Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Матрак - еднолицев, двулицев, мемори пяна?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Матрак - еднолицев, двулицев, мемори пяна?

Мемори фоъм ползвам на магнифлекс... повече твърд... от 1200 го взех за 350 от метро... 1.80 на 2 м размер

Коментар

А аз днес си поръчах ето този https://videnov.bg/еднолицеви/матрац...нолицев , повече не искам и да чуя за матрак с пружини вътре.

Коментар

Чист дунапрен hr35, 15см сложен върху фазер, на мястото на подматрачната рамка. Цената му е наполовина на обикновените матраци и е в пъти по-удобен от сякви мемори-шмемори пяни.
        124 -> 164
        T4

Коментар

Това с чистия дунапрен пробвал ли си го?
          Първо - запарява отвратително
          второ - деформира се след 6 месеца до година ползване и става отвратително неудобно за ползване.
          Няма лошо да се търси бюджетен вариант, но да се икономисва за сметка на здравето не го разбирам.
          I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Първоначално публикуван от Сандо Преглед на мнение
            Чист дунапрен hr35, 15см сложен върху фазер, на мястото на подматрачната рамка. Цената му е наполовина на обикновените матраци и е в пъти по-удобен от сякви мемори-шмемори пяни.
            Нещо такова ми се върти в главата, но с подматрачна рамка няма ли да е по-добре?
            Облицовката на дунапрена как си я замислил? Искам да сменя пружинния на една стая под наем.

Коментар

Скъпа и хубава подматрачна рамка, може и да е ок, моята беше от евтините и я изхвърлих и сложих фазера.
              По спомен само дунапрена 200х140х15 струваше около 150 лв. и там откъдето го взех му поръчах и калъф от плат с цип, който струваше 25 лв. и се сваля и пере. Отделно му слагам и ластичен чаршаф. Магазина е на Сточна гара и пича дава добри цени, лесно ще го откриете в гугъл.
              Последно редактирано от Сандо; 08-01-17, 21:35.
              124 -> 164
              T4

Коментар

Не е за матраци, ама да продължа темата за гръбначни болки. Имам си и херния, и счупен прешлен калцирал не там където трябва и не помня какво още, със застудяването, настинки и т.н. болките си стават доста солидни.

Спането на твърдо наистина помага. Но преди време, на ЯМР един от докторите, разчитащи резултатите ми каза общо взето следното - ходиш ли все ще? не ти трябват медикаменти, наблегни на - отслабване и гимнастика, като гимнастиката, най ефиктивна е сутришна от типа на загряващо- разтягаща. 30минути/ 1 час с йога пози. Ако наистина е непоносима болката - аулин.

С отслабването горе-долу се преборвам, докато за гимнастиката просто нямам никакво време.

А вие какво правите срещу болка в кръста?
                Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнение
                  Това с чистия дунапрен пробвал ли си го?
                  Първо - запарява отвратително
                  второ - деформира се след 6 месеца до година ползване и става отвратително неудобно за ползване.
                  Няма лошо да се търси бюджетен вариант, но да се икономисва за сметка на здравето не го разбирам.
                  От година и половина спя на дунапрен. Преди това цял живот на пружинен матрак. Мемори пяната не е за мен - много ми е мека и ме боли кръста, пробвал съм я по хотели.
                  Стария 10-сантиметров дунапрен го опаковах и съм го прибрал на тавана - не съм забелязал да е деформиран или да запарва. Новия 15-сантиметров ми е от Август, та едва ли е мерило, но ми е страшно удобен, но предполагам че на повечето хора ще им е твърд, особено с фазера отдолу. Има и по-меки дунапрени, аз взех 35-ца плътност, който е от твърдите.
                  124 -> 164
                  T4

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X