Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избирам LCD и ми трябват препоръки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избирам LCD и ми трябват препоръки

Решил съм да навлеза в новите времена с покупката на ново ТВ за вкъщи, но многообразието на модели, марки и показатели вече ме обърква, да не кажа, че просто съм склонен да се откажа защото не мога да избера.
    Та, реших да ви попитам да споделите, личен или професионален съвет за това какво LCD да си избера като имам няколко критерия, а именно.
    Размер 40" - 47" (като май 42" най-точно би ми паснал)
    Цена - до 2000 - 2100 лв. максимум
    да е фул ХД.
    Дали ще има нещо за мен по тези критерии?
    Аа и още. Не съм пристрастен към марки, но не бих си взел например Деу, ЛГ, Хюндай т.н
    ТИ си Уникален! Както и всеки друг!
    lre-bulgaria.org

До: Избирам LCD и ми трябват препоръки

Я погледни тази тема. Не е съвсем същия формат, но може да ти даде отправна точка. Ето още една.
    Последно редактирано от господин никой; 04-12-08, 12:39. Причина: Добавка...

Коментар

Първоначално публикуван от Navi Преглед на мнение
      Решил съм да навлеза в новите времена с покупката на ново ТВ за вкъщи, но многообразието на модели, марки и показатели вече ме обърква, да не кажа, че просто съм склонен да се откажа защото не мога да избера.
      Та, реших да ви попитам да споделите, личен или професионален съвет за това какво LCD да си избера като имам няколко критерия, а именно.
      Размер 40" - 47" (като май 42" най-точно би ми паснал)
      Цена - до 2000 - 2100 лв. максимум
      да е фул ХД.
      Дали ще има нещо за мен по тези критерии?
      Аа и още. Не съм пристрастен към марки, но не бих си взел например Деу, ЛГ, Хюндай т.н
      за LG не съм съгласен.Купил сум две /26 и 42"/ и съм доста доволен.
      Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Замисли се за Panasonic VIERA. Аз съм с такъв 32 инча вече 2 години и кусур. Само не знам дали ще влезе в бюджета ти. Един от малкото LCD-та на които се гледа и нормална телевизия без да те дразни почти нищо.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Още един глас за Панасоника.

И един съвет: не се хвърляй на най-големия екран. Ако нормално гледаш от разстояние под 3 метра, 32 инча е достатъчно (поне според мен).

Коментар

Най съм доволен от Филипс

Коментар

Първоначално публикуван от Tougi Преглед на мнение
              Още един глас за Панасоника.

И един съвет: не се хвърляй на най-големия екран. Ако нормално гледаш от разстояние под 3 метра, 32 инча е достатъчно (поне според мен).
              Размера си е до вкус. На мен 32 ми стига - гледам го точно от около 3м.

Въпроса е че това е дългосрочна известиция - бих взел най-доброто за даден размер, без да гледам излишни екстри. И задължително бих поискал да му пуснат нормален сигнал от кабелната, при това от няколко програми - например 7-дни, която е пословична с "доброто" си качество.

Най-скупата 32-ка на панасоник в момента е около 2000лв. За 40 или 42 - не знам, но сигурно ще да е повече.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

А сега си кажете и адресите и кога отсъствате да дойдат да погледат.
                Спамче
                Сони Бравия ми харесват , а самсунг - НЕ, със сигнал подаван от спец. у-во за презентации в техномаркет работят супер, а като го закачиш на кабеларката-скръб.
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                  Спамче
                  Сони Бравия ми харесват , а самсунг - НЕ, със сигнал подаван от спец. у-во за презентации в техномаркет работят супер, а като го закачиш на кабеларката-скръб.
                  Ами то и за 10 бона телевизор да си вземеш, като му пуснеш кофти сигнал, какво ще изкара?
                  SONY е името на телевизора.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    Размера си е до вкус. На мен 32 ми стига - гледам го точно от около 3м.

Въпроса е че това е дългосрочна известиция - бих взел най-доброто за даден размер, без да гледам излишни екстри. И задължително бих поискал да му пуснат нормален сигнал от кабелната, при това от няколко програми - например 7-дни, която е пословична с "доброто" си качество.

Най-скупата 32-ка на панасоник в момента е около 2000лв. За 40 или 42 - не знам, но сигурно ще да е повече.
                    Еми аз точно за това гледам над 40", понеже разстоянието от което се гледа е м/у 3 и 5 метра (от където е дивана де). 32-37" ми малеят.
                    А за ЛГ нямам против, просто смятам, че Самсунга им (нали това им е луксозната марка, като Лексъс на Тоьота и Инфинити на Нисан) предлага по-добро съотношение качество/цена и за туй. Макар, че доста хвалят тази нова серия Скарлет.
                    ТИ си Уникален! Както и всеки друг!
                    lre-bulgaria.org

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                      Спамче
                      Да заповядат. Всичко е застраховано. Таман ще си смена техниката.

Коментар

+1 за сони!http://www.technopolis.bg/product.php?pid=669
                        Който мисли за последствията, не може да бъде храбър!
                        Nissan Terano 2 2.7TDI 2001г. Дълга база

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                          Ами то и за 10 бона телевизор да си вземеш, като му пуснеш кофти сигнал, какво ще изкара?
                          Аз имам също сони и съм доволен. Моя има PIP и PAP функции. Първата позволява когато съм включил компютъра към телевизора и го ползвам за монитор да си изкарам в един от четирите ъгъла прозорец с телевизията. Втората функция позволява през тунера на дивидито да гледам едновременно 2 картини - едната (по-голямата в ляво) е сигнала от двд все едно дали е телевизия или филм, а другата показва някой канал от телевизора. Не можеш да разменяш местата на картините а само превключваш звука на коя от тях да се чува. Приложения: по-рядко - жената гледа нещо а аз съм си пуснал мача без звук; по-често - гледам два мача едновременно
                          За подобряване на сигнала от кабеларката си купих за 12 лева един активен усилвател. Има един вход и три изхода и може да се ползва и като сплитер. Определено има ефект. Само дето трябва да му осигуриш захранване наблизо.
                          http://www.tpetrov.com/search.php?pr...Л%208620%2F3
                          Това е усилвателя. Днес го поръчвам, утре го доставят в София с наложен платеж. Понеже съм правил поръчки над 100 лева, доставката ми е била без пари и не знам колко ще вземат за доставка ако си поръчате 1-2 бройки.

Поздрави!
                          Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.

Фронтера-Б ДБ 2000г. 2.2DTI

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                            O, вЕрвай ми, има огромна разлика и между марките, и между евтините и скъпите модели на всяка марка.

SONY беше името на телевизора. При плазмите и LCD-тата закъсняха доста, и сами си го признават. Не знам в момента, но преди около година положението им не беше много розово, сравнено с други марки.

...LG и SAMSUNG никога не са ми били в списъка с покупки. Как пък от всичките ми познати, нито едни не случиха на читав. Все има по нещо дразнещо.

...иначе на HDTV всички работят еднакво. Там има значение единствено и само панел, щото обработката на изображението от телевизора клони към нула.

Коментар

Първоначално публикуван от nemirko Преглед на мнение
                              Аз имам също сони и съм доволен. Моя има PIP и PAP функции. Първата позволява когато съм включил компютъра към телевизора и го ползвам за монитор да си изкарам в един от четирите ъгъла прозорец с телевизията. Втората функция позволява през тунера на дивидито да гледам едновременно 2 картини - едната (по-голямата в ляво) е сигнала от двд все едно дали е телевизия или филм, а другата показва някой канал от телевизора. Не можеш да разменяш местата на картините а само превключваш звука на коя от тях да се чува. Приложения: по-рядко - жената гледа нещо а аз съм си пуснал мача без звук; по-често - гледам два мача едновременно
                              За подобряване на сигнала от кабеларката си купих за 12 лева един активен усилвател. Има един вход и три изхода и може да се ползва и като сплитер. Определено има ефект. Само дето трябва да му осигуриш захранване наблизо.
                              http://www.tpetrov.com/search.php?pr...Л%208620%2F3
                              Това е усилвателя. Днес го поръчвам, утре го доставят в София с наложен платеж. Понеже съм правил поръчки над 100 лева, доставката ми е била без пари и не знам колко ще вземат за доставка ако си поръчате 1-2 бройки.

Поздрави!
                              Повярвай ми, няма усилвател, който да подобрява сигнала. Може само да го усили (заедно със всички шумове). При кабеларките той е достатъчно силен. Друг е въпроса със зле изградената им преносна мрежа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X