Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избирам LCD и ми трябват препоръки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Избирам LCD и ми трябват препоръки

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
    Повярвай ми, няма усилвател, който да подобрява сигнала. Може само да го усили (заедно със всички шумове). При кабеларките той е достатъчно силен. Друг е въпроса със зле изградената им преносна мрежа.
    Съгласен съм с тебе! Под подобрение имах предвид точно усилването на сигнала. Защото е масова практика да се накичват по няколко телевизора в повече - включиш комшията да си разделите таксата, той включи друг и т.н. Резултата при мен беше, че някои от програмите, които бяха на снежинки станаха съвсем прилични за гледане. Пробвах после без усилвателя - снежинките се появиха отново - значи от него има полза. Също така помага и при по-голяма дължина на кабела от разклонението на магистралата до телевизора. И това е пробвано. Колкото по-близо до магистралата е монтиран усилвателя, толкова ефективността му е по-голяма.

Поздрави!
    Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.

Фронтера-Б ДБ 2000г. 2.2DTI

Коментар

Първоначално публикуван от nemirko Преглед на мнение
      Съгласен съм с тебе! Под подобрение имах предвид точно усилването на сигнала. Защото е масова практика да се накичват по няколко телевизора в повече - включиш комшията да си разделите таксата, той включи друг и т.н. Резултата при мен беше, че някои от програмите, които бяха на снежинки станаха съвсем прилични за гледане. Пробвах после без усилвателя - снежинките се появиха отново - значи от него има полза. Също така помага и при по-голяма дължина на кабела от разклонението на магистралата до телевизора. И това е пробвано. Колкото по-близо до магистралата е монтиран усилвателя, толкова ефективността му е по-голяма.

Поздрави!
      Така е. Все се опитваме да....гявола докато прелита.
      А дали трябва да е така. (ползуваш- плащаш). До кога ще търсим начини да НЕ СИ ПЛАТИМ нещо, а да не търсим начин да изкараме пари за да си го платим? Пък може и да ни останат за нещо друго.

Коментар

Четете тук и си решавайте:
        http://forum.setcom.bg/index.php/board,59.0.html

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X