работа в четвъртак, в срада вечерта е официалното откриване.
    ++359885252320
    Драго

Honda CR-V 3 gen.

Коментар

Не зам от какъв калибър ще са повечето стоки в Карфур, но предполагам, че в договора им с доставчиците няма клауза която да определя крайните цени в магазина (всички големи вериги си ги определят сами). Могат да си позволят да продават на загуба - "промоция" с цел печелене на клиенти. Схемата в хранителните стоки е, че влизаш за 2-3 неща дето са на невероятна далавера, а с другите те грухат по-скъпо. Поставили са си за цел 2011 година да са №1 в нашата родина. А те няма да продават само хранителни стоки. Ще е пълно с родна продукция, къде качествена къде не, според ценовата категория.
      Няма лошо да има магазин, който да продава стоки за всички - от стоки за стотинки до стоки за левчета. В повечето случаи хората които ще си купят евтината стока, така или иначе я търсят такава в другите магазини, тези които търсят средна ръка или по-скъпа пак ще могат да я намерят в Карфур. Просто за всички ще е доста по-евтино. Това е верига, която ще прави доста голям оборот и дори да си позволи 2-3 % печалба за нея е много. Потърпевшите ще бъдат многото малки и средни магазинчета.
      Всичко е заради човешката ненаситност в пазаруването. Количките в магазините са големи - струва ти се, че нищо не си купил. Знаеш, че цените в магазина са ниски и неусетно правиш големи сметки. Да има повече е стремеж на 99% от населението.
      Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
      Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

извинявам се колеги май май съм се объркал доста чак сега зацепих става дума за кауфланд не за карфур моля да ме извините
        vw passat B5 1.9tdi 1997 110 hp
        Suzuki GSR600 98 hp
        Nissan Pathfinder 174 hp
        0878222 три 3 шест

Коментар

Карфур са с най-големи продажби в Европа за 2007 или за 2008 беше. Това е офицялна статистика която веригите си правят. Данните са ми предоставени от Пени маркет които са им конкуренти.
          Това обаче не значи че ще задоволят нашия пазар който не е свикнал да купува боклуци разхвърляни в кашони по земята.
          Обслужвам повечето вериги и съм горе долу на ясно с политиката им и тн.
          около 60 % от Бургазлии вече трябва да са получили стартовата им листовка по Пощенските кутии. До четвъртак сутрин и другите. Сами ще се уверите в някои цени които предлагат. Доста са заплашителни.
          Мога да кача някво копие тук защото е само за бургас листовката или просто да извадя някои цени.
          А ако ги хвана че ви пързалят, вярвайте ми веднага ще ги натопя тук

Коментар

Първоначално публикуван от bliss-stick Преглед на мнение
            ...А ако ги хвана че ви пързалят, вярвайте ми веднага ще ги натопя тук
            Убеден съм, че ще пързалят клиентите си. Всички вериги го правят. На листовките пише, че фирмата си магазина си запазва правото да променя цените.
            Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
            Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Днес 26 март откриха първия в България Карфур.От една седмица с листовки и по радиото Карфур, Билла и Кауфланд се надпреварват с по-съблазнителни цени.

-Кофичка кисело мляко. 0,14 и 0,15 лв/броя
              -Банани 0,85 - 0,99 лв/кг.(в града 2,30 лв/кг)
              -Ударна дрелка 15 лв/бр.
              -хляб 700 гр. - 0,46 лв.

Понеже при откриването на Карфур сутринта можеха да ми натрошат кокалите, отидох следобед. Количките не достигаха. Местата на паркинга също. Някакъв посетител, като видя опашките от по 40-50 човека на касите, ми остави количката си.
              Аз също нямах намерение да изчаквам такава опашка и си направих весело: сложих в количката 4 бутилки от най-скъпото уиски, две бутилки Узо, една Кампари и стек бира Грьолш.
              Рожденният ми ден е чак на втори април, но направих "панаир". Никакви банани! Без кисело мляко "Селско" и възглавници за 0,99 лева!

Чак след половин час успях да се издокарам пред двама познати. Важни-важни, но не питат за съдържанието на количката ми . Утре ще узная от жена ми

За втория етаж с бутиковите магазини не ми останаха сили. То там или номера няма за по-"солидни" мъже, или цените "не ми подхождат"...

Американското кафене "Старбъкс" изглежда примамливо, но го няма аромата, който улавях отдалече в Сегед, или Бриндизи.

В Бургас, май станаха най-нагъсто големите магазини: Три бройки Билла, един Пикадили, един Метро, Кауфланд, Практикер, Мастерхаус, Бриколаж. Отделно за бяла и черна техника.

Ако сега е март 1980 година - за десет часа народът би изкупил всичко до последния пирон. А сега повече съзерцава.

Коментар

Гооооляма лудница
                Адски много народ и въпреки,че магазина според мен на площ да е по-голям от Метро,около 20 ч. навалицата не беше намаляла и се отказахме да пазарим.
                Най-рано другата седмица
                SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
                0878299791

Коментар

8 декара казаха че е, когато говорих с тях миналата година. Тоя Софийския незнам. Битката тепърва предстои
                  Много се радвам като идват такива вериги в Бг. Защото засилват конкуренцията и се почва надпреварата с цените. От това печели потребителя и аз че имам работа

Коментар

Първоначално публикуван от bliss-stick Преглед на мнение
                    Защото засилват конкуренцията и се почва надпреварата с цените.
                    Докато се картелират.

Коментар

Carrefour е испанска верига. Преди бяха две - Prica и Continente но преди 8-9год се обединиха в Карефур. И понеже живях 10год. в Испания и редовно си пазарувах от там мога да Ви кажа че офертите са им наистина ама наистина изгодни, стоките им варират от средно до високо качество и нивото на обслужване в сравнение с останалите вериги е завидно по добро. Дано и в България да стъпят сериозно защото от това можем само да спечелим ние - крайните потребители

Коментар

Първоначално публикуван от hibit Преглед на мнение
                        Carrefour е испанска верига. Преди бяха две - Prica и Continente но преди 8-9год се обединиха в Карефур. И понеже живях 10год. в Испания и редовно си пазарувах от там мога да Ви кажа че офертите са им.....
                        Карфур не е испански, а Intrnational Foundation. Основан е край градчето Анси във Франция на кръстопът. От там и името му. В момента е акционерно д-во. Главният аакционер е Bernard Arnot с 14%. По-голяма е само американската верига Wall-Mart.

Коментар

Знам че Prica и Continente бяха испански и след като станаха Карефур мълвата гласеше че са се обединили но явно са Карефур е купил двете испански вериги. Извинявам се за грешното инфо и мерси за корекцията

Коментар

Карфур не е испански, а Intrnational Foundation. Основан е край градчето Анси във Франция на кръстопът. От там и името му. В момента е акционерно д-во. Главният аакционер е Bernard Arnot с 14%. По-голяма е само американската верига Wall-Mart.
                            кажи че си го прочел в Уикипедията - нищо срамно няма...чак и процентите да му знаеш на стаааария чичо Bernard

http://en.wikipedia.org/wiki/Carrefour

Коментар

важното, е че даде информация, пък къде го е прочел, не е толкова от значение.

Наистина имаше много хора в първия работен ден на магазина, но ми направи приятно впечатление организацията на паркинга, за която никой не спомена: през 15-ина метра стояха униформени служители, които ти показваха накъде да караш, така щото да попаднеш на свободно място за паркиране.
                              Последно редактирано от Оги; 30-03-09, 07:38. Причина: печатна грешка

Коментар

Ми аз съм доволен от магазина и най-вече,че е на 300 м. от нас
                                Цените на нещата са добри,ако следия промоциите:

-купих си 5 л. Мобил 10/40 за 35 лв.
                                -
                                утре ще си взема и офис стол за 49 лв.
                                SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
                                0878299791

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X