В "Пикадили" се появиха отново бразилски кухненски ножове TRAMONTINA.Повярвайте ми, както повярваха всички, на които съм харизал по един нож - по-добри от тях няма! В София ги имаше в Халите в дъното срещу входа. (Дано да не е недопустима реклама)
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ножове за кухнята
Свий
X
-
До: Ножове за кухнята
С такива ножове работя вече 3 години по пикниците. Подкрепям. И са за без пари. Много тънки и еластични. Не много твърди. И лесно се заточват, а не се затъпяват бързо.Само за хляб, не са много подходящи.Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнениеВ "Пикадили" се появиха отново бразилски кухненски ножове TRAMONTINA.Повярвайте ми, както повярваха всички, на които съм харизал по един нож - по-добри от тях няма! В София ги имаше в Халите в дъното срещу входа. (Дано да не е недопустима реклама)За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Довечера.Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнениеЯ дайте снимки да ги видя , че ме изядоха у дома за нови кухненски ножове...
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
-
Ей много си бърз!Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеСлед малко.
П.С. Ползвам ги повече от две години. Наистина малко са се захабили и не съм ги точил, но пак са по-добре от преобладаващите на пазара ментета.
Благодаря ти!
А къде могат да се купят и на какви пари са?
Коментар
-
Ок. Ще проверя дали ги има в Търново и ако ги няма ще ти пиша пм .Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеТези ми ги подариха, но знам на няколко места и ако искаш ще ти взема и ще ти ги пратя. Предполагам обаче, че и в Горна и в Търновград ще да ги има някъде. Тук в София се намират и по по-малките магазини. За цена сега не се сещам, но ще мина и ще погледна.
10х
Коментар
-
"Терна" работи и прави добри ножове.Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеДобре де, там имате цял завод за ножове. Кво стана с него?
Коментар
-
Честно да ти кажа - не знам.Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеДобре де, там имате цял завод за ножове. Кво стана с него?
Ама ножовете са ми малко хоби
и като видя добър нож сърцето ми заиграва , та затуй и питах.
П.С. Румба , благодаря още веднъж!
Коментар
-
Тихо, слушай Таргата и Колонал! Разбират, хората, от ножове. Аз купих (отдавна беше) и сатър, но с дебелина под милиметър. За китайска кухня.
Това, което видях в "Пикадили" е комплект: дъска + широк нож за месо-зеленчук + вилица + нож за филетиране на риба + още нещо за 19,99 лева.
Професор Иринин ми казваше, че неръждаема стомана + свойства на ножовата - еластичност, твърдост - е стипъл-чейзът на металургичното производство
Коментар
-
Купих си преди два часа от Пикадили. Ще ги пробвам. На пръв поглед са добри.
Дъската е съставна от няколко по тесни дъсчици. Едва ли бих им обърнал внимание без съвет от форума. Аз имам едни японски, ама са много остри и твърди. Тези са по гъвкави.Последно редактирано от Nik Nikolov; 25-03-08, 22:54.Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения
))
Коментар
-
Преди 4-5 години си направих от "Трамонтина" страхотен комплект - голямо и малко мачете, и нож удобен и за дране, и за хляба и салама
. Мачетето /и двете/ е с много удобна дръжка - не му се надявах като видях пластмасовите чирени и стоманата е супер. Държи ряз дълго време и е доста "жилава" без да е мека. На трите "ножлета" съм им ушил кания от естествена кожа и трите са си постоянно с мен в колата по гори и чукари.
Дискавъри 300 тди ръчка
Витара тди автомат
XT660R
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар