Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Парцел около София,но къде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Парцел около София,но къде?

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
    Отвън е. Даже и козирка/покрив няма. Едва ли не са си направили труда - явно няма нужда.
    Заема място. Може да имаш детелини, маргаритки или катерушка за децата.
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

По-малка е от миниван даже, ама завряна отзад до гаражите - не я бях заглеждал... течен газ пише.
      Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Т.е. не на ритонците?
        Знам. че и те са някъде там. защото строителите. които им правиха къщата живееха срещу мен под наем.
        Казваха. че е 2.5 км. дотам.
        Онова с байрака е по-далече.
        Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
        ... turn on your A/С !

Коментар

Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнение
          Знам. че и те са някъде там. защото строителите. които им правиха къщата живееха срещу мен под наем.
          Казваха. че е 2.5 км. дотам.
          Онова с байрака е по-далече.
          ул. „Градомански път“

https://goo.gl/maps/EMg8pXutaMu
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

ул. „Градомански път“

Баш там беше знамето ...
            На практика. основна настилка. само пред тази къща - малко асфалт.
            По време на "водния цикъл" дори и транспорта за Михайлово минаваше по нея.

Fight global warming !
            ... turn on your A/С !

Коментар

Тази цистерна от снимките е за пропан-бутан. Предлагат се и в БГ от няколко фирми. Кълвача бяха първи преди десетина години, на кварталната газостанция (Синегрон) имаше рекламни брошури за такава система...сигурно десетки фирми, дето ги предлагат, но не знам цени.
              Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.

Коментар

Първоначално публикуван от santaclash Преглед на мнение
                Това е за пропан-бутан. Предлагат се и в БГ от няколко фирми.
                а за домашна инсталация в район в който няма газ кое е по-добре-пропан или природен газ...
                Cherokee WJ 4.0L- NP242
                Honda Africa Twin XRV 750

Коментар

И двете може, ама трябва да си проучиш по фирмите кое как е. Един шивашки цех знам, дето се топлят на метан, но са без газопровод-газта им е в бутилки. Е така изглежда:
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Kompresiran-priroden-gas.jpg
Прегледи:1
Размер:1.59 МБ
ID:5780112
                  Това чудо се доставя с камион до обекта, бутилките са наредени в металния контейнер, който се товари/разтоварва както си е цял.

Коментар

за София (околностите) става въпрос.Колко голяма бутилка(и) ще е наобходима за битови нужди-отопление,топла вода,готвене....
                    Cherokee WJ 4.0L- NP242
                    Honda Africa Twin XRV 750

Коментар

Никаква идея нямам кое как се смята...Тия метановите чудесии са големи и заемат място.

Коментар

Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнение
                        Баш там беше знамето ...
                        На практика. основна настилка. само пред тази къща - малко асфалт.
                        По време на "водния цикъл" дори и транспорта за Михайлово минаваше по нея.
                        Мнда. То път е силно казано, вчера минах от там

Коментар

Не знам къде го видяхте тоя асфалт там точно, но такъв поне до тази есен нямаше. Чат-пат стигам до там с колелото...След Пожарево свивам по един път, който излиза на Клисурския манастир, от там през самата Клисура, Михайлово, Градоман, през Банкя и обратно в София. В границите на същия имот имаше още една, дори по-голяма от сега съществуващите къщи, която по някаква причина събориха малко след завършването и. Даже май не беше изцяло завършена. Винаха едни багери и за няма и седмица я ликвидираха напълно.

Коментар

Първоначално публикуван от santaclash Преглед на мнение
                            Не знам къде го видяхте тоя асфалт там точно, но такъв поне до тази есен нямаше. Чат-пат стигам до там с колелото...След Пожарево свивам по един път, който излиза на Клисурския манастир, от там през самата Клисура, Михайлово, Градоман, през Банкя и обратно в София. В границите на същия имот имаше още една, дори по-голяма от сега съществуващите къщи, която по някаква причина събориха малко след завършването и. Даже май не беше изцяло завършена. Винаха едни багери и за няма и седмица я ликвидираха напълно.
                            Той. асфалта си е там.
                            Целият. огромен парцел. заедно с грубия строеж. достоен за филиал на ЦУМ стоя дълги години изоставен.
                            Вероятно след придобиването му от нов собственик. стана и разрушаването.

Fight global warming !
                            ... turn on your A/С !

Коментар

ул. „Градомански път“

Аааа, това не е на ритонците. Те са по към Михайлово отляво. Туй е някаква резиденция ли, или нещо такова. Винаги е било затворено когато съм минавал от там, а докато правеха канализацията минавах поне по два пъти на ден в течение на половин година сигурно. Никога жив човек не съм видял.
                              יעבור
                              «И това ще мине»

Коментар

От такива съседи, дето ги знаеш, че са там, ама никога не ги виждаш...по-далече! Не им е чиста работата.
                                С Киров беше същата история-живеем на една и съща улица, на 200 метра, но никога не го бях виждал. Сина му идваше чат-пат, с едно жълто Порше, от което никога не слизаше.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X