Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли ветеринар-хирург /за котка/ във форума ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Има ли ветеринар-хирург /за котка/ във форума ?

Ще помоля някои колеги да не ми оспамват сериозната тема

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
      Митак, това на жива котка ли ?!

А неква анестезия ?
      Колебаех се дали да ти отговоря Ники, защото не съм сигурен дали именно аз не съм повода за подканянето да няма спам. То вярно, че сума народ на днешно време, едва ли не не е в състояние/не знае как да си изяде салама, ако не му го нарежат в магазина... Също се ходи на доктор за вадене на трънче, или кърлеж да кажем.
      Съвсем жива и живя не кратко след това, предвид възрастта и - направо дълго. Никаква анестезия, животинката ни имаше невероятно доверие (какви ли не перипетии сме преживяли), пък и животните определено имат по-висок от нас праг на търпимост, ако и да става дума за съвсем питомно такова. Жената я държеше, но именно държеше, а не удържаше, колкото да е в удобна за мен поза при манипулацията.
      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Има няколко ветеринара тук, знам поне един опитен и работи в известна клиника в София, клиниката до зоопарка, Др Калоян В.

Това за разсейките при изрязване на тумори са врели не кипели, разсейките или ги има вече или ги няма все още, само бог знае какво ще стане след операция, не казвам, че не може да се навреди, само твърдя, че ако има опасен тумор и е един, със сигурност е по-добре да се махне от колкото да се чака или бездейства, това е моето лично мнение.
        Бъдете живи и здрави!

Коментар

Колега довери се на клиниката за дребни животни на тракийски университет в Стара Загора.Твоя човек е доц.Паскалев.

Коментар

Първоначално публикуван от jiko64 Преглед на мнение
            Колега довери се на клиниката за дребни животни на тракийски университет в Стара Загора.Твоя човек е доц.Паскалев.
            Колега в пост #8 съм писал за докторката при която бяхме вчера и каза,че е само киста... възпитаничка точно на този университет... явно мога да и се доверя за мнението

П.П. А в ЦВК нещо явно не познават парите.... За преглед през деня където на всякъде взимат между 10 и 15лв. те искат 25-40лв...
            Последно редактирано от DaGa; 11-08-16, 12:08.

Коментар

Първоначално публикуван от DaGa Преглед на мнение
              Колега в пост #8 съм писал за докторката при която бяхме вчера и каза,че е само киста... възпитаничка точно на този университет... явно мога да и се доверя за мнението

П.П. А в ЦВК нещо явно не познават парите.... За преглед през деня където на всякъде взимат между 10 и 15лв. те искат 25-40лв...

Не че нещо , ама миналата седмица взех 150 лева на заем , за да заведа котарака на преглед във Варна. 100 лева прегледа и 50 за път. Парите ще намеря , но в Русе нямаше кой да го диагностицира. Аз съм спокоен, хартийките не ме интересуват ....
              Сега поне мога да проведа правилния курс на лечение. Иначе го водих на 5 места в Русе за по 10 - 40 лева - пипаха-кимаха , нищо му нямало. Да ама не. Алергичен бронхит , който ако не се лекува преминава в астма.
              Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
              За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Според мен не са маловажни опитът и репутацията на ...... нека го назовем "лекарят".Важно е също,дали конкретният е имал в практиката си пряк контакт със измамен клиент,притежаващ чувство за безнаказоност,преди да определи лечението и цената му... Да не спамя темата на колегата - потърсете мнение от няколко доказани имена в областта и дори под заплаха с оръжие не ходете в клиника "Вяра Надежда и Любов" в Люлин.
                Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
                Най-добрият ром е студеният ром!
                Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Bat_Pepo Преглед на мнение
                  ...... потърсете мнение от няколко доказани имена в областта...
                  Би ли ме насочил към такива ?

Коментар

Доц. Манов в Младост и проф. Аминков.В нета има информация.

Коментар

Васко Манов ми е много добър познат и мога да дам номерА за връзка.
                      ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Ще ти бъда Благодарен

Коментар

0887923372 - доцент Манов

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                          X