В "Пикадили" се появиха отново бразилски кухненски ножове TRAMONTINA.Повярвайте ми, както повярваха всички, на които съм харизал по един нож - по-добри от тях няма! В София ги имаше в Халите в дъното срещу входа. (Дано да не е недопустима реклама)
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ножове за кухнята
Свий
X
-
До: Ножове за кухнята
Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнениеВ "Пикадили" се появиха отново бразилски кухненски ножове TRAMONTINA.Повярвайте ми, както повярваха всички, на които съм харизал по един нож - по-добри от тях няма! В София ги имаше в Халите в дъното срещу входа. (Дано да не е недопустима реклама)За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнениеЯ дайте снимки да ги видя , че ме изядоха у дома за нови кухненски ножове...За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
-
Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеСлед малко.
П.С. Ползвам ги повече от две години. Наистина малко са се захабили и не съм ги точил, но пак са по-добре от преобладаващите на пазара ментета.Благодаря ти!
А къде могат да се купят и на какви пари са?
Коментар
-
Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеТези ми ги подариха, но знам на няколко места и ако искаш ще ти взема и ще ти ги пратя. Предполагам обаче, че и в Горна и в Търновград ще да ги има някъде. Тук в София се намират и по по-малките магазини. За цена сега не се сещам, но ще мина и ще погледна.10х
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеДобре де, там имате цял завод за ножове. Кво стана с него?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеДобре де, там имате цял завод за ножове. Кво стана с него?Ама ножовете са ми малко хоби
и като видя добър нож сърцето ми заиграва , та затуй и питах.
П.С. Румба , благодаря още веднъж!
Коментар
-
Тихо, слушай Таргата и Колонал! Разбират, хората, от ножове. Аз купих (отдавна беше) и сатър, но с дебелина под милиметър. За китайска кухня.
Това, което видях в "Пикадили" е комплект: дъска + широк нож за месо-зеленчук + вилица + нож за филетиране на риба + още нещо за 19,99 лева.
Професор Иринин ми казваше, че неръждаема стомана + свойства на ножовата - еластичност, твърдост - е стипъл-чейзът на металургичното производство
Коментар
-
Купих си преди два часа от Пикадили. Ще ги пробвам. На пръв поглед са добри.
Дъската е съставна от няколко по тесни дъсчици. Едва ли бих им обърнал внимание без съвет от форума. Аз имам едни японски, ама са много остри и твърди. Тези са по гъвкави.Последно редактирано от Nik Nikolov; 25-03-08, 21:54.Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения))
Коментар
-
Преди 4-5 години си направих от "Трамонтина" страхотен комплект - голямо и малко мачете, и нож удобен и за дране, и за хляба и салама. Мачетето /и двете/ е с много удобна дръжка - не му се надявах като видях пластмасовите чирени и стоманата е супер. Държи ряз дълго време и е доста "жилава" без да е мека. На трите "ножлета" съм им ушил кания от естествена кожа и трите са си постоянно с мен в колата по гори и чукари.
Дискавъри 300 тди ръчка
Витара тди автомат
XT660R
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар