Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хубави заведения в София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Хубави заведения в София

http://sofia.zavedenia.com/?id=191

Коментар

Ето ти телефон на собственника - 0888946821 - Дани

Коментар

До Disem хиляди благодарности, щом и мъжът ми го одобри и вече одобрихме меню за празника,който е в сряда, наистина много Ви благодаря!!!! Много ли ще е нахално ако се помоля да ни съдействаш само за внасяне на една бутилка уиски и една бутилка ракия, и аз мога да му звънна, но се чувствам неудобно! Хич, не обичам да се моля! А, все пак направихме меню за 1000 лева /само, като начало!/! Името ми е Мариана, то мисля, че е ясно....

Коментар

Да поизтупам от праха тази тема:
          Снощи случайно се озовахме в механа "Караджата" - http://karajata.com/
          Намира се на ъгъла на бул. "Житница" и "Овча купел", зад сервиз "Европа".
          Бях много впечатлен от заведението и от персонала. Заведението е в битов стил, много уютно, озеленен двор с мног маси на открито и за мое огромно учудване външният шум не се чува. Кухнята е много добра и сега следва най-важното - въпреки многото клиенти поръчките идваха навреме. Как се справя готвача не ми стана ясно.

Сервитьорите ми направиха най-силно впечатление: двама мъже, на около 50 години, много любезни, изключително чевръсти. Тези мъже не спряха през цялото време! Непрекъснато сновяха навътре-навън, не ги видях нито за миг да се мотаят. Почнах да им съчувствам в един момент, защото забелязах, че са се зачервили от бързане тези хора, а въпреки многото натоварване не спряха! В други заведения с толкова маси обикновено има по 5-6 кифли назначени и пак чакаш да благоволят да ти обърнат внимание. Снощи все едно не се намирах в България, а в Турция или Гърция.

Управителя дойде в началото и ни остави визитка - качил е в сайта си менюто с цени, грамажи и снимки!
          Оказа се че в "Караджата" имало даже и WiFi http://karajata.com/?lang=bg&page=wifi
          Музиката беше само българска народна музика, което също ме впечатли.
          Та гласувам с две ръце за това заведение. В Белите брези сме се чудели къде да отидем да изпием по бира, когато сме с мачуганчо, защото е на 10 месеца и не искам да му пълня дробовете с цигарен дим - еми от тук нататък това е мястото!

И пак да повторя - сервитьорите са уникални!

Коментар

със закъснение, но да се включа

Хаджидрагановите къщи - вкусна храна, добро обслужване, приятна атмосфера + избор на меню при организиране на партита, юбилей и тн.

музиката е народна, свирят по някое време и на живо , но е добра атмосфера за разговори + достатъчно места + центъра на града

Воденицата - същото с разлика в местоположението и по-малко място

ако искате да сте нестандартни - Отвъд алеята зад шкафа

ако държите да покажете изтнченост - Къщата с часовника

А цените са различни, но първите ресторанти са с почти цени на Пицария Виктория - която все пак е пицария

И с двете ръце за ресторант Добро - не знам кой е собственика, но е място от което гладния си тръгва доволно сит

Коментар

Колега Petrof, аз ходя с децата във "Ветрило", близо до пощата на "Борово". Не блестят с кой знае какво обслужване, но всичко, което съм опитал е вкусно и прясно приготвено. Цените са по-скоро ниски и най-важното - имат доста голяма детска площадка, която ако си седнал на крайна маса, постоянно е пред очите ти.
              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
              Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                Колега Petrof, аз ходя с децата във "Ветрило", близо до пощата на "Борово". Не блестят с кой знае какво обслужване, но всичко, което съм опитал е вкусно и прясно приготвено. Цените са по-скоро ниски и най-важното - имат доста голяма детска площадка, която ако си седнал на крайна маса, постоянно е пред очите ти.
                И ние ходим чат-пат там, но "Ветрило" се намира във вътрешен двор и може би затова нямат външни маси. А пък моя малуганчо е на 10 месеца и затова хич не ми е приятно когато в затворено пространство от съседните маси ни одимяват!
                За няколко месеца търсене на подходящи заведения като за двама непушачи с бебе, сме открили засега единствено пицария "Виктория" в "Царско село" на околовръстното. Единствено там имат зала за непушачи. Подчертавам зала, а не маси за непушачи! Въпреки всякакви законови изисквания все още сме си Булгаристан и законът, който изисква големите заведения да имат "зала" за непушачи, досега единствено "Виктория" в "Царско село" сме открили.
                Преди време открихме една пицария, в близост до "Ветрило" където имаше зала за непушачи, но влизайки там, на 2 от масите си пушеха, при положение, че в залата за пушачи имаше места. Като попитах кифлите защо се пуши само ми вдигнаха рамене. Еми с 5 месечно бебе не мога да си позволя да седна на такова место, че и да им плащам за одимяването Повече не сме стъпили там, оставяме си парите във Виктория!

Коментар

Е то наистина си е бебе още. Моите са на 10 и 14 години, та много не ги вълнуват и детските площадки вече ... И аз не се сещам за подходящо заведение в района.. Може би "Лучано"-то на "Борово" бива за по-малки деца-имат маси отвън и площадка за игра с люлки и катерушки.
                  "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                  Неизвестен мъдрец

Коментар

Понеже работя и като DJ ме викаха няколко пъти в едно ново ресторантче "Файтона" на ботевградско шосе с/у Враждебна в сградата на SAS-метал.Като изключим,че по далече от центъра,цените са определено надолу.Много е уютно и кухнята е добра.Шефа вика ди джей само когато има предварително заявено някакво парти,но компанията си седи и до сутринта,ако иска.
                    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                    -----------------------------------------------
                    Питието определя съзнанието....
                    -----------------------------------------------
                    0887770735

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X