Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хектор и Оскар. Първите ми домашни любимци като изключим ......... жената.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хектор и Оскар. Първите ми домашни любимци като изключим ......... жената.

Това са те. Каракачанки. Отдавна искам да си взема такива. Приемам всякакви съвети от хора гледали такива животни.
    Прикачени файлове

До: Хектор и Оскар. Първите ми домашни любимци като изключим ......... жената.

Честити, Васко!
    Много са готини...
    Предполагам знаеш, че тази порода изисква по-твърда ръка. Още от малки трябва да имат респект от теб. Като се видим, ще ти разкажа повечко за възпитанието им...
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

С уговорката, че точно каракачански кучета не съм имал...На първо време трябва да им усигуриш място за спане -сухо и да не е на течение, може и някакъв сандък или къщичка, хранене 4-5 пъти на ден, имай грижа да не се промъкнат от някъде и да се изгубят или да ги откраднат /до към година все е възможно да се изгубят или да ги откраднат/, винаги да имат достъп до вода за пиене, постепенно с игра и при хранене ги привиквай към имената им, по време на игра ги привиквай с нашийници-/от начало за кратко време/, някакви играчки...но да не са такива, които могат да ги разкъсатг и да погълнат парчета от тях /докато са малки може и бутилка ПВЦ от безалкохолно сплескана/, там където живеят и играят да нямат достъп до препарати и др. гадости включително и опаковки, солта е отрова за кучетата, пази обувки и всичко податливо на дъвкане...Ами това най-общо.Специфични съвети за ваксини, обезпаразитяване /вътрешно и външно/ ще ти даде ветеринаря /мога и аз, но не професионални, а само от практика/

Коментар

Ще ги гледаш на двора, нали? Прегледай основно дувара. Трябва да бъде най-малко 2 м висок. Там където не е от железобетон, препоръчвам такъв от стоманени греди с размери минимум 120 х 120 вкопани поне на 1 метър дълбочина. Каменните без цимент не вършат работа - ще го подкопаят отдолу и ще се срути.

Абе я по-добре иди в зоопарка и разгледай хубаво оградата на слона. Не се шегувам!

Коментар

Бравоооо, това е породата която най-много ми харесва.Тези кучета са с много силна кръв и мнооого ама много странен характер.На скоро едно такова мече на година и три месеца ме изненада неприятно, а хем си бяхме дружки преди време За това не оставяй да си правият каквото искат, а ги дисциплинирай сериозно, иначе като пораснат ще се качваш по оградите.
          И ако може пращай снимки периодично....
          Поздрави.

Коментар

Ако не искаш да те изядат като пораснат...възпитавай ги сериозно!
            После стават страшни...че и 2...малийй!
            Успех!...и по-здрави!

Коментар

Честито Васко,поне ще имат храна около барбекюто.
              My Toyota is fantastic! 0888 912 442 / 0897 912 442

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                Приемам всякакви съвети от хора гледали такива животни.
                Освен да дойдеш и да те запозная с Ръф, Джаф (Джафар) и Муци, може да се опише, ама е много е дълго
                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Хектор и Оскар. Първите ми домашни любимци като изключим ......... жената.
                  Ако разбере, как й викаш, ще спиш при Хектор и Оскар
                  Честито и от мен!
                  LZ1HKW
                  Реглаж на преден и заден мост
                  My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                    Освен да дойдеш и да те запозная с Ръф, Джаф (Джафар) и Муци, може да се опише, ама е много е дълго
                    Да вземем да направим по едно гостуване на разменни начала.

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
                    Честито и от мен!
                    Каква къщичка съм им приготвил, некои хора в такава не живеят, така че едно ъгълче може и да ми отпуснат.

Коментар

Честито и от мен!
                      хахаха

Коментар

Първоначално публикуван от vilka1 Преглед на мнение
                        хахаха
                        Край!
                        Ехххх, че си и ти. Защо не се направи, че не си видяла темата?
                        Васко, може да ти отпусна дивана в офиса
                        LZ1HKW
                        Реглаж на преден и заден мост
                        My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Край!
                          Ехххх, че си и ти. Защо не се направи, че не си видяла темата?
                          Васко, може да ти отпусна дивана в офиса
                          Благодаря. Приятел в нужда се познава. И е по-добре отколкото при кучетата, че докато са малки ходят по "нужда" където им падне.

Коментар

Най-добре за кученцата е да си вземеш и няколко овце и да си живеят заедно. А като поотраснат - километрични разходки до пашата и обратно .... каракачанската овчарка не е родена за домашно куче - затова са и съветите за огради от бетон .....
                            Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Супер са честито

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X