Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ножове за кухнята

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ножове за кухнята

В "Пикадили" се появиха отново бразилски кухненски ножове TRAMONTINA.Повярвайте ми, както повярваха всички, на които съм харизал по един нож - по-добри от тях няма! В София ги имаше в Халите в дъното срещу входа. (Дано да не е недопустима реклама)

До: Ножове за кухнята

Комплект ножове и вилици съм виждал и в "Метро"

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
      В "Пикадили" се появиха отново бразилски кухненски ножове TRAMONTINA.Повярвайте ми, както повярваха всички, на които съм харизал по един нож - по-добри от тях няма! В София ги имаше в Халите в дъното срещу входа. (Дано да не е недопустима реклама)
      С такива ножове работя вече 3 години по пикниците. Подкрепям. И са за без пари. Много тънки и еластични. Не много твърди. И лесно се заточват, а не се затъпяват бързо.Само за хляб, не са много подходящи.
      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Я дайте снимки да ги видя , че ме изядоха у дома за нови кухненски ножове...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
          Я дайте снимки да ги видя , че ме изядоха у дома за нови кухненски ножове...
          Довечера.
          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

След малко.

П.С. Ползвам ги повече от две години. Наистина малко са се захабили и не съм ги точил, но пак са по-добре от преобладаващите на пазара ментета.
            Прикачени файлове
            Последно редактирано от kolonal-Васил Гергов; 25-03-08, 08:05.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
              След малко.

П.С. Ползвам ги повече от две години. Наистина малко са се захабили и не съм ги точил, но пак са по-добре от преобладаващите на пазара ментета.
              Ей много си бърз! Благодаря ти!
              А къде могат да се купят и на какви пари са?

Коментар

Тези ми ги подариха, но знам на няколко места и ако искаш ще ти взема и ще ти ги пратя. Предполагам обаче, че и в Горна и в Търновград ще да ги има някъде. Тук в София се намират и по по-малките магазини. За цена сега не се сещам, но ще мина и ще погледна.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                  Тези ми ги подариха, но знам на няколко места и ако искаш ще ти взема и ще ти ги пратя. Предполагам обаче, че и в Горна и в Търновград ще да ги има някъде. Тук в София се намират и по по-малките магазини. За цена сега не се сещам, но ще мина и ще погледна.
                  Ок. Ще проверя дали ги има в Търново и ако ги няма ще ти пиша пм . 10х

Коментар

Добре де, там имате цял завод за ножове. Кво стана с него?

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                      "Терна" работи и прави добри ножове.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                        Честно да ти кажа - не знам. Ама ножовете са ми малко хоби и като видя добър нож сърцето ми заиграва , та затуй и питах.

П.С. Румба , благодаря още веднъж!

Коментар

Тихо, слушай Таргата и Колонал! Разбират, хората, от ножове. Аз купих (отдавна беше) и сатър, но с дебелина под милиметър. За китайска кухня.
                          Това, което видях в "Пикадили" е комплект: дъска + широк нож за месо-зеленчук + вилица + нож за филетиране на риба + още нещо за 19,99 лева.
                          Професор Иринин ми казваше, че неръждаема стомана + свойства на ножовата - еластичност, твърдост - е стипъл-чейзът на металургичното производство

Коментар

Купих си преди два часа от Пикадили. Ще ги пробвам. На пръв поглед са добри.
                            Дъската е съставна от няколко по тесни дъсчици. Едва ли бих им обърнал внимание без съвет от форума. Аз имам едни японски, ама са много остри и твърди. Тези са по гъвкави.
                            Последно редактирано от Nik Nikolov; 25-03-08, 21:54.
                            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Преди 4-5 години си направих от "Трамонтина" страхотен комплект - голямо и малко мачете, и нож удобен и за дране, и за хляба и салама. Мачетето /и двете/ е с много удобна дръжка - не му се надявах като видях пластмасовите чирени и стоманата е супер. Държи ряз дълго време и е доста "жилава" без да е мека. На трите "ножлета" съм им ушил кания от естествена кожа и трите са си постоянно с мен в колата по гори и чукари.
                              Дискавъри 300 тди ръчка
                              Витара тди автомат
                              XT660R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X