Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Парцел около София,но къде?
Свий
X
-
От: Парцел около София,но къде?
За сглобяема най-много да се платят от 3 до 8 лв. на квадрат монтаж,не строеж.При сглобяемите се води монтаж,ма ако те емнат.Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Пич,всеки ден се срещам с хора,които не разбират дори от това,с което си изкарват парите.Аз питам,след това чета-умни и малоумни писания и се уча...Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение

Трай си бе Старо, кво разбираш ти от сглобяемо-неразглобяеми конструкции и живот около село.
Cherokee WJ 4.0L- NP242
Honda Africa Twin XRV 750
Коментар
-
Видял съм ги, не случайно питам и имам конкретни въпросиПървоначално публикуван от santaclash Преглед на мнениеНе ти ги препоръчвам. Повечето махали до Герман са отчайващо зле откъм всякакъв тип инфраструктура.
Cherokee WJ 4.0L- NP242
Honda Africa Twin XRV 750
Коментар
-
Два въпроса
Михайлово и Градоман имат ли газ?
Между двата квартала има път, на него има къща на оградата пише снимането забранено, частна собственост, дрън дрън. На кого е?И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Отдавна не би трябвало и прекараните да не се учудват колко такива къщи има там и в други северозападни вилаети, но селяндурите късно (ако изобщо) се усетиха.А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
Е що? Ясно че в котел на твърдо гориво може да се бута какво ли не, но пък при газта нямаш никаква разправя. Бастър копче и тръгва.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Заради цената, естествено.
У нас достъп до газорапределителна мрежа имат 10-12% от домакинствата, но едва 2-3% са газифицирани. Газ има колкото искаш, регионалните лицензианти имат и ресурс, и желание да си развиват мрежата, но...търсене йок...Ако си в къща, газта ти е рЕзко неизгодна в сравнение с дървата и кюмура.Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.
Коментар
-
Е къща де, къща.
Но пак не вдявам. Газта се ползва и за готвене. Отделно лятото също си трябва топла вода. Няма хамалогия.
Пропускам ли нещо?И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Краденият ток няма конкуренция. Всички други опции изискват инвестиции.Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеПропускам ли нещо?
Коментар
-
Заеби. Говорим за легални неща. Дядо ми ме е учил да съм честен. Опитвам се.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Страха че мое гръмне, страха че ше те преебат, страха от неизвестното, липсата на адекватно обяснение на първоначалните разходи по включване, щото цифрата не е малка.......Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеЕ къща де, къща.
Но пак не вдявам. Газта се ползва и за готвене. Отделно лятото също си трябва топла вода. Няма хамалогия.
Пропускам ли нещо?
Във Волуяк са тръгнали да ги газифицират и селото е отказало в последния момент. Сега ни карат газ на бутилки и хич не е евтино, но пък е топло. Добре че имам правилни приятели, че иначе и тая хамалогия трябва да я вършим.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар