Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ножове за кухнята

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ножове за кухнята

Първоначално публикуван от jumbo1 Преглед на мнение
    Преди 4-5 години си направих от "Трамонтина" страхотен комплект - голямо и малко мачете, и нож удобен и за дране, и за хляба и салама. Мачетето /и двете/ е с много удобна дръжка - не му се надявах като видях пластмасовите чирени и стоманата е супер. Държи ряз дълго време и е доста "жилава" без да е мека. На трите "ножлета" съм им ушил кания от естествена кожа и трите са си постоянно с мен в колата по гори и чукари.
    А бе добре сте вие по големите градове. Тук по риболовните магазини имаше едни мачетета на Linea Efe, но не струват. Колко пъти им казвах да докарат Трамонтина , ама чуват ли те...

Коментар

Re: Ножове за кухнята

За тези които се чудят каде да намерят "Трамонтина" ножовете- "Карфур" магазините и "Пикадили" , цени средно от 3 лева до 9 лева

Коментар

От: Re: Ножове за кухнята

И аз още си ги ползвам - доволен съм от Трамонтина.
        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

От: Ножове за кухнята

Ник, спомних си за вица, в който една кокошка предлага на прасчо франчайзинг. -Ще правим хемендеггс: от мен яйцата, от теб шунката...

Моето предложение е: идвам в София с комплект заточени Трамонтини, и вадим от твоя хладилник филе Елена, мариновано филе сьомга.
          Франчайзинг!...

Коментар

На мене преди 10 години ми подариха комплект от професионални ножове на DEGLON - не са мръднали... Имам и Трамонтина - и от тях съм много доволен, ама взе да им се скапва дървенията по дръжките....
            Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Стара тема, но на мене сега ми трябват

Някой да знае в кой магазин в София мога да си купя Трамонтина? По възможност от високите им серии. И да не е онлайн магазин - не искам да чакам за доставка.
              "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
              Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X