Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хубави заведения в София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хубави заведения в София

Мисля, си че няма начин от този форум някой да не ми помогне! Съпругът ми след 10 дни има кръгла годишнина, ние сме големи купонджии /въпреки възрастта ни!/, но не можеме да посрещнем около 30-40 човека в къщи, въпреки квадратурата /просто, аз ще се изкривя, и няма да усетя празника!/! Около Нова година бяхме канени два пъти на празници - единия беше в пиано-бар до Военния театър, ужассс - това не беше пиано-бар, а дискотека, втория път пак на пиано-бар - ул. "Лавеле", М-во на културата - много превзето и никакво пиано! Моля Ви, предложете ни нещо добро, само без да има чалга, е ако може и цените да са прилични..... Благодаря Ви, предваритело!

До: Може ли някой да ми помогне за хубаво заведение в София за посрещане на юбилей?

И аз скоро имам юбилейче, кръгличко, сбора от цифрите е 5, така че нищо ви няма на годините.
    Мога да ви препоръчам р-т Boss, м/у Симеоново и Драгалевци по пътя успореден на околовръстното, срещу супермаркет Макси, има табела.
    Обстановката е много приятна, саунда също, просторно е. За подобни мероприятия можете да се договорите за меню и специални цени, иначе цените са високи.тлф 819 30 30.
    Тодор Томов
    =============================
    Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
    Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK

Коментар

До: Може ли някой да ми помогне за хубаво заведение в София за посрещане на юбилей?

Ако идеята е спокоен пиано-бар,то местата,които препоръчвам са две:
      Пиано Бар 2night-бул Черни връх,м/у кошарите и колелото на 9-ката.
      Пиано Бар Глория Палас-х-л Глория Палас,бул.Мария Луиза срещу Халите.
      Ако правите резервации в 2night,споменете моето име(Соти),ползват се преференции...
      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Забравих да спомена още един проблем, макар че тези предложения непременно ще ги осмисля! Проблема е, че много ни се ще да бъде някъде в централната част на града, в такъв смисъл, че част от приятелите ни живеят в южни райони, други в източни, но пък то си е техен проблем - в края на краищата така или иначе предполагам, че никой няма да дойде с личен транспорт и предполагам, че някой ще примрънкат, че сме го избрали много далече! Ако има, /а във форума съм сигурна, че има, страшно много!/, хора които обичат класиката - в смисъл "Пърпъл", "Битълс", "Рейнбоу" и т.н., също и съвсем старите класически парчета на "ФСБ", "Сигнал", "Щурците" и др. да отидат в пиано-бара до Военния театър на "Раковска", обаче единственото лошо е че страшно са им силни уредбите, иначе и двата "чифта" са много добри /пиано и китара/, но децибелите...... или пък ние защото отидохме, абсолютно трезви в 22.30 часа нещо не издържахме... Но, предполагам, че човек ако заседне към 20.00 часа, после ще му е все тая.... Моля, Ви за още идеи, рожденния ден чука на вратата.....

Коментар

А, и да попитам ninjа1, колко места има в този пиано-бар на "Мария Луиза" /горе-долу разбира се!/, защото ние живеем наблизо и страшно ми върши работа. А, музиката каква е? И, ако не е нахално, какво има в менюто ииииии все пак цените? Извинявам се за досадата, но и това са важни неща!

Коментар

Ми...40 човека ще побере,а тогава музиката ще е каквато искате...
            Мисля,че вашето място е 2night.Само да знаете,че във Вторник е Караоке...Управителя се казва Боян-с него говорете.
            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Най-много ме заинтересува това на "Мария Луиза" и още утре ще отидеме да го преслушаме, дано ни хареса! Не, кареоке, не е за нас средна възраст 50 г. и отгоре. Може и да ни хареса, но за 60-годишнина не става! Разбрах от някъде от пресата, че единственото заведение в София с жива музика /не чалга!/, било клуб-ресторант "Дали", на "Шипка", бил го купил този дето беше собственика на телевизиите "Диема", обаче приятелка ми каза, че там ще ни отрежат главите, не до кръста, а до глезените и крачетата, щели да си ни ходят самички и бедни и гладни.... Чудя, се как в "европейска" столица може да няма ресторанти с жива музика и тя да е нормална!!!

Коментар

Привет ! извинявам се за латиницата !
                Ако не държиш на жива музака местата които аз мога да ти препоръчам са Ресторант Етно (бившата винарна под кино Д Благоев). Мястото е точно като за 40 човека, и ще ти запазите цялото заведение за Вас. Цените им са прилични. Ако не се лъжа същите държат и бара на ArtHotel - там също е доста приятно и е като за толкова хора. Предполагам че могат да ти организират и DJ. За съжаление не съм в БГ и нямам телефони под рака. (Етно са заедно със ресторантите Егур Егур.)
                Най-ефтиня вариант е да си занешеш 10ина компилирани ЦДта .. ще ти пуснат музиката - поне аз така направих.
                Варианта на Соти също хич не е лош ! Бил сам там и смятам че макар и малко отдалечено ще ви е добре.
                Имай предвид че January е сравнително "гладен" месец за заведенията и можеш да ги натискаш в условията - пробвай да си договориш да си занесеш част от алкохола - поне концентратите.
                Успех !
                P.С. - правил сам такива мероприятия ако ти трябва помощ - ще ти кажа какво трябва да имаш предвид.
                Последно редактирано от Венци- малкия; 13-01-08, 20:23. Причина: Превод

Коментар

Лично на мен много ми допада - и храната, и музиката, която позволява да водш нормален разговор, а не цяла вечер да се усмихваш глуповато на недоразбраните крясъци отправени към теб от компанията и да кимаш като махало...
                  http://restaurants.pop.bg/resort43.html

ОФТОПИК: Не мога да проумея защо 99% от ресторантьорите си мислят, че колкото по-силна е музиката, толкова е по-хубава (еле па чалгата )

Желая приятно изкарване на празника - където и да е

Коментар

Аз бих препоръчал "Червената къща" или "Добро". Огромен избор на ястия и отлично обслужване на поносими цени. Собственика е член на нашия форум, така че може да съдейства

Коментар

До: Хубави заведения в София

Наемете си малкия салон на Гранд хотел България,който е точно над входа/т.нар.червен салон/ и диджей!За 40 души-идеално!А е и в центъра-на жълтите павета!Порциона е на добри цени,хубава атмосфера,а и алкохола си го внасяте вие-от ресторанта позволяват!Успех!
                      0899 шест5313нула
                      За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от Marianski Преглед на мнение
                        Забравих да спомена още един проблем, макар че тези предложения непременно ще ги осмисля! Проблема е, че много ни се ще да бъде някъде в централната част на града, в такъв смисъл, че част от приятелите ни живеят в южни райони, други в източни, но пък то си е техен проблем - в края на краищата така или иначе предполагам, че никой няма да дойде с личен транспорт и предполагам, че някой ще примрънкат, че сме го избрали много далече! Ако има, /а във форума съм сигурна, че има, страшно много!/, хора които обичат класиката - в смисъл "Пърпъл", "Битълс", "Рейнбоу" и т.н., също и съвсем старите класически парчета на "ФСБ", "Сигнал", "Щурците" и др. да отидат в пиано-бара до Военния театър на "Раковска", обаче единственото лошо е че страшно са им силни уредбите, иначе и двата "чифта" са много добри /пиано и китара/, но децибелите...... или пък ние защото отидохме, абсолютно трезви в 22.30 часа нещо не издържахме... Но, предполагам, че човек ако щзаседне към 20.00 часа, после ще му е все тая.... Моля, Ви за още идеи, рожденния ден чука на вратата.....
                        Щом искаш такажа музика ти препоръчвам пиано-бар СИНАТРА до х-л Хемус
                        ПАВКО
                        0888802068

Коментар

Най-неприятното е че, аз започнах да проверявам тук и там, като се насочих първо към "Червения салон" на х-л "България" и познайте какво ми казаха /бяха "ненормално" учтиви!/, там вече няма никакви мероприятия и не работя въобще /нали знаете, че поредната глупост, вече се осъществява, т.е. един от символите на София си отива, точно както "Феята" и "Ропотамо"!/! Сега продължавам, защото ми остават само още 7 дни! Нека, да се похваля, тъй като ние трябваше юбилея да го направим на 2 места - Пловдив и София, в Пловдив вече мина! Наистина, нямам думи да опиша условията, заведението, обслужването..... Чувствахме се точно, като на празник!!! Няма човек, дори и най-дребнавия, който да се хване за нещо! Обслужване 6-плюс, музика - също, храна - също, а при заплащането "не плакахме", а се чудехме! Не, зная дали не се изказвам неподготвена, но наистина имам чувството, че в Пловдив на човек му е по-простичко и лесно да направи такова нещо и да се чувства, хайде нека го наречем "щастлив"! Пак Ви благодаря и ако имате още идеи - моля Ви споделете ги!

Коментар

Аз също съм за "ДОБРО" този до бул. България - уникален ресторант (там празнувахме рожд. ден на жена ми) и останахме изненадващо много доволни.... изненадващо защото от доста време не бяхме оставали доволни...

Та провери там обстановка, обслужване, цени - са прфектни... има и една зала на последния етаж напълно самостоятелна но мисля че ще е малка за бройката която цитира.....

Коментар

Къде е точно на бул. "България", сега ще почна да го търся, а какви са цените - разбира се горе-долу, а как беше и с музиката???!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X