Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за дете !

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Помощ за дете !

Първоначално публикуван от bokostz Преглед на мнение

Кръвта на сухоземната костенурка съдържа самобели кръвни телца и явно ще помогне ,
    Колега, и преди бях забелязал че научните факти не са ти силна страна, ама такава пък простотия и необразованост не знаех че може да напише човек който пише в този форум. Срамота!!!
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

До: Костенурка за лек? Помогнете.

Първоначално публикуван от Софианитка Преглед на мнение
      Аз съм бясна едва ли е възможно образована жена да е толкова ограничена - рак на кръвта или злокачествено заболяване е левкемията. Левкемии има 112 вида - голяма част от които напълно излечими. Проблема не идва от кръвта а от костния мозък, които произвежда раковите клетки и т.н. после чрез кръвоносните съдове се разнасят раковите клетки и засягат вътрешните органи и мозъка - всичко кръвоснабдено с две думи лекари и по-точно онкохематолози биха обяснили

ХОРА НЕ СЕ ПОДИГРАВАЙТЕ СЪС ЗДРАВЕТО НА 4 ГОДИШНО ДЕТЕ - ИМА МЕДИЦИНА
      Аз пук не мога да вдена какво значение има дали е 4 или на 44 години

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
        Аз пук не мога да вдена какво значение има дали е 4 или на 44 години

това няма да го коментирам най- малко това че 4 годишен човек го възприемат като дете всички - и не решава сам а 44 годишен човек е възприеман като дете само от родителите си обикновено се съветва но взима сам решения та за себе си

Да не говорим, че организмът на възрастните хора въпреки че е строго индивидуално до някъде много по-трудно понасят агресивни лечения

Коментар

Не вярвам на зли баби и на врачки и на кръвта на 7 костенурки като лек.НО АКО Е НЕИЗЛЕЧИМО БОЛНО и е направено всичко по силите на медицината,нямам против да пробват хората всичко.
          Много костенурки има по лозята в югозападна България.Просто давам насока,иначе въпреки че съм любител на природата такова животно скоро не бях виждал.
          Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
          NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

това няма да го коментирам най- малко това че 4 годишен човек го възприемат като дете всички - и не решава сам а 44 годишен човек е възприеман като дете само от родителите си обикновено се съветва но взима сам решения та за себе си

Да не говорим, че организмът на възрастните хора въпреки че е строго индивидуално до някъде много по-трудно понасят агресивни лечения
            Не е 4, а 24 годишно момче (щом е толкова важна възрастта), колегата по-горе е написал, че първоначално не е разбрал правилно.
            LZ1PER

Коментар

Нямах намерение да се включвам но като майка преживяла трагедия с детето си ще ви кажа, когато нямаш изход търсиш и дупчица, аз която никога преди не съм вярвала или ползвала услугите на гадатели и лечители сега вече съм убедена че има хора и различни продукти които помагат и това не е само психология може би просто не са били достатъчно изследвани и описани. Но за лечебната сила на кръвта от костенурките съм чувала. За тях знам че се хранят само с най крехките стръкове трева, а също че са доста претенциозни към избора на вида растителност и климатични условия, точно затова и не са широко разпространени в цяла България. Моля ви ако може някой нека помогне, нищо не боли повече от болката по дете. И на мен ми е жал за костенурките.
              Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Аз пък съм на среща, да го свържа с добър онкохематолог. Твърдо съм за МЕДИЦИНАТА новите схеми и кадърните лекари - имам основание да го кажа

Коментар

Не съм медицинско лице и не знам дали ракът на костите е вид левкемия, но съм виждала човек как умира бавно и мъчително от него, дори сега ми изплува от спомените много е тежко и болезнено, да се чувстваш безсилен да помгнеш. Баба ми казваше" живот и под нокът се крие" Първо умират мечтите, после умира надеждата.
                  Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Колеги!

Всички имаме да кажем по нещо умно. Самият аз се изявих в баш тази посока (но не ми е удовлетворено от това). Но като гледам, тази тема наистина заинтересува много хора... Нека се опитаме да направим нещо за момчето - или за майка му. (А костенурките са си костенурки.)

Kolonal, познаваш хората. Подскажи някаква идея. Все нещичко може да се направи.
                    Искам България чиста!

Коментар

Аз съм бясна едва ли е възможно образована жена да е толкова ограничена - рак на кръвта или злокачествено заболяване е левкемията. Левкемии има 112 вида - голяма част от които напълно излечими. Проблема не идва от кръвта а от костния мозък, които произвежда раковите клетки и т.н. после чрез кръвоносните съдове се разнасят раковите клетки и засягат вътрешните органи и мозъка - всичко кръвоснабдено с две думи лекари и по-точно онкохематолози биха обяснили

ХОРА НЕ СЕ ПОДИГРАВАЙТЕ СЪС ЗДРАВЕТО НА 4 ГОДИШНО ДЕТЕ - ИМА МЕДИЦИНА
                      забавих се с отговора си защото пътувах и сега съм във Враца.Жената изобщо не е ограничена.Децата я обожават и родителите също. Явно това е последното което може да направи за рожбата си.Всъщност предпоследното. Последното е да го погребе. Благодаря на всички предложили да помогнат. Ще се поинтересувам дали можем да съдействаме с нещо друго. само да кажа, че аз лично жената съм я виждал един или два пъти и определено имам прекрасни впечатления.

Коментар

Днес говорихме с колегата kolonal и разбрах, че вече не може да се направи нищо за момчето
                        По негова молба, като автор на темата я заключвам !
                        LZ1HKW
                        Реглаж на преден и заден мост
                        My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X