Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хектор и Оскар. Първите ми домашни любимци като изключим ......... жената.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Хектор и Оскар. Първите ми домашни любимци като изключим ......... жената.

Честито .Пожелавам ти още много любимциИмам такова мъжко пръв избирах от котилото избрах най едрото а остана по дребно от братята сиДано твоите да пораснат едри .Нали знаеш че имам 7 кучета може да станеме рода по кучешка линия
    К мирной жизни не пригоден.
    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Много са готини. Да те радват и пазят. И наистина давай периодично снимки да им се радваме и ние. Не можахме да прежалиме нашето кученце и сме се зарекли с жена ми никога повече да не взимаме животинка.

Коментар

С двама мъже незнам как ще се справиш,,,
        наистина странна порода,аз го взех понеже беше блъснато и искаха да го изоставят някъде из Странджа.
        Такива условия предполагам са най-подходящи

Последно редактирано от cveti; 16-12-08, 12:57. Причина: снимки
        FJ40 07 1984 VIVA TEL 0877 454448
        BJ42 04 1982
        FJ62 11 1983 skipe blago4x4
        LZ 2 BHB

Коментар

Веднага те запознавам с квалифициран кучкар за практически съвети,имах две хъскита,които никога не бяха връзвани,благодарение на сериозното им възпитание.
          Иначе честито,много са готини.

Коментар

Васко, да беше пуснал малко актуални снимки на палетата, бре.
            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Веднага, но не са много добри. Тея постоянно шават и не искат да застанат като манекени пред фотоапарата.
              Има и едно помиярче, на пазача, няма да ви разправям как го мачкат от сега, а по-натам ще е чудо. Големи разбойници са.
              Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                Това са те. Каракачанки. Отдавна искам да си взема такива. Приемам всякакви съвети от хора гледали такива животни.
                Имам женска каракачанка (Българско овчарско куче). Малко късно със съвета, но ако ги затвориш само в двора ще станат много лоши, дори може и към стопанина. Трябва им ежедневна разходка, да прекарваш време с тях и да ги социализираш.
                Life is short, break the rules, forgive quickly, love honestly, laugh easy, ride often, ride free and never regret anything that makes you smile!!!

Коментар

Няколко зимни снимки:
                  Прикачени файлове

Коментар

Поздравления - направил си добър избор.
                    Ваксинирай ги , ама докато са малки им давай калций за костите - да имат стойка и здрава скелетна структура.

Ако имаш двор .. няма да остане нищо не стъпкано и не изорано, докато не пораснат.Растнат бързо и ядене трябва , ама гледай да не им го даваш сурово..месо , кайма и пр. ги вари и забърквай с хляб и каквото имаш.
                    Недей да им даваш кучешки храни...това са боклуци..

Общувай с тях...говори им ..да свикнат с гласът ти и миризмата ти, както на теб така и на семейството ти...Те обичат страшно силно стопанина си.
                    Успееш ли да ги отгледаш от малки в близост до Вас - няма нищо от което да се притесняваш....
                    Мразят гадните хора...и направо налитат , лаят страшно и то миг преди да хапят....Така , че никой с лоши помисли няма да влиза в двора ти.

Мога да ти говоря още за навиците им....но ми е мъчно...аз загубих моят Бубалан преди няколко месеца.Страшно ме боли за него...най-верният ми приятел беше.
                    СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Първоначално публикуван от pe4en Преглед на мнение
                      Мога да ти говоря още за навиците им....но ми е мъчно...аз загубих моят Бубалан преди няколко месеца.Страшно ме боли за него...най-верният ми приятел беше.
                      Като роди през лятото мойта кучка ше ти подаря едно кутре
                      Последно редактирано от cveti; 27-12-08, 16:35.
                      К мирной жизни не пригоден.
                      Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Ето и една снимчица от вчера
                        Прикачени файлове

Коментар

Мамини сладки. Гледаме ги с жена ми и им се радваме.

Коментар

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
                            Мамини сладки. Гледаме ги с жена ми и им се радваме.
                            След три месеца, живот и здраве, ги пращаме на училище.

Коментар

Вижте колко сме пораснали !
                              Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от vilka1 Преглед на мнение
                                Вижте колко сме пораснали !
                                А вчера направиха едва четири месеца

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
                                X