Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво продават в Карфур?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: До: Какво продават в Карфур?

Първоначално публикуван от komisar Преглед на мнение
    ...Аз ще си купя столове от другаде. От тези, по 18-19лв. За децата може и да стават, но всеки път преди да седна не ми се сверява дамаската в "безопасния" цвят ли е!
    В Кауфланд миналия месец имаше рибарси столове с облегалка по 14,99 лв. Издържат ме съвсем спокойно, а аз съм около 90кг.
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:stolcheTradersClub1.jpg
Прегледи:1
Размер:55.0 КБ
ID:5184595

Коментар

От: Какво продават в Карфур?

Мен друго ми е интересно- постоянно строят някакъв МОЛ ,ХИПЕР,МЕГА ХИПЕР МАРКЕТ а България е малка държава.Как мислят да оцеляват толкова много молове и вериги у нас.Само около нас има : ЕВРОПА,ФАНТАСТИКО,БИЛА,Т-МАРКЕТ,Кауфланд,345,още една верига,която не се сещам как се казва + Лидъл ,кое готов и скоро отваря врати + няколко малки вериги супери и Метро нее далече .За малките магазинчета в кваквартала няма какво да се говори - горките мрът от глад.
      Е нормално ли е толкова много голями вериги в един квартал

ПП единствено Метро нее в квартала

Коментар

Първоначално публикуван от PERO78 Преглед на мнение
        Мен друго ми е интересно- постоянно строят някакъв МОЛ ,ХИПЕР,МЕГА ХИПЕР МАРКЕТ а България е малка държава.Как мислят да оцеляват толкова много молове и вериги у нас.Само около нас има : ЕВРОПА,ФАНТАСТИКО,БИЛА,Т-МАРКЕТ,Кауфланд,345,още една верига,която не се сещам как се казва + Лидъл ,кое готов и скоро отваря врати + няколко малки вериги супери и Метро нее далече .За малките магазинчета в кваквартала няма какво да се говори - горките мрът от глад.
        Е нормално ли е толкова много голями вериги в един квартал

ПП единствено Метро нее в квартала
        Ти ся ще ги мислиш ли? Ще се кахъриш за бъдещето им? Аз до сега не съм видял празен магазин от голяма верига. ВЕрвай ми, ако не им изнася, удрят кепенците на секундата.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Всяка верига стъпила у нас след първите два- три месеца еуфория започва да работи по нашенски.
          Конкретно за Карфур се замислям дали въобще ще стъпя там.Доколкото си спомням ,където съм ходил в други магазини техни, никъде не искат монети за да ползваш количка ,нито искат пари за торбички.В чужбина техниката която продават е обикновенно последен или предпоследен модел.В Родината модели залежали най-вероятно по другите им магазини.Плодовете и зеленчуцците също са последната им грижа.От тридесет производителя на млечни изделия те продават само на две фирми.И не на последно място на етикета на стелажа една цена а в компютъра друга,ако се усетиш ти се извиняват и се поправят.
          Мразя селските тарикати.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Ти ся ще ги мислиш ли? Ще се кахъриш за бъдещето им? Аз до сега не съм видял празен магазин от голяма верига. ВЕрвай ми, ако не им изнася, удрят кепенците на секундата.
            Не ми др.ме за тях ,просто ми е интересно
            Аз лично предпочитам Метро ,понеже има доста разнообразие в хранителните продукти
            За колегата FLY_FREE - те повечето вериги правят така.Много дразнещ момент е

Да си допълня горния ми пост.Веригата,която неможех да се сетя е Хранкомерс ,и да не забравя че в квартала има още 3 борси за алкохол и хранителни стоки

Коментар

Явно много се яде във вашия квартал.

Коментар

Разминаването на цените на етикетите и на касите го има при всички големи магазини , но това не им е политика , а напротив.Причината е в немарливостта на персонала.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X