Мисля, си че няма начин от този форум някой да не ми помогне! Съпругът ми след 10 дни има кръгла годишнина, ние сме големи купонджии /въпреки възрастта ни!/, но не можеме да посрещнем около 30-40 човека в къщи, въпреки квадратурата /просто, аз ще се изкривя, и няма да усетя празника!/! Около Нова година бяхме канени два пъти на празници - единия беше в пиано-бар до Военния театър, ужассс - това не беше пиано-бар, а дискотека, втория път пак на пиано-бар - ул. "Лавеле", М-во на културата - много превзето и никакво пиано! Моля Ви, предложете ни нещо добро, само без да има чалга, е ако може и цените да са прилични..... Благодаря Ви, предваритело!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Хубави заведения в София
Свий
X
-
До: Може ли някой да ми помогне за хубаво заведение в София за посрещане на юбилей?
И аз скоро имам юбилейче, кръгличко, сбора от цифрите е 5
, така че нищо ви няма на годините.
Мога да ви препоръчам р-т Boss, м/у Симеоново и Драгалевци по пътя успореден на околовръстното, срещу супермаркет Макси, има табела.
Обстановката е много приятна, саунда също, просторно е. За подобни мероприятия можете да се договорите за меню и специални цени, иначе цените са високи.тлф 819 30 30.Тодор Томов
=============================
Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK
-
До: Може ли някой да ми помогне за хубаво заведение в София за посрещане на юбилей?
Ако идеята е спокоен пиано-бар,то местата,които препоръчвам са две:
Пиано Бар 2night-бул Черни връх,м/у кошарите и колелото на 9-ката.
Пиано Бар Глория Палас-х-л Глория Палас,бул.Мария Луиза срещу Халите.
Ако правите резервации в 2night,споменете моето име(Соти),ползват се преференции...
0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Забравих да спомена още един проблем, макар че тези предложения непременно ще ги осмисля! Проблема е, че много ни се ще да бъде някъде в централната част на града, в такъв смисъл, че част от приятелите ни живеят в южни райони, други в източни, но пък то си е техен проблем - в края на краищата така или иначе предполагам, че никой няма да дойде с личен транспорт и предполагам, че някой ще примрънкат, че сме го избрали много далече! Ако има, /а във форума съм сигурна, че има, страшно много!/, хора които обичат класиката - в смисъл "Пърпъл", "Битълс", "Рейнбоу" и т.н., също и съвсем старите класически парчета на "ФСБ", "Сигнал", "Щурците" и др. да отидат в пиано-бара до Военния театър на "Раковска", обаче единственото лошо е че страшно са им силни уредбите, иначе и двата "чифта" са много добри /пиано и китара/, но децибелите...... или пък ние защото отидохме, абсолютно трезви в 22.30 часа нещо не издържахме... Но, предполагам, че човек ако заседне към 20.00 часа, после ще му е все тая.... Моля, Ви за още идеи, рожденния ден чука на вратата.....
Коментар
-
А, и да попитам ninjа1, колко места има в този пиано-бар на "Мария Луиза" /горе-долу разбира се!/, защото ние живеем наблизо и страшно ми върши работа. А, музиката каква е? И, ако не е нахално, какво има в менюто ииииии все пак цените? Извинявам се за досадата, но и това са важни неща!
Коментар
-
Ми...40 човека ще побере,а тогава музиката ще е каквато искате...
Мисля,че вашето място е 2night.Само да знаете,че във Вторник е Караоке...Управителя се казва Боян-с него говорете.0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Най-много ме заинтересува това на "Мария Луиза" и още утре ще отидеме да го преслушаме, дано ни хареса! Не, кареоке, не е за нас средна възраст 50 г. и отгоре. Може и да ни хареса, но за 60-годишнина не става! Разбрах от някъде от пресата, че единственото заведение в София с жива музика /не чалга!/, било клуб-ресторант "Дали", на "Шипка", бил го купил този дето беше собственика на телевизиите "Диема", обаче приятелка ми каза, че там ще ни отрежат главите, не до кръста, а до глезените и крачетата, щели да си ни ходят самички и бедни и гладни....
Чудя, се как в "европейска" столица може да няма ресторанти с жива музика и тя да е нормална!!!
Коментар
-
Привет ! извинявам се за латиницата !
Ако не държиш на жива музака местата които аз мога да ти препоръчам са Ресторант Етно (бившата винарна под кино Д Благоев). Мястото е точно като за 40 човека, и ще ти запазите цялото заведение за Вас. Цените им са прилични. Ако не се лъжа същите държат и бара на ArtHotel - там също е доста приятно и е като за толкова хора. Предполагам че могат да ти организират и DJ. За съжаление не съм в БГ и нямам телефони под рака. (Етно са заедно със ресторантите Егур Егур.)
Най-ефтиня вариант е да си занешеш 10ина компилирани ЦДта .. ще ти пуснат музиката - поне аз така направих.
Варианта на Соти също хич не е лош ! Бил сам там и смятам че макар и малко отдалечено ще ви е добре.
Имай предвид че January е сравнително "гладен" месец за заведенията и можеш да ги натискаш в условията - пробвай да си договориш да си занесеш част от алкохола - поне концентратите.
Успех !
P.С. - правил сам такива мероприятия ако ти трябва помощ - ще ти кажа какво трябва да имаш предвид.
Коментар
-
Лично на мен много ми допада - и храната, и музиката, която позволява да водш нормален разговор, а не цяла вечер да се усмихваш глуповато на недоразбраните крясъци отправени към теб от компанията и да кимаш като махало...
http://restaurants.pop.bg/resort43.html
ОФТОПИК: Не мога да проумея защо 99% от ресторантьорите си мислят, че колкото по-силна е музиката, толкова е по-хубава (еле па чалгата
)
Желая приятно изкарване на празника - където и да е
Коментар
-
Аз бих препоръчал "Червената къща" или "Добро". Огромен избор на ястия и отлично обслужване на поносими цени. Собственика е член на нашия форум, така че може да съдейства
Коментар
-
До: Хубави заведения в София
Наемете си малкия салон на Гранд хотел България,който е точно над входа/т.нар.червен салон/ и диджей!За 40 души-идеално!А е и в центъра-на жълтите павета!Порциона е на добри цени,хубава атмосфера,а и алкохола си го внасяте вие-от ресторанта позволяват!Успех!0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Щом искаш такажа музика ти препоръчвам пиано-бар СИНАТРА до х-л ХемусПървоначално публикуван от Marianski Преглед на мнениеЗабравих да спомена още един проблем, макар че тези предложения непременно ще ги осмисля! Проблема е, че много ни се ще да бъде някъде в централната част на града, в такъв смисъл, че част от приятелите ни живеят в южни райони, други в източни, но пък то си е техен проблем - в края на краищата така или иначе предполагам, че никой няма да дойде с личен транспорт и предполагам, че някой ще примрънкат, че сме го избрали много далече! Ако има, /а във форума съм сигурна, че има, страшно много!/, хора които обичат класиката - в смисъл "Пърпъл", "Битълс", "Рейнбоу" и т.н., също и съвсем старите класически парчета на "ФСБ", "Сигнал", "Щурците" и др. да отидат в пиано-бара до Военния театър на "Раковска", обаче единственото лошо е че страшно са им силни уредбите, иначе и двата "чифта" са много добри /пиано и китара/, но децибелите...... или пък ние защото отидохме, абсолютно трезви в 22.30 часа нещо не издържахме... Но, предполагам, че човек ако щзаседне към 20.00 часа, после ще му е все тая.... Моля, Ви за още идеи, рожденния ден чука на вратата.....
ПАВКО
0888802068
Коментар
-
Най-неприятното е че, аз започнах да проверявам тук и там, като се насочих първо към "Червения салон" на х-л "България" и познайте какво ми казаха /бяха "ненормално" учтиви!/, там вече няма никакви мероприятия и не работя въобще /нали знаете, че поредната глупост, вече се осъществява, т.е. един от символите на София си отива, точно както "Феята" и "Ропотамо"!/! Сега продължавам, защото ми остават само още 7 дни! Нека, да се похваля, тъй като ние трябваше юбилея да го направим на 2 места - Пловдив и София, в Пловдив вече мина! Наистина, нямам думи да опиша условията, заведението, обслужването..... Чувствахме се точно, като на празник!!! Няма човек, дори и най-дребнавия, който да се хване за нещо! Обслужване 6-плюс, музика - също, храна - също, а при заплащането "не плакахме", а се чудехме! Не, зная дали не се изказвам неподготвена, но наистина имам чувството, че в Пловдив на човек му е по-простичко и лесно да направи такова нещо и да се чувства, хайде нека го наречем "щастлив"! Пак Ви благодаря и ако имате още идеи - моля Ви споделете ги!
Коментар
-
Аз също съм за "ДОБРО" този до бул. България - уникален ресторант (там празнувахме рожд. ден на жена ми) и останахме изненадващо много доволни.... изненадващо защото от доста време не бяхме оставали доволни...
Та провери там обстановка, обслужване, цени - са прфектни... има и една зала на последния етаж напълно самостоятелна но мисля че ще е малка за бройката която цитира.....
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар