Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Парцел около София,но къде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Парцел около София,но къде?

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение

Трай си бе Старо, кво разбираш ти от сглобяемо-неразглобяеми конструкции и живот около село.
    ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

За сглобяема най-много да се платят от 3 до 8 лв. на квадрат монтаж,не строеж.При сглобяемите се води монтаж,ма ако те емнат.
      Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение

Трай си бе Старо, кво разбираш ти от сглобяемо-неразглобяеми конструкции и живот около село.
        Пич,всеки ден се срещам с хора,които не разбират дори от това,с което си изкарват парите.Аз питам,след това чета-умни и малоумни писания и се уча...
        Cherokee WJ 4.0L- NP242
        Honda Africa Twin XRV 750

Коментар

Някой да живее или да има познат,който живее над Герман-Раздолци,Смреката,Терасите,Кръста?
          Cherokee WJ 4.0L- NP242

Коментар

Не ти ги препоръчвам. Повечето махали до Герман са отчайващо зле откъм всякакъв тип инфраструктура.
            Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.

Коментар

Първоначално публикуван от santaclash Преглед на мнение
              Не ти ги препоръчвам. Повечето махали до Герман са отчайващо зле откъм всякакъв тип инфраструктура.
              Видял съм ги, не случайно питам и имам конкретни въпроси

Cherokee WJ 4.0L- NP242

Коментар

Два въпроса
                Михайлово и Градоман имат ли газ?
                Между двата квартала има път, на него има къща на оградата пише снимането забранено, частна собственост, дрън дрън. На кого е?
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Отдавна не би трябвало и прекараните да не се учудват колко такива къщи има там и в други северозападни вилаети, но селяндурите късно (ако изобщо) се усетиха.
                  А тези простотии се правят от името на всички ни.
                  Даника
                  Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Градоман има газопровод до центъра. До завоя, където се завива за тая въпросната къща и за язовира. Но май още не се ползва поради липса на заявки за включване.

Коментар

Е що? Ясно че в котел на твърдо гориво може да се бута какво ли не, но пък при газта нямаш никаква разправя. Бастър копче и тръгва.
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Заради цената, естествено.
                        У нас достъп до газорапределителна мрежа имат 10-12% от домакинствата, но едва 2-3% са газифицирани. Газ има колкото искаш, регионалните лицензианти имат и ресурс, и желание да си развиват мрежата, но...търсене йок...Ако си в къща, газта ти е рЕзко неизгодна в сравнение с дървата и кюмура.

Коментар

Е къща де, къща.
                          Но пак не вдявам. Газта се ползва и за готвене. Отделно лятото също си трябва топла вода. Няма хамалогия.

Пропускам ли нещо?

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                            Пропускам ли нещо?
                            Краденият ток няма конкуренция. Всички други опции изискват инвестиции.

Коментар

Заеби. Говорим за легални неща. Дядо ми ме е учил да съм честен. Опитвам се.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                                Е къща де, къща.
                                Но пак не вдявам. Газта се ползва и за готвене. Отделно лятото също си трябва топла вода. Няма хамалогия.

Пропускам ли нещо?
                                Страха че мое гръмне, страха че ше те преебат, страха от неизвестното, липсата на адекватно обяснение на първоначалните разходи по включване, щото цифрата не е малка.......
                                Във Волуяк са тръгнали да ги газифицират и селото е отказало в последния момент. Сега ни карат газ на бутилки и хич не е евтино, но пък е топло. Добре че имам правилни приятели, че иначе и тая хамалогия трябва да я вършим.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X